pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Draudzene jau visu ir pateikusi, zālītes pīpēšana ir tikai sekas šim:
Sākusi jo stress ar bēbi, saspringums attiecībās.

Nav produktīvi cīnīties ar sekām (lasīt: aizliegt sievai smēķēt), bet ir jāķeras klāt problēmas saknei - risināt attiecības un vīram iesaistīties vairāk ģimenes dzīvē, sniegt lielāku atbalstu ikdienas rūpēs, lai sieva no saspringuma negribētu "aizbēgt", smēķējot zāli vai kā citādi apreibinoties/aizmirstoties. Skaidrs, ka mazā ienākšana ģimenē ir liels pārbaudījums abiem vecākiem, bet izskatās, ka šajā gadījumā jaunā māmiņa ir tā, kura netiek galā šobrīd, tāpēc viņai nepieciešams papildus atbalsts. Un, ja viņa to nesaņem vienā veidā, tad meklē citu veidu. Domāju, ka ne visi ir tik spēcīgi/drosmīgi, lai meklētu kādu reālu risinājumu vai izrunātos par savām nebūšanām, tāpēc arī nereti tiek izmantota strausa politika, kā tas ir arī šoreiz.
Ko es darītu vīra vietā (un arī autores vietā, ja draudzene man būtu tiešām tuva)? Nepārmestu neko, bet jautātu - kā es Tev varu palīdzēt? Ko varu darīt, lai Tu justos labāk? Kā atvieglot Tavu ikdienu? Kas Tevi iepriecinātu?
Varbūt ir cilvēki, kam tas der un patīk, bet es neesmu "skaldi un valdi" tipa cilvēks. Ja otrs man ir patiesi mīļš un tuvs, es pacenšos paskatīties tālāk par savu degungalu un ego, lai izprastu otru un sniegtu palīdzību, kad tas ir visvairāk vajadzīgs.
27.12.2016 20:05 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
1. Neatbalstu marihuānas pīpēšanu, tāpat, kā pārlieku alkohola lietošanu un tabakas pīpēšanu.
2. Atbalstu medicīniskās marihuānas lietošanu ārstnieciskos nolūkos un lai tā būtu kontrolēta, saglabājot kriminālatbildību tiem, kas to lieto bez iemesla (nav medicīniski noteikts, ka cilvēkam tā nepieciešama). Medicīniskā marihuāna no parastās atšķiras ar to, ka ir speciāli selekcionēta, lai tai būtu mazāks THC līmenis (ievērojami mazāks, lai izslēgtu halucinogēno iedarbību) un augstāks CBD līmenis, kas nav psihoaktīvs. Šāda marihuāna ir efektīvāka par daudzām sintētiskam vielām, ar kurām mūsdienās atvieglo dzīvi dažādu smagu slimību ārstēšanas procesā.
3. Ja zinātu, ka kāds manu paziņu lokā lieto, noteikti nepārmestu, bet mums noteikti vairs nebūtu pa ceļam.
27.12.2016 20:12 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
(t) Bez komentāriem. Nē, patiešām. Pie nosacījuma, ka pīpē labu mantu (no kuras nerādas kaut kādi brīnumi) atbalstu.
27.12.2016 20:14 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Ja tiešām tuva draudzene būtu, tad es noteikti nedistancētos. Varu gan saprast pārsteigumu un neizpratni (esmu piedzīvojusi līdzīgas atklāsmes).
Nedomāju, ka spredikju lasīšana, kaunināšana vai ignorēšana draudzenei palīdzēs (cik sapratu, tad viña atsāka pīpēt dēł problēmām gimenē - tad jau nav tā, ka no zila gaisa). Ja es būtu noraizējusies par tiešām tuvu cilvēku, tad mēginātu būt kopā, łautu izrunāties (izkratīt sirdi), varbūt izpalīdzētu ar bērna pieskatīšanu, lai abi at vīru var aiziet, piem., vakariñās - protams, pēc sajūtām, ne viss der visiem cilvēkiem un, manuprāt, pārāk aktīva palīdzības piedāvāšana var izsaukt nepatiku.
27.12.2016 20:14 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Deco, +1
27.12.2016 20:17 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
ērzelis
Distancējaties no visiem cilvēkiem,kas arī lieto alkoholu un pīpē cigaretes?
Sanāk,ka zālīte ir fui,jo ir gļuki , bet atrodoties pālī ir ok,jo tas ir tikai alkohols?

Kādreiz piedzerties vai uzpīpēt vēl nav pasaules gals. Bet fakts, ka cilveks ir tendēts slīcināt problēmas glāzītē vai aizmirsties uzpīpējot ir zināms rādītājs, kurš jāņem vērā veidojot tuvākas vai mantiskas attiecības ar viņu.
Cik daudzas no jums būs ar mieru uzņemties taisīt bērnu kopā ar tādu čali ? Priekš kam uzņemties risku, ka viņš pie pirmajām lielākām problēmām, sāks atslēgties barčikā vai uzpīpējot. Tas nav risinājums, tā ir atbildības pārlikšana uz otru => es esmu šmigā vai man nervi netur, jāiet uzpīpēt, davai parūpējies par bērnu. Tas ir labi ja vēl pasaka, bet var jau vnk pazust un pēc tam pateikt - ai man nervi netur...
27.12.2016 20:22 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
Starpība starp alkoholu, cigaretēm un marihuānu ir tāda, ka alkohols un cīgas ir legāli, bet marihuāna nē. Visi tāpat vienā katlā liekami - vielas, kas izraisa atkarību, labsajūtu, nomāc realitāti utt. Tikai marihuāna ir no dabīgas vielas, nevis ražota no sintētikas un 'teorētiski' nerada tik lielu bojājumu organismam kā naftas un spirta produkti. Labāk lai retu reizi uzpīpē, nekā cilā pudeli.
27.12.2016 20:39 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Lai cilvēks dara kā grib... Nez viņas vīrs ir pilnīgi tīrs un nekad nedzer un nepīpē?
27.12.2016 20:50 |

