Kad, šķiet, tuvojas mr tad esmu gatava apēst skābu gurķi kopā ar kēksu! :-DĒst gribas nereāli, sēžu un tik ēdu visu pēc kārtas. Šausmas! Kā lai mazina šo ieradumu?;-) Dalamies pieredzē, ja kādai vēl ir šī problēma...
Tas nav ieradums, tā ir daba, jo ķermenis šajā laikā tērē vairāk kcal. Ar dabu nav jācīnās, bet jāēd veselīgs ēdiens nevis visādi draņķi. Labs rakstiņš par tēmu - http://greatist.com/live/hungry-during-period
Ir, ir. Ne tā, ka katru mēnesi un nenormāli, bet just var. Mani nemoka pašpārmetumi, bet man besī tā neapmierinātības sajūta, ka tu staigā un gribi ēst, tas izsalkums. Jo darbā tak nerīsi visu laiku (nu, es vismaz tā nevaru :D). Tad nu mana opcija ir dzert treknas kafijas un kakao nepārtraukti.
Man kā kuru mēnesi. Šomēnes tieši esmu svarā nokritusies un ēdu normāli. Toties iznesu draugam smadzenes. Īsti nezinu kas ir labāk, rīt vai plosīties :-D
Tas jau nav nekas traks, tās ir pāris dienas :-D Man arī tā ir, bet tad to ēšanu kompensē nākamās mr dienas, kad par ēdienu vispār pat domāt negribas :-D
Ir gan rīšana, gan ūdens aizture, gan lielais kašķis galvā :-D:-D ēdu, pat nejūtot nekādu baigo baudu, vnk gribas rīt, tas ir drausmīgi :-D Bet nu, iemācījos sev to nepārmest, tas palīdz arī aprīt mazāk, + pēc mr svars atkal ir savā vietā :-)
Trakās! Ja organisms prasa, tad arī ir jāēd! Dabā parasti viss notiek saskaņoti, tālab liela pierīšanās mēnešreižu laikā nevar skādēt. Bet, lūk, ja cilvēks apzināti tam traucēs, tad gan var rasties skāde.