Mans viedoklis par medniekiem:
Bija smieklīgi lasīt Niks1 komentārus, jo tas izklausās šādi - mazs puika grib būt mednieks un safanojās par šo ideju un cēlajiem mērķiem, ko it kā veic mednieki. Man arī rados ir mednieks. Viņš nemedī, lai "glābtu mājlopus" un kādi tur vēl cēlie mērķi bija. Palasot šo diskusiju, var redzēt, ka meitenes, kurām rados mednieki, saka to pašu. Tiesa, viņš arī nemedī, lai nofotografētos ar trofeju, bet gaļas iegūšanai. Lai arī esmu pret medīšanu, tomēr šeit es neapspriežu to, šajā gadījumā visvairāk sanikno tas, ka tika nomedīta lūšu mamma, kas nozīmē, ka bērni paliek bez mammas, un tā bilde. Ja kāds klusi medī, lai iegūtu gaļu - labi. Nomedīji lūšu mammu - labi, neviens to nezinātu, ja nesāktu lielīties. Bilde vispār nebija mednieku portālā, bet FB sievietes profilā, kur tas tagad ir dzēsts. Nerunājot par medīšanas sliktumu, labumu un lūšu mammām, sieviete ar to bildi ir rīkojusies neētiski, jo pirms publicēšanas jau bija skaidrs, kādu reakciju tas izsauks. Ja viņai tas nebija skaidrs, tad jāšaubās par viņas prāta spējām. Tomēr ļoti daudziem cilvēkiem mednieki nav pieņemami un fotografēšanās pie miruša dzīvnieka ne tik. Vai to kāds apšaubīs? Tādēļ es neredzu neko sliktu šīs bildes pārveidošanā un ielikšanā FB - simtām bilžu internetā tiek pārveidotas. Ja negribēja šādu rezultātu, varēja nelikt šo bildi publiskai apskatei. Ja negribēja visus šos sliktos komentārus - viņa varēja nelielīties ar savu "varoņdarbu". Visiem ir skaidrs, ka internets ir vieta, kur nekas nepaliek nepamanīts, jo īpaši sensitīvās lietās. Gribat pateikt, ka, piemēram, ja kāds kaut kādā īpašajā zagļu jaunizveidotā portālā lepotos, cik veikli aplaupīja veikalu, viņu neizvazātu pa portāliem? Secinājums - domā pirms kaut ko ievieto sociālos tīklos.