Evolution Gaming darbs

Reitings 18
Reģ: 22.12.2016
Sveiki!
Zinu, ka te jau ir diskusijas par šo tēmu un darba vietu, bet tās lielākoties ir vismaz 2 gadus vecas. Paziņa jau strādā EG, bet šobrīd nav iespējas saņemt no viņa atbildes, tāpēc vēršos pie visuvarošā interneta ^^
Tāpēc vēlos jautāt kā īsti ir tur strādāt.
Kāds īsti ir atalgojums?
Cik maiņas mēnesī ir obligātas?
Vai apmācības ir apmaksātas?
Cik svarīgs ir izskats?
Vai ārpus pusdienu pārtraukuma atļauts ņemt vēl kādu pārtraukumu?
Kāda ir uniforma?
Liels paldies jau iepriekš!
22.12.2016 23:00 |

Reitings 18
dr567309 Nav jau tā, ka darbu nav vispār. Mēģināju viesnīcā pieteikties par administratori, bet par minimālo algu strādāt 12 stundas dienā nav gluži to vērts, ja gribu patstāvīgi dzīvot Rīgā. Tāpēc, kad man ieteica EG, nopietni apsvēru iespēju. Un ar minimālo algu Rīgā dzīvot pašam dzīvoklī ir gandrīz neiespējami.
Poļu valoda jau Latvijā skaitās reta, jo to īsti nemāca nekur. Protams, kā jau teicu, ja zina īstās valodas, darbu var dabūt, bet ja ir tikai standarta angļu, latviešu un krievu valodas, būs grūti. Neiespējams nav nekas, ja ir pazīšanās īstajās vietās.
Arodslimības mani nebiedē, tāpat man arī ir diska trūces un nospiesti nervi un viss cits. Šis darbs noteikti man darītu mazāk slikta nekā strādāt Maksimā, kur visu dienu esi uz kājām un staipi smagumus. Tāpēc arī man interesēja vai ir pa vidu kāda pauze, lai varu piecelties, pastaigāt utt. Ne jau tāpēc, ka esmu slinka vai gribu vieglu darbu. Tāpat arī dzirdēju, ka EG piedāvā apmeklēt sporta zāli - tas jau arī veicina darbinieku labsajūtu un veselību. Tā kā komentāru par arodslimībām es īsti nopietni arī neuztvēru.
23.12.2016 13:31 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Es tur strādājusi, tikai otrā kompānijā. Es teikšu, ļoti laba vieta - daudz visādu bonusu, grafiks man patika. Ar krāsošanis ir tā - ja esi gaiša pēc sejas, tad būs vairāk makeup jāliek. Esmu pati tumša, un neteikšu, ka es ļoti mālējos.
Veselību var sajāt, it īpaši redzi. Noteikti paralēli jāiet uz kādu jogu vai mājas jāveic kādi vingrinājumi mugurai.
To, ka tur tikai skaistules strādā ir mīts. Ir visādas un galvenais ir attieksme, disciplīna. Nekādas ūberprasības nav, kā visi citi darbi - tikai alga labāka, ja salīdzina ar veikalu pārdevējām vai medmāsiņām ( kuras tur ir daudz :D).
To, ka tur ir stulbas meitenes arī ir mīts. Tur ir ļoti daudz gudri, interesanti, studējošie un nestudējošie. Ir arī vistas, bet tas ir ok, ņemot vērā cik liels kolektīvs tur.
23.12.2016 14:19 |

10 gadi
Reitings 1094
Reģ: 03.08.2011
Dr567, zinu puisi, kam poļu valoda dzimtā, runā vāciski, angliski, mazliet latviski arī. Iedot kontaktus?
23.12.2016 14:27 |

Reitings 18
besame Es esmu bāla kā līķis, bet visu jau var labot. Kosmētika mani vispār nebiedē, mājās kurpju kaste pilna ar kosmētiku un pieredze ir :D
Redzi sajāt arī īpaši vairs nav kur, tāpat man ir -7 un -6 :D
23.12.2016 14:43 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
Es ari stradaju kazino, tikai elt. Jakrasojas ir, bet es neko vairak par laineri un tumsu luupu kraasu nelieku.
Formas zonaam atskiras.
Galvenais , lai valodas zinasanas, discipliina. Nedrikst kaveet
23.12.2016 14:51 |

