Es nekad tā nedaru, protams, ja būtu kas tiešām ievērības cienīgs, tad pieklājīgi to pateiktu, bet šādas situācijas nav gadījušās .. man pat šķiet, ka dažas iestādes ir pārāk pretimnākošas un ir ļoti daudzi, kas to izmanto (nu, piemēram, tajā pašā H&M var nopirktās drēbes nest atpakaļ un dabūt samaksāto naudiņu - es zinu cilvēkus, kas pavalkā, nenogriežot birku, jo to smuki arī var paslēpt, un tad nes atpakaļ .. un pēc tam mēs kaut ko no tā nopērkam - brrr (t))
Kaut gan tagad rakstu un atceros - reiz Bucefālā, kas ir visai slavena vietiņa Siguldā mums ar draugu atnesa līdz galam neizceptas vistas filejas .. pasaucām oficianti, pateicām, kas pa lietu, mums atnesa jaunas porcijas tādas pašas, bet pat neatvainojās vai necentās kā iziet no situācijas, vienkārši aiznesa un atnesa jaunas .. nu nezinu, šķita dīvaini, ne mēs gaidījām kaut ko klāt pa velti vai kādu atlaidi, bet tā attieksme šķita dīvaina, varēja pateikt kaut vai, ka netīšām tā gadījās un tūdaļ atnesīs vietā citas, bet šķita, ka kāds viņai muti aizlīmējis .. bet nu tā ir komunikācija, vairs tur neiegriežamies :D