Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Zsvētku svinēšana vai nesvinēšana ar otrajām pusītēm

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Situācija ir šāda. Esmu kopā ar 30 gadīgu vīrieti jau pusgadu. Biju šokā, kad uzzināju, ka viņš plāno svinēt zsvētkus ar savu ģimeni bez manis. Bija piedāvāts kompromiss, aizbraukt pie manējiem uz pusdienām un pēc tam laist viņu svinēt zsvētku vakaru ar savu ģimeni. Pat piekāpos un nestrīdējos, nepieminēju faktu, ka mani vispār neaicina, kaut ar viņa ģimeni esam redzējušies tiešām daudzas reizes. Viss ko es lūdzu ir 2-3h pa dienu, pat ne vakarā, lai atbrauc uz svētku pusdienām. Vai šī situācija ir normāla??? Man ir tāds liels WTF. Man likās, ka zsvētkus svin ģimenes lokā AR otrajām pusītēm. Man liekas, ka ja ir kopā jau kādu laiku un plāno arī turpmāk būt kopā, tad ir jāpieņem otru savā ģimenē. Mani vecāki ir izbrīnīti, visu mūžu kad man ir bijis draugs, vienmēr svinējām kopā un arī šogad ļoti gaidīja, ka būšu ar draugu.
14.12.2016 13:47 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Cukurvāvere, tieši tāds varētu būt diskusijas rezumējums. Patrakoju un nomierinājos. Pastrīdējāmies un atradām kompromisu.
19.12.2016 11:22 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Interesanta diskusija, ko palasiit, jo ljoti atskjiriigi viedoklji!:-)
Es dziivoju aarzemees, ar puisi esmu jau 4-us gadus, bet vinjam gjimene dziivo veel citaa valstii (diezgan padaargi uz turieni aizlidot no Latvijas). Rezultaataa, mees liidz shim visus Ziemassveetkus esam lidojushi katrs pie savaam gjimeneem, un probleemu neredzu. Domaaju, ka kaut kas vareetu mainiities tad, kad appreceesimies un buus beerns/i.
19.12.2016 11:34 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
..galu galā ar viņiem mēs esam teju 365 dienas gadā :D, kāpēc gan nevarētu to vienu dienu pavadīt katrs pie saviem vecākiem?
Ja esat "salīmējies pāris" (tiešā un pārnestā nozīmē), tad nu gan visur kopā - vienu dienu pie vieniem, otru pie otriem. Bet tā ņemt un spiest uz to, lai viņš savus Ziemassvētkus nepavada ar savu ģimeni, pie savas ģimenes, bet nāk pie tavējās, ir baigais egoisms un nedaudz slimi par to psihot un strīdēties.
19.12.2016 16:31 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Mēs arī Ziemassvētku vakaru pavadām katrs savās mājās, pēc tam aizbraucu ciemos pie viņa vecākiem, parasti 25.vakarpusē arī balle ir. Visi apmierināti :-)
19.12.2016 16:37 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Man šogad mazliet savādāk kā citus gadus. Draugs īsti šos svētkus neuztver, īpaši bez sniega. Tad sestdien uz pāris h pie maniem vecākiem un tad uz mājām. Pārējās dienās viņš brauks uz saviem laukiem, tik tur neviens neko nesvin. Bet es gan pie radiem tālāk svinēt :-D
Nezinu vai tas labi, vai nē. Ikdienā jau tāpat kopā, no pāris dienām nekas nenotiks.
22.12.2016 10:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits