Uz to, ka tas var bojāt veselību, norādīja max. 3 cilvēki, un tad arī tikai vairāk minēta redze. Prieks, ka iemācījies pašmācības ceļā. Man tagad tev cepumu izsniegt? Jā, man ir A2 diploms, un? Kā minēju, pašmācība man nestrādā, cik cilvēku, tik pieeju - cits mācās lasot, cits klausoties, cits rakstot.
Īsti nesaprotu kur Tev problēma. Kāpēc Tev šķiet, ka Tavs viedoklus šobrīd vispār ir vajadzīgs? Ja neko konstruktīvu pateikt nevari, nesaki neko. Man tiešām neinteresē tavas divas prakses un viss cits. Ja esi tik gudra un tik daudz par mani zini, tad varbūt arī esi informēta par manu veselības stāvokli. Ja neesi, lūdzu paklusē un neizsakies par lietām, par kurām neko nezini, jo man tiešām ir vienalga ko citi domā par manu darba vietu. Darbs ir darbs. Tiešām domā, ka esmu tik stulba, ka neesmu pieteikusies simts darbos pirms šī? Palasi, ko esmu rakstījusi iepriekš, un ne tikai daļas, kas tev interesē, bet visu. Manai un Tavai sarunai nav nekāda mērķa, Tev tikai sagribējās pastāstīt cik bijusī kursabiedrene ir stulba, ka nevar atrast darbu, un cik Tu, acīm redzot, esi veiksmīga un gudra.