Kopā esam gandrīz gadu. Pirmos 4 mēnešus dzēris bija reizi, divas. Bet pēc tam, piemēram, iedzērām ar dragiem, nedēļu, divas, trīs nekas un atkal. Bija periods kad 4 weekendus pēc kārtas ballējām, es gan baig nedzēru. Un pēdējos 3 mēnešus apmēram, šķiet katru otro weekendu viņš dzer. Un ne jau vakarā piedzeras un iet gulēt, nē, sūta draugus uz veici jo vajag vel un var dzert līdz rītam. trīss reizes kopumā ir pazudis uz abām brīvajām dienām, zinu kur ir un ar ko, bet dzer kamēr visi krīt. viņam šķet nav bremžu, ja sāks, viņš nevar /negrib apstāties, tur ir kamēr atlūzt, paguļ dažas h un nakamajā dienā turpina ''lāpīties''. un kautkā tagad arvien vairāk to visu ievēroju jo pati vairs tā netuseju. vinīgais labums, ka nepaliek agresīvs, viņš ir konkrēts bara klauns, jautrulis, kompānijas dvēsele un viņam tas patīk. normālu draugu viņam nav, visi tusētāji.
Es nezinu vai viņš patiesībā spēj būt ilgstoši mierīgs. Viņam tā vēsture vētraina, visus 5 universitātes gadus tusēja(bija viens akadēmiskais), brīnos, ka tik izcili beidza. Tas gan bija gadus 2 atpakaļ. Pagajušo gad sākumā kad no viņa aizgāja draudzene, stresa deļ dzēra nenormāli kadu 4 mēn. Un viņa aizgāja jo nevarēja tos tusus paciest, viņi bija kopā 5 gadus.
Man pēcāk visi teica, ka ir mainījies, vairs tik bieži tas viss nenotiek.