Reitings 1852
Un par tiem letajiem apgerbie.tur ttak ir formas, neviss katra izvelas ko vilkt
23.12.2016 14:52 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
leonella - es Tev nosūtīšu savu emailu privātā ziņā, varbūt vari nodot čalim manus kontaktus? Darbiņš nav baigi grūts, bet mazliet laikietilpīgs, kā jau jebkura tulkošana. Paldies!
23.12.2016 15:15 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Lasot šo diskusiju, rodas sajūta, ka, ja Tu negribi/nevari atrast darbu savā jomā, tad bez maz vai nav citu variantu kā online kazino, Maxima vai kaut kādi sūdīgi darbi ar minimālo algu. Domāju, ka nevajag tik ātri padoties - Tev taču ir augstākā izglītība un labas valodas zināšanas. Papēti cv.lv u.c. sludinājumu portālus, ir daudz vairāk varinatu nekā Tu domā ;-)
-
Es pazīstu daudzus cilvēkus, kas nestrādā jomā, kurā ieguvuši izglītību, bet tāpat dara darbu, kas patīk un saņem labu atalgojumu. Piemēram, viena paziņa izmācijās vēsturi, bet sāka strādāt kā klientu apkalpošanas speciāliste bankā, tad aizgāja uz apdrošināšanas kompāniju, un tagad ir nonākusi vienā no LV lielākajiem uzņēmumiem (strādā ar korporatīvajiem klientiem, un pelna salīdzinoši ļoti labi). Vienkārši iesaku Tev izskatīt vairāk opcijas un nenolaist rokas :-)
23.12.2016 15:35 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Kādas google bildes? Vairākas paziņas strādā.:-D:-D
23.12.2016 15:44 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
Vai tur ļoti labi jāzina un jārunā angliski?
23.12.2016 18:30 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
kā online kazino, Maxima vai kaut kādi sūdīgi darbi ar minimālo algu.

Pati neietu strādāt kazino savu apsvērumu dēļ, bet pielīdzināt kazino Maximai un saukt gandrīz 1000 lielu (vai laikam Tavā izpratnē mazu algu) par minimālo algu gan ir smieklīgi.
23.12.2016 18:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pazīstama meitene strādā, un ne pirmo gadu. Maksā labi, viegli apvienot ar studijām. Ir redzēta uzreiz pirms/pēc darba, absolūti normāli ģērbusies un krāsojusies.
.
Kurā tieši no abiem iestādījumiem, nekad neesmu jautājusi. Bet nu, katram savs, kādam derēs šāds darbs, kādam nederēs. Raksturi, gaumes, prasības, utml. katram atšķiras.
23.12.2016 18:55 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Par EG visādi brīnumi dzirdēti. Nezinu, cik gan tur tās taisnības. Pati tikko esmu pabeigusi treiningu ELT, viss apmierina. Pāris cilvēki, kas ar mani uzsāka apmācības, iepriekš mēģinājuši sevi EG un vairāk ir apmierināti ar ELT. Te, piemēram, man intervija notika kā jebkurā citā darbā, parunājām (ļoti jauks cilvēks intervēja), beigās kameras priekšā uzdeva pāris neitrālus jautājumus angļu valodā, lai redzētu, kāda es esmu vispār kameras priekšā, nu, un beigās neliels testiņš angļu valodā. Pazvanīja nākošajā dienā. Apmācības apmaksātas, viss jauki (EG turpretī tev samaksā par apmācībām tikai tad, ja pieņem, jeb līgums tiek noslēgts pēc apmācībām). Par EG meitene teica, ka viņai esot bijis jāiet kaut kādā slēgtā telpā ar kamerām, jāizvēlas lapiņa ar emociju, un jākomentē spēle tajā emocijā (kaut kas apmēram tāds), viņa izvilka flirtu, līdz ar to nepieņēma darbā ar tekstu: "Tu mums nederi, jo nemāki flirtēt". Liekas jocīgi, jo ELT pirmais nosacījums, kad runā par chattingu ar spēlētājiem - "Flirtēt aizliegts!".
Par kaut kādām muguras problēmām runājot - nu, c'moon, tāds pats sēdošs darbs kā citi, tikai atšķirība tāda, ka tu, pirmkārt, sēdi ar taisnu (!!) muguru, kas gadījumā nav labāk (?), katras 30 minūtes piecelies, un ik pēc 1-1,5 h staigā. Ar make up problēmu nav, kleitas kā kleitas, garumā pāri celim.
Pati ilgi nevarēju saņemties iet uz online kazino, no malas likās varbūt nepiedienīgi vai jocīgi, bet beigu beigās tas ir tieši tāds pats darbs ar klientiem kā jebkurš cits.
Lētas man drīzāk liekas meitenes, kas, tikko sākušas dzīvot kojās, ierodas naktī pālī un vemj katliņā, Ērzeli. ;-)
23.12.2016 20:04 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Pati neietu strādāt kazino savu apsvērumu dēļ, bet pielīdzināt kazino Maximai un saukt gandrīz 1000 lielu (vai laikam Tavā izpratnē mazu algu) par minimālo algu gan ir smieklīgi.

Tu mani pārprati, tas nebija domāts, ka es pielīdzinu online kazino Maximai, bet, ka man radās iespaids, ka varianti ir vai nu kazino, vai nu darbi par minimālo algu. It kā citu variantu nebūtu... Un jā, es arī neietu uz kazino strādāt.
-
Un vai algas tur tiešām sanāk pie 1000 EUR? Paziņa stāstīja, ka pirmos mēnešus alga bija ap 500 EUR, pēc tam vairāk (ap 600 - 700). Un ka tā lielā alga esot tikai dažiem labākajiem darbiniekiem. Bet nu es nezinu, varbūt viņai daudz kļūdas bija, un tāpēc tā sanāca (ja pareizi sapratu, tad par katru kļūdu samazina algu).
23.12.2016 20:52 |

Reitings 261
Reģ: 01.10.2013
Par EG meitene teica, ka viņai esot bijis jāiet kaut kādā slēgtā telpā ar kamerām, jāizvēlas lapiņa ar emociju, un jākomentē spēle tajā emocijā (kaut kas apmēram tāds), viņa izvilka flirtu, līdz ar to nepieņēma darbā ar tekstu: "Tu mums nederi, jo nemāki flirtēt". Liekas jocīgi, jo ELT pirmais nosacījums, kad runā par chattingu ar spēlētājiem - "Flirtēt aizliegts!".

Evo ir kategoriski aizliegts izrādīt jebkāda veida flirtēšanas pazīmes, nezinu, tad ko tā meitene būs sastāstījusi! :)
Cik es zinu, intervijā bija jāizvelk kartiņa, kurā bija rakstīta kāda tēma, par kuru tev jāpsastāsta (man bija "I am proud of myself, because.." , telpa, kurā atradās kamera, nebija liela, jā, bet tomēr slēgta, taču man tas tieši patika, jo nebija jāsatraucās par to, ka citi, kas ir atnākuši uz grupu interviju klausīsies, kā tu runā (tad man vēl nepatika tas, ka citi klausās, kā es runāju angļu valodā, lai gan problēmu ar to nebija nekādu). Viss noritēja mierīgi un pieklājīgi, savādāk jau šķiet, ka citām liekas, ka Evo ir kāda bez maz vai suteneru organizācija. :-D:-D:-D
24.12.2016 01:18 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
nesaprotu no kurienes šis pielīdzinājums bordelim?!
tas ir kazino, meitenes sēž formas tērpā un dala kārtis. Flirtēt ir aizliegts. Ja tu negribi, tev vispār nekas liekas nav jārunā un jāpļāpā ar spēlētājiem. Loģiski,ka tev jābūs ar make up un sakārtotiem matiem, kā jeb kurā darbā...
Man ļoti patika strādāt kazino. Un, ja vajadzētu, es tu atgrieztos ar prieku :)
24.12.2016 04:59 |

Reitings 18
Beigsim pārspriest cik "tikumisks" vai nē ir tas darbs. Katrs dara to, kas viņam patīk, padodas vai interesē un citiem nav pilnīgi nekādas daļas kā pārējie pelna naudu.
Vai kāds, lūdzu, var atbildēt uz jautājumu par maiņu skaitu mēnesī?
24.12.2016 10:29 |

Reitings 1852
Ir pusslodze un pilna slode, ka visur.
24.12.2016 10:48 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
darbs arī nav elementārs, nu nevar viņu kurš katrs darīt :D
ļoti daudz kas ir mainījies kopš es tur strādāju, draudzene stāstīja, ka izmaiņas elt ir tik lielas, ka vairākums cilvēku čāpo prom.
es aizgāju, jo diemžēl nespēju savienot ar dzīvesvietu. strādāju pilnu slodzi, mācījos paralēli vakaros. mājās biju ap 12 naktī, atkarīga no cilvēka, kurš vadāja, līdz pateica, ka vairs to nedarīs un biju spiesta pamest.
noteikumi un forma īsti arī negāja kopā ar manu dzīvesstilu tā teikt.. jutos ļoti ierobežota. ar prieku pastrādātu tur kā haltūriņu, bet tas nav tā vērts priekš manis visu ierobežojumu dēļ.
meikaps tur ir zem katras kritikas, visu laiku ko biju apmācībās un strādāju, redzēju varbūt 2 meitenēm kamerām atbilstošu meikapu.
pret sarkanu nagu laku man vēl aizvien ir riebums... :D
pelnīt var labi, ļoti labi! bet tādas dīleres, kurām nepatīk runāties un nespēj ievērot noteikumus, lielo algu neredzēt kā savas ausis :)
24.12.2016 11:08 |

Reitings 1852
Nopelnit var loti labi, tas tiesam. Tiem, kas straadaa nakts mainjas, vispar algas super labas.
Es naktiis nestradaju un man jau alga ir loti laba. tad varat izteloties kadas ir tiem.
24.12.2016 14:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits