Martha, par VeA izglītības kvalitāti neko sliktu neesmu teikusi, un esmu arī mācījusies citas valodas, bet, ja nedzīvo Rīgā un/vai neesi no pārtikušas ģimenes, par līmeni var aizmirst. Ir cilvēki, kuri ar filmu skatīšanos iemācās valodas, bet uz mani šāda pieeja nedarbojas, un, lai attīstītu to pašu norvēģu valodu, pāris simti par kursiem aizies. Esmu arī bijusi pus gadu apmaiņā Norvēģijā, tā kā nevajag izlikt žulti, ka redz "tu jau pati vainīga". Pastrādāšu kazino, būs nauda valodu kursiem. Vienkārša matemātika. Tāpat es arī neteicu, ka biroja darbs ir "zem mana goda"- es to vienkārši nevaru darīt veselības dēļ (kā dēļ jautājums par starpbrīžiem tika uzdots jau pašā sākumā). Redzi, viss ir ļoti vienkārši, ja nemēģina citu apmelot.
Un jā, darbs kazino man pat liekas saistošs. Tur nemaksā par pielīšanu priekšniekam, bet par to, cik labi dari savu darbu. Kāpēc dienu dienā sēdēt birojā un maitāt veselību, ja vismaz pagaidām var darīt ko interesantāku? Birojā izsēdēties vēl paspēšu, bet kleitām un kosmētikai gan reiz pienāks gals. Jādara, kamēr var, un jāizmanto visas iespējas, nekad nevar zināt kādus cilvēkus katrā vietā satiksi. Varbūt beigās vēl darbu nedabūšu tāpat, kādam noskaudīs, un viss būs kā gribēji. Ko citam vēli, pats saņem atpakaļ.