Evolution Gaming darbs

Reitings 18
Reģ: 22.12.2016
Sveiki!
Zinu, ka te jau ir diskusijas par šo tēmu un darba vietu, bet tās lielākoties ir vismaz 2 gadus vecas. Paziņa jau strādā EG, bet šobrīd nav iespējas saņemt no viņa atbildes, tāpēc vēršos pie visuvarošā interneta ^^
Tāpēc vēlos jautāt kā īsti ir tur strādāt.
Kāds īsti ir atalgojums?
Cik maiņas mēnesī ir obligātas?
Vai apmācības ir apmaksātas?
Cik svarīgs ir izskats?
Vai ārpus pusdienu pārtraukuma atļauts ņemt vēl kādu pārtraukumu?
Kāda ir uniforma?
Liels paldies jau iepriekš!
22.12.2016 23:00 |

Reitings 18
Uz to, ka tas var bojāt veselību, norādīja max. 3 cilvēki, un tad arī tikai vairāk minēta redze. Prieks, ka iemācījies pašmācības ceļā. Man tagad tev cepumu izsniegt? Jā, man ir A2 diploms, un? Kā minēju, pašmācība man nestrādā, cik cilvēku, tik pieeju - cits mācās lasot, cits klausoties, cits rakstot.
Īsti nesaprotu kur Tev problēma. Kāpēc Tev šķiet, ka Tavs viedoklus šobrīd vispār ir vajadzīgs? Ja neko konstruktīvu pateikt nevari, nesaki neko. Man tiešām neinteresē tavas divas prakses un viss cits. Ja esi tik gudra un tik daudz par mani zini, tad varbūt arī esi informēta par manu veselības stāvokli. Ja neesi, lūdzu paklusē un neizsakies par lietām, par kurām neko nezini, jo man tiešām ir vienalga ko citi domā par manu darba vietu. Darbs ir darbs. Tiešām domā, ka esmu tik stulba, ka neesmu pieteikusies simts darbos pirms šī? Palasi, ko esmu rakstījusi iepriekš, un ne tikai daļas, kas tev interesē, bet visu. Manai un Tavai sarunai nav nekāda mērķa, Tev tikai sagribējās pastāstīt cik bijusī kursabiedrene ir stulba, ka nevar atrast darbu, un cik Tu, acīm redzot, esi veiksmīga un gudra.
26.12.2016 01:01 |

Reitings 285
Reģ: 29.01.2009
Grecia, ja tev ir interese par tulkošanu, tad labus tulkotājus meklē gandrīz pastāvīgi, bet ar angļu un krievu valodu lielu naudu nepelnīsi. Tavās valodu kombinācijās jābūt vel kādai pieprasītai valodai, un tad, ja tā lieta patīk un padodas, var nopelnīt gluži labi. Par miljonāri gan nekļūsi. :D Tā vienkārši ir realitāte, ja savu karjeru izvēlas saistīt ar valodām, tāpēc es nesaprotu šo gaušanos. Nu labi, autore apvainojusies par to, ka Sīlis un Co nepastāstīja, ka tulkošanā štata vietas nepastāv un ar angļu/krievu val. nevar normāli nopelnīt, norakstām to uz pieaugšanas procesu, izdarām secinājumus, un piemērojamies situācijai.
26.12.2016 01:01 |

Reitings 285
Reģ: 29.01.2009
Ar tādu attieksmi tiešām dzīvei jābūt grūtai! Ceru, ka jaunais gads būs tev veiksmīgāks un vēlu panākumus jaunajā darbā! :)
26.12.2016 01:05 |

Reitings 18
Manai attieksmei nav ne vainas. Vismaz nelienu citu cilvēku darīšanās, kur man nav jālien un publiski neizsakos par to, ko viņi dara vai nedara. Dzīve vieglāka paliek, ja vairāk par sevi domā. Cerams, ka nevienam Tavs brīnišķīgais darbs nenoskaudīs ^^
26.12.2016 01:14 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
http://m.9gag.com/gag/amrnr9j?ref=fbp
Lūk, ŠIE darbi ir traki un "iu", bet ne jau kazino!!! Nejauciet ar spēļu automātu zālēm (ZilaisImants, Fēnikss, utt.)!
26.12.2016 01:41 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Grecia, ja tev ir interese par tulkošanu, tad labus tulkotājus meklē gandrīz pastāvīgi, bet ar angļu un krievu valodu lielu naudu nepelnīsi.

Tā gluži nav :) Un kas nu kuram skaitās liela nauda. Ar to RUS, LV un ENG ir tā, ka tās ir vispopulārākās kombinācijas, darba apjoms ir mežonīgs. Un runājot par to, ka daudzi zina angļu un krievu valodas - nu, daudziem šķiet, ka zina, bet saskaroties realitātē, kad tiešām nepieciešams kvalitatīvs tulkojums, pšiks vien paliek. Protams, kāda Skandināvu valoda nenāks par skādi, da jebkura cita būtībā arī, un ir liels pluss pašam tulkotājam. Bet atkal - ir tādi, kas nomirs badā ar pilnu ledusskapi, bet ir tādi, kas par spīti visam atradīs savu vietu. Katram savs!
26.12.2016 20:11 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Bet atkal - ir tādi, kas nomirs badā ar pilnu ledusskapi, bet ir tādi, kas par spīti visam atradīs savu vietu. 

Oh, šis tik labi pateikts. Pirmo reizi tādu sakāmo dzirdu (l)
Es tiešām nesaprotu kāpēc tāds nosodījums pret tādu darbu. Tāds pats kā visi citi, tik ar savu specifiku. Un kā jau te meitenes teica- karjeras iespējas ir. Ļoti daudzi ( oat pārsvarā visi), kas tur sēž ofisos, ieņem citus amatus ir bijuši dīleri pirms tam. Ko tur kaunēties es nesaprotu.
8-)
26.12.2016 20:56 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Meksikanka, Tu darbojies valodu un tulkotāju aprindās?
26.12.2016 21:12 |

Reitings 3
Reģ: 02.01.2017
P.S. ELT vēl joprojām darbojas bonusu sistēma, t.i., ja kādu iesaka (iesniedz viņa CV) un šo cilvēku paņem darbā, tad dabū papildus bonusu?
02.01.2017 23:07 |

Reitings 3
Reģ: 02.01.2017
up
03.01.2017 11:28 |

10 gadi
Reitings 523
Reģ: 30.03.2013
PACEĻU!!!
Interesē, kāda ir algu sistēma?
Cik ir alga , par pilnu slodzi?
09.01.2019 21:12 |

Reitings 58
Reģ: 13.05.2017
Algu sistēma ir sekojoša - ir pamata likme , kura pirmajos 3 mēnešos ir kā pārbaudes laikā, pēc tam atkarībā no tā cik daudz kļūdu pieļauts par 3 mēnešiem, kāds ir performance(likumu ievērošana kameras priekšā), kāršu dalīšanas ātrums , pamata likme tiek pacelta un dalās 4 stagos. Papildus pamata likmei ir bonusi - komandas bonuss nemainīgs katru mēnesi un katrai komandai tas ir cits , kā arī papildus bouss par konkrēto spēli, piemēram, ruleti , un performance - kāršu dalīšana+novērtējums. Par nakts stundām maksā dubultā no pamata likmes . Par kļūdu taisīšanu tiek atvilkts no performance bonusa
Algu diapazons - 500 euro( pašā sākumā) līdz aptuveni +- 1200 ja netaisi kļūdas un strādā labā komandā.
09.01.2019 21:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits