Pie mīnusiem - visa diena uz kājām, kad ir pilns restorāns, tajā vidē saukta par "zaparu", tad jādarbojas ļoti ātri. Klienti mēdz nokaitināt, bet Tev jāspēj saglabāt mieru. Ļoti daudz atkarīgs no kolektīva, ir gadījies strādāt kopā ar pavāru, kurš atsakās pieņemt kritiku, ja klients sūdzas par ēdienu, tad Tu kā muļķis stāvi ar pārcepto steiku virtuvē un lamājies ar pavāru, kurš to ir pārvērtis par Tavu problēmu.
.
Nostrādāju dažādos restorānos vairākus gadus, ja esi komunikabla, ar stabilu nervu sistēmu, tad darbs ir foršs. Pie plusiem - man patika slīdošais grafiks, ka 3-4 dienas nostrādā, 3 brīvas. Laikā, kad restorāns tukšs, var atvilkt elpu (atkarīgs no priekšniecības, protams, citi liek darboties un locīt 1000 salvešu čupu, jo darba laiks).
.