Tas 600-700 ir tā, lai pietiek iztikšanai. Protams, ka gribētos vairāk, bet pati esmu izmācījusies profesiju, kurā grūti dabūt darbu, tāpēc jāņem viss, ko dod :D Tad jau laikam labi, 57days , ka neesmu "meitene tikko pēc vidusskolas ar labām angļu valodas zināšanām":D Augstākā izglītība jau parasti nozīmē, ka darba devējs varbūt kādu eiro piemetīs algai, bet kopumā attieksme "kā strādā, tik pelni" mani arī apmierina. Par pirmo nopietno darbu vienmēr bail daudz prasīt, tāpēc arī te jautāju par samaksu, lai zinu, vai maz ir vērts pieteikties. Plus, maiņas, kas beidzas normālā laikā arī man patīk, jo vienmēr esmu varējusi no rītiem piecelties, bet ne sēdēt un pa nakti kaut ko strādāt. Plus, tad arī atliek laika pašam vakarā ko darīt, sportot, utt. Ja jau
Kamēr nav par minimālo algo jāstrādā 12 stundu maiņas, viss būs labi. Runāt man patīk, pozitīva attieksme un prasme saprast cilvēkus arī man laikam ir, tā kā problēmām diži nevajadzētu būt, ja nu vienīgi neatbilstu viņu standartam izskatā vai runas veidā. Bet tas būtu sīkums.