Reitings 98
Reģ: 13.12.2014
Nelasīju visus komentārus, bet padalīšos ar gadījumu no dzīves. Klasesbiedenei bija jaunāks brālis, kad viņš mācījās 8. vai 9.klasē, viņu atšuva meitene, par ko viņš nenormāli pārdzīvoja. Kāds viņam ieteica uzpīpēt zālīti, atslēgties no problēmām. Naktī, kad visi aizgāja gulēt, viņš sāka kurīt savā istabā un kaut kas notika, laikam pārdozēja vai ko, un viņam sākās halucinācijas. Viņam likās, ka tā meitene ir ārā aiz loga un sauc viņu iziet pabučoties vai kkas tāds. Un viņš vienkārši izkrita ārā pa logu no 7. stāva uz betona. Tagad viņš ir invalīds un var pārvietoties tikai invalīdu ratiņos. Žēl, ka tad blakus nebija kāda, kurš spētu palīdzēt, nebūtu dzīve sačakarēta. :'-( Un tas nebija spaiss.
27.12.2016 21:10 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
AliceGold - tas, ka tas nebija spaiss bija medicīnas ekspertīzes slēdziens? Neatbalstu zāli, bet nebiju dzirdējusi, ka tas rada halucinācijas. Izņemot ja pārdozē ļoti, tad domāju no visa var būt halucinācijas.
Attieksme ir noraidoša. Mana nostāja ir ļoooti līdzīga Calo. Diemžēl esmu iemīlējusies zālītes pīpētājā, kuram gan jāpiebilst, ir mēra izjūta. Ja man nebūtu aizspriedumu, tad pa lielam man tas nepārāk stipri traucē. Bet tas apdraud attiecības perspektīvē un es vienkārši neatbalstu atslābināšanos un problēmu risināšanu šādā veidā. Vienu reizi ir bijis konflikts par to, bet sapratu, ka ja jau esmu iesaistījusies, tad iespēju robežās, bet nemēģināšu otru pārveidot. Viņš ir diezgan prātīgs, tāpēc ceru, ka kādreiz atmetīs :( Ir vēl viens tuvs cilvēks, kuram gan nav mēra izjūtas. Nu un ar tādu gan es nekad neiesaistītos, jo nevarētu vnk izturēt. Bet neiesaistīties šeit nebija iespējas, jo radinieks un tiešu ļaunumu man nav nodarījis.
27.12.2016 21:21 |

Reitings 1143
Pati esmu vairākas reizes mēģināšu - nesaprotu to prikolu, galīgi nepavelk efekts. Dulla galva un viss :\
27.12.2016 21:22 |

Reitings 1143
Bet no draudzenes toč nenovērstos. Viņas dzīve, viņas lēmumi. Izrādītu savu attieksmi maigā veidā un izstāstītu, ka pēc iespējas lai to dara ne manā klātbūtnē.
27.12.2016 21:24 |

Reitings 7682
Pirmo reizi dzirdu, ka no zāles var būt halucinācijas.
27.12.2016 21:25 |

Reitings 98
Reģ: 13.12.2014
tas, ka tas nebija spaiss bija medicīnas ekspertīzes slēdziens?

Skaidrs, ka jā. Tev liekas, ka tādu gadījumu vnk atstāja bez uzmanības, tuvinieki pateica "aj, nu ok" un visi aizmirsa? Tika taisītas vairākas ekspertīzes, analīzes.
27.12.2016 21:27 |

Reitings 1143
AliceGold, nepsiho, man nekas neliekas, es vienkārši pajautāju, jo pirmo reizi dzirdēju, ka zāle izraisa halucinācijas.
27.12.2016 21:35 |

Reitings 1143
Fionna, ja zāle nav narkotikas tad kas tad tas ir? :D Nu bļin, ok, var atbalstīt zāli, bet netēlosim narkologus :D
27.12.2016 21:36 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Ja noteikti puisim tadas hakucinacijas no zāles bija (ha ha ha ha) un vins noteikti izleca pa logu jo zāli sapīpējies bija... To noteikti var iDomat tikai kads, kas nekad mūžā pat uzpipejis nav!!! :D traģiski, protams, bet nevajag sūda spaisu jaukt ar mj!
27.12.2016 21:37 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Nez vai kāds var ielīst čalim galvā un pateikt, ko viņš tajā brīdī redzēja/juta. Var jau būt, ka halucinācijas izdomāja pats pēc tam...
Bet nu no spaisa gan ne viens vien ir izlēcis pa logu.
27.12.2016 21:43 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kopš lasu cosmo uzzinu tik daudz lietu, kas it kā ir normālas, ka apšaubu cilvēku saprātu.
Tā nu noteikti ir patiešām laba māmiņa, kas mazina saspringumu, lietojot narkotikas. Jā, jā, manā izpratnē tās ir narkotikas.
Bet, manuprāt, lai mazinātu stresu nav jālieto nekādas apreibinošas vielas. Ja ir tik slikti, ka netiek galā, jāiet pie ārsta.
27.12.2016 21:45 |

Reitings 5497
Protas, ka var būt halucionācijas. Tāpat kā no alkohola, ja tas tiek lietots pārmērīgi. 8. klasē apreibinošas vielas nebūtu jālieto. Un arī apzinîgā vecumā svarīgi ir nepārspīlēt un just merenību lietās. Neatkarīgi no tā, par kurām apreibinošajām vielām ir runa.
27.12.2016 22:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits