Nu situācijā esmu iekūlusies dīvainā. Ir tā, ka ģimenes atbalsta nav, nav neviens uz ko paļauties, visi mani uzmeta. Dzīvojos es tā viena pati Rīgā, studēju un strādāju.
Vientulība beidz nost, ar uzticēšanos cilvēkiem un iedraudzēšanos spoži neveicas.
Tad pie apvāršņa ir viens puisis 25 gadi viņam, man ir 19. Sarakstāmies jau vairākus mēnešus, pēdējos divus katru dienu. Daudz man ir visā palīdzējis ar labiem padomiem un morālo atbalstu. Cilvēks jauks, bet nekā kopīga mums nav, sarunas īsti dzīvē nevedas. Es esmu humanitārais cilvēks vēl, viņš eksaktais.
Es vēl savos gados un no laukiem nākusi nevaru aizvilkt līdz viņa līmenim, ir laikam pārāk liela gadu un brieduma starpība.
Tātad, loģiski kā savu meiteni mani neredz, bet piedāvā draudzību. Labi, vienkārši draugs man arī noderētu, bet nesanāk viņam normāli ar mani draudzēties, sarunās visu laiku pavēlākas uz neķītrībām.
Vēl jau man tikai labu, tam ticu. Ir arī godīgs, nekad neko netika solījis. Jau no sākuma pateica, ka neko nopietnu ar mani neredz. Bet kaut kā turpināju ar viņu sazināties, pārāk pieradusi esmu, un vienīgais cilvēks, kas par mani interesējas:-/
Pēdējā mēneša laikā satikāmies vismaz vienu reizi nedēļā. Sarunājam jau kuro reizi, ka būsim tikai draugi, bet viņam nesanāk. Īsti mani līdz galam negrib, bet normāli palaist vaļā arī nē.
Labrīti un labunaktis, mīļvārdiņi, ziņas pa dienu regulāri, šķietamas rūpes, bet neaizmirst atgādināt, ka gādā par to, lai veltīgi nesamīlos, jo negribot mani sāpināt.