Ja regulaatri sporto un mazliet piedomaa pie eesanas, tad augumu uztureet nav nav nemaz tik gruuti. Es sevi uzturu formaa ar skriesanu, un tad papildus veel taisu preses un pietupienus. Uz sporta zaali eju 4-6x nedeeljaa un katru reizi noskrienu 10k.
Nav. Pati esmu kā fitnesa trenere sev un saviem draugiem. Bet es neticu, ka ilgtermiņā var "nopirkt" motivāciju trenēties no kāda cita. Ja roka stiepsies pēc kūkas, kādu treneri ar pātagu 24/7 klāt nepieliksi.
Jā, eju uz zāli Rīgā jau vairākus gadus. Protams, ar pārtraukumiem, jo gadās gan traumas, gan cits kaut kas. Ar draudzeni ejam uz nodarbībām, gan arī skrienam un izmantojam trenažierus :) man garšo saldumi tādēļ jāpiepūlas nedaudz ir :-D
Jā, visos gadalaikos skrienu. Ekipējums domāju, atkarīgs no katra salīguma pakāpes. Es velku botas, termoveļu, garās bikses, garo kreklu, cimdus, cepuri un vējjaku. Man tā ir labi. Ja ļoti auksti, uzvelku vēl vienas bikses un vilnas zeķes.
Ja kāda vēlas uzsākt treniņus vai izlikt savas dusmas/izmeiğināt savas spējas vai iemācīties aizsargāties varu piedāvāt cīņas sporta veidu, bet ir pieejami ari fitnesa treniņi, pat kolektīva saliedēšanas treniņi un izbraucieni.