Jūsu viedoklis

Reitings 60
Reģ: 04.12.2016
22.12.2016 23:53 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Bet par sievieti - kā jau te teica. Ir pārkāpts mednieku ētikas kodekss - jāšauj mazākais, kas patiešām ir nosodāmi. Domāju, ka viņu arī no medību kolektīva izslēgs, tā vismaz vajadzētu būt.
Pāris gadus atpakaļ vienā mednieku kolektīvā jauns čalis nošāva dzērvi un salika draugiem.lv. Viņu arī izvazāja pa mednieku portāliem, utt. Bet viņu ne tikai no kolektīva izslēdza, bet, ja nejaucu, arī ieroču atļauju atņēma. (Es viņu attāli zinu, nu tur tiešām ir prātiņ, nāc mājās. Losis pa dzīvi)
Nav visi mednieki svētie un nav visi mednieki slimie. Jāsaka gan, ka biežāk runājam par tiem slimajiem, jo cilvēkiem jau patīk pacepties.
23.12.2016 23:35 |

10 gadi
Reitings 309
Reģ: 02.08.2014
Mincis Beidzot arī kāds sakarīgs cilvēks kas nerunā tukšu, bet zina kā viss notiek:-)
Tur jau tā lieta ka tā bilde tika ievietota mednieku portālā, bet redz kādam šaurās pierītes īpašniekam ir jāieiet tur un tad pēc tam gadiem jāmokās ar murgiem par to kādas ir medības:-D pie tam nezinot neko par medībām.
23.12.2016 23:36 |

10 gadi
Reitings 309
uniqueღ Bet kāpēc es nevarētu padalīties ar savu laimi ar cilvēkiem kam šī lieta arī ir sirdslieta? Katram ir savas intereses un hobiji un tādēļ saukt atšķirīgi domājošus par slimiem utt. nav īsti normāli, un tas liek domāt ar kādu slimību slimo tie kas var nosaukt citu par slimu, slepkavu tikai dēļ tā ka viņam liekas ka tas nav pieņemami?
23.12.2016 23:40 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Ja ed galu, tad meza dzivnieka gala tiesam ir videi draudzigaka un ari etiskaka. Es gan nezinu, cik daudzi mednieki neperk galu veikalos (bet zinu, ka tadi ir).
24.12.2016 00:03 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Nu re, to es arī nesaprotu, kā dzīvnieka nogalināšana var būt sirdslieta. Vai tad tiešām tas skaitās normāli?
Tad jau sērijveida slepkavas arī ir pilnīgi normāli cilvēki ar savu sirdslietu.
24.12.2016 00:05 |

10 gadi
Reitings 309
uniqueღ Medības tā ir sena tradīcija kas ir saglabājusies no seniem laikiem. Protams tās vairs nav tādas kā kādreiz jo viss attīstās, bet tradīcija ir un paliek tradīcija. Tādā veidā cilvēks atrodas tuvāk dabai un tās norisēm. Un ne jau tieši nogalināšanā ir visa tā lieta to tikai iedomājas tādi cilvēki kas nesaprot un nezin medības. Medības tas ir process kas 100% ir saistīts ar būšanu pie dabas un mācīšanos no tās, bet visi jau tikai saskata visur slikto, bet labo nemaz nemana. Un tas ir skumji, jo tādejādi mēs mācām saviem bērniem redzēt un izcelt tikai slikto.
Atšķirībā kā to pārfrāzē ''sērijveida slepkava". Daļēji mēs katrs esam tādi ja ņemam to ka visi mēs nogalinam kaut ko dzīvu. Bet ja runājam par to ka tas ir vērsts pret cilvēku tad tas nav normāli, jo tomēr tā nav tradīcija nogalināt cilvēku. Tādejādi vārds slepkava ko bieži pielieto pret medniekiem maigi sakot ir stulbs.
24.12.2016 00:21 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Lai nu paliek kā ir. Ne es Jums ko ieskaidrošu, ne Jūs ko man.
24.12.2016 00:24 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Šķiet, ja būtu apšauts ne tik smuks dzīvnieciņš ažiotāža būtu izpalikusi.
24.12.2016 00:28 |

Reitings 5625
Mans vīrs arī mednieks, un mani fascinē, ka "gudri" cilvēki domā, ka mednieki tikai iet un šauj, cik grib, ko grib un kā grib...
Bet es zinu, kas ir kā un tāpēc man ir vēl uzjautrinošāk lasīt to bļāvēju komentārus, kuri vispār neko nesaprot.
Hahaha:-D
24.12.2016 00:31 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Robīte, vispār ir ljoti naivi domát, ka visi mednieki ievèro noteikumus un nenodarbojas ar malumedniecību pa kluso :/ par to vnk īpaši neruná, bet es lieliski zinu, ká medī oficiàli un neoficiàli. Tà ka nez vai pati esi gudràka par kàdu bljàvèju...
24.12.2016 00:42 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Jā, Niks1, mēs visi te sapratām, kāda ir Tava motivācija, mērkis, dodoties medībās. Manis pēc, pavadāt savu brīvo laiku kā vien tīk, bet te jau runa iet par to, cik lielai dałai mednieku tā tiešām ir tikai un vienīgi adrenalīna keršana, viss pārējais tur ir otrškirīgs. Redzi, es zinu TIKAI tādus un ne vienu vien. Tu savukārt vari būt pārliecināts par to, ka lielākā dała mednieku ir cienījami dabas līdzsvara regulētāji, kas dara labu darbu pasaulei. Lai nu tā būtu. Nedomāju, ka šī diskusija kādu pārliecinās mainīt savas domas.
Bez tam, lai redzētu šo mednieku upuru foto, nav nepieciešams apmeklēt medniekiem paredzētās saites, pietiek ar kādu mednieku FB, kas pēc katrām medībām dižojas ar kāda nogalināta dzīvnieka bildēm. Un nevajag arī vienmēr šādu tematu sakarā kladzināt-ak šausmas, kādu gału tad jūs ēdat, kādus apavus velkat utt, nositi mušu-esi arī slepkava utt..par sevi varu apgalvot-gału neēdu, nēsāju mākslīgo ādu, apzināti nevienu neslepkavoju un manās acīs cilvēks, kas iet mežā, lai prieka pēc nogalinātu lūsi, vilku, cūku, ir psihiski nevesels. Punkts.
24.12.2016 00:52 |

10 gadi
Reitings 309
Mis Take Domā ka nelikumīgi nedarbojas policija, karavīri, deputāti, valsts iestādēs strādājošie utt.? Tātad visi ir noziedznieki? Protams ka nē, bet mēs jau vienmēr redzam tikai to slikto. Lai jau cilvēki bļauj, tikai lai beigās tiem lielajiem bļāvējiem nesanāk lūgt palīdzību kādam medniekam.
24.12.2016 00:52 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Bet ja runājam par to ka tas ir vērsts pret cilvēku tad tas nav normāli, jo tomēr tā nav tradīcija nogalināt cilvēku. Tādejādi vārds slepkava ko bieži pielieto pret medniekiem maigi sakot ir stulbs.

Verdzība bija tradīcija. Sieviešu dzīve bez jebkādām tiesībām bija tradīcija. Cilvēku upurēšana dieviem bija tradīcija. Tā kā neuzskatu, ka vārds slepkava šajā sakarā ir tik neiederīgs kā varētu domāt.
Tas, ka kaut kas mūsdienās joprojām tiek uzskatīts par tradīciju, automātiski nenozīmē, ka tas ir pareizi. Kā redzams, tradīcijas arī mainās.
24.12.2016 00:54 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Priecājos, ka Tev, Robīte, apkārt ir godīgi mednieki. Diemžēl manā dzimtajā pusē ooooiiii kâ uzdarbojas malumednieki..esmu vairākas reizes braukusi tētim līdzi viñus kert pa nakti. Tā kā tā ir tikai ilūzija, ka neviens, izñemot pašus medniekus vai viñu gimenes locekłus, neko nesaprot, bet tik błauj!:-)
24.12.2016 00:57 |

10 gadi
Reitings 309
Itsme Bet ko man darīt ja man nepatīk visi tie selfiji un citas bildes kuras liek katrs sociālajos tīklos? Arī bļaut ka visi psihiski slimi? Nē es vienkārši neskatos un nepievēršu tam uzmanību.
Tu redzi to ko gribi redzēt. Es TIKAI zinu tādus medniekus kā es kas ar visu sirdi un prātu ir medībās, un ja man saka ka es esmu psihiski slims tad piedod atvaino, bet man pret tādu cilvēku nav cieņas. Ja gribi vispārināt visu tad tev ir jāpazīst VISI mednieki nevis tikai pāris cilvēki.
Un ja tu spried par cilvēku ar ko viņš nodarbojas un kas ir viņa sirdslieta tad tas ir diezgan zemiski.
24.12.2016 00:59 |

10 gadi
Reitings 309
Essena- Verdzība vēljoprojām pastāv tikai savādākā veidā, cilvēku upurēšanās vēljoprojām pastāv, viss ko tu pateici vēljoprojām pastāv tikai jau citā formā.
Tad jau arī Jūs esiet slepkava.
Itsme Un tu domā ka tiešām mednieki ir tikai tie kas pārkāpj likumu?
24.12.2016 01:04 |

Reitings 5261
Niks1, vispār jà, ja policists dara ko nelikumīgu, logiski, ka vinjsh ir noziedznieks :D
Es atkàrtošos, neesmu pret medībàm, likumīgàm, daudz maz ètiskàm, ievèrojot visus nerakstītos mednieku likumus!
Robīte, pajautà vīram patiesību. Pat/īpaši ja vish ir godīgàkais mednieks valstī, varu derèt, ka zina pietiekami daudz par nelegàlàm medībàm...
(Nu bet jà, forši, kad cilvèkam ir rozà brilles uz acīm, un neko neredz un nezina un tikai uzjautrinàs par to, ko patiesībà nejèdz)
Pat niks1 komentári liekas daudz sakarīgàki :D
24.12.2016 01:56 |

Reitings 5625
Mis Take, nu mēs jau varam satraukties par mednieku, kas nogalina lūsi, par polictu, kas ņem kukuli, pa skolotāju, kas ir, piem, nezinu - iesitusi bērnam, par kafejnīcu, kurai ir melnā kase, deputātu mantrausību, par terora aktiem, bet domāt par to, šausmināties ar izcili sekliem vārdiem ir tiešām garlaicīgu un neinteliģentu cilvēku sevis izrādīšana... nu ir malumednieki un...? Lai cilvēki, kas ir to darbs,ar to cīnās, ir arī maluzvejnieki un visādi citādi ļauni cilvēki. Vai nezināji varbūt?
Bet ja jau ir daudz laika, tad jau var bārstit gudrības.
apmēram tāpat kā diskusijās par bērniem bieži viedoklis ir sievietēm bez bērniem... lielākās padomdevējas, lai gan bērns ir tikai draudzenes māsas draudzenei...
Tie bļauri tad varētu kaut ko lietderīgu pa tēmu izdarīt - piem, aiziet uz mežu dzīvnieku pabarot, nevis visur pārkopēt un laikot, un šērot, un komentēt vienu un to pašu!
24.12.2016 03:17 |

Reitings 5261
Un tu te ràdi baigo inteligenci? tas , ka tev ir vienalga, ka policists njem kukuli, ka skolotàjs sit bèrnam vai ka malumednieks noshauj kàrtèjo dzīvnieku nenozīmè, ka visiem bùs vienalga un ka tas ir pareizi. Gribu redzèt cik vienalga tev būs, kad skolotàja iekràmès tavam bèrnam, un kad policists dabús kukuli lietà, kur kà otra puse búsi iesaistīta tu! Tad tachu tu bùsi pirmà brècèja :D
Es nešèroju rakstus par sho notikumu, neapsaukàju mednieci, bet nesaprotu tavu uzjautrinàshanos par lietàm, par kuràm tu izràdàs nemaz neko nezini. (Pareizàk, nemaz neesi interesèjusies, lai tev bùtu par ro viedoklis) tava inteligence nudien te nespīd. Un saukt cilvékus par bljauriem ir ljoti inteligenti?
24.12.2016 04:01 |

Reitings 5625
Kāpēc man vienalga? Kad mani tas skars, tad nebūs vienalga, vet kamēr tas mani neskar, mani tas neuztrauc tik dikti, lai nolādētu cilvēku par slepkavu, draudētu ar bērna nogalināšanu vai vnk mētāties ar rupjiem vārdiem... man dzīvē, paldies Dievam,apkārt nav tādi cilvēki, kuru viedoklis aprobežojas ar izteicieniem idiote,muļķe un tamlīdzīgi.
Un turklāt - ko tu zini, ko es esmu interesējusies un ko nē... :-P
24.12.2016 07:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits