Par EG visādi brīnumi dzirdēti. Nezinu, cik gan tur tās taisnības. Pati tikko esmu pabeigusi treiningu ELT, viss apmierina. Pāris cilvēki, kas ar mani uzsāka apmācības, iepriekš mēģinājuši sevi EG un vairāk ir apmierināti ar ELT. Te, piemēram, man intervija notika kā jebkurā citā darbā, parunājām (ļoti jauks cilvēks intervēja), beigās kameras priekšā uzdeva pāris neitrālus jautājumus angļu valodā, lai redzētu, kāda es esmu vispār kameras priekšā, nu, un beigās neliels testiņš angļu valodā. Pazvanīja nākošajā dienā. Apmācības apmaksātas, viss jauki (EG turpretī tev samaksā par apmācībām tikai tad, ja pieņem, jeb līgums tiek noslēgts pēc apmācībām). Par EG meitene teica, ka viņai esot bijis jāiet kaut kādā slēgtā telpā ar kamerām, jāizvēlas lapiņa ar emociju, un jākomentē spēle tajā emocijā (kaut kas apmēram tāds), viņa izvilka flirtu, līdz ar to nepieņēma darbā ar tekstu: "Tu mums nederi, jo nemāki flirtēt". Liekas jocīgi, jo ELT pirmais nosacījums, kad runā par chattingu ar spēlētājiem - "Flirtēt aizliegts!".
Par kaut kādām muguras problēmām runājot - nu, c'moon, tāds pats sēdošs darbs kā citi, tikai atšķirība tāda, ka tu, pirmkārt, sēdi ar taisnu (!!) muguru, kas gadījumā nav labāk (?), katras 30 minūtes piecelies, un ik pēc 1-1,5 h staigā. Ar make up problēmu nav, kleitas kā kleitas, garumā pāri celim.
Pati ilgi nevarēju saņemties iet uz online kazino, no malas likās varbūt nepiedienīgi vai jocīgi, bet beigu beigās tas ir tieši tāds pats darbs ar klientiem kā jebkurš cits.
Lētas man drīzāk liekas meitenes, kas, tikko sākušas dzīvot kojās, ierodas naktī pālī un vemj katliņā, Ērzeli. ;-)