Garš stāsts. Tad notika septembrī, jau kādu laiku pirms tam mūsu attiecības bija ļoti sliktas, daudz stridejamies utt. Viņš vienmēr gribēja visu parunāt, bet es nebiju nekad garastāvokli, lai to pārrunātu, taka tas viss palika neizrunats. Man pat tolaik bija vienalga. Vienu vakaru dzeram, bija vēl pāris cilvēki, tovakar ar draugu atkal sastridejos. Pateicu tādas lietas, ka man ir vienalga viss, kā man viņš ir apnicis utt. Tad viena, mums abiem, pazīstama meitene aizsteidzās viņu mierināt. Saka skupstities un aizgāja līdz seksam, numuriņu paņēma viesnīcā. Bija piedzēries. Nākamajā dienā nebiju mājās un tad viņiem atkal bija sekss, pats viņš teica, ka pirmo seksu neatceras, bet otrā laikā jutās pretigi un bija bail pārtraukt, jo viņa sadusmotos un pie manis atskrietu un teiktu. Wtf, es zinu. Kad mēs visu izrunajam, pilnīgi visu, viņš teica, ja nebūtu krapis, diez vai tagad sagaidītu 3 gadus kopā, jo tajā brīdī, kad viss notika, domāja pamest. Pēc tam viņš jutās vainīgs un saprata, kā ir izdarījis kļūdu. Saka nožēlot un novērtēt mani.