Mr.Penguin, es aizstāvēšu gan visus normālos audzētājus. Raidijums bija, maigi izsakoties, neprofesionāls, jo tika atspoguļoti TIKAI kreisie klubi un kreisie audzētāji. Man ir tā šausmīgā audzētava un zini, ko? Nedzīvo mani suņi briesmīgos apstākļos. Nu, protams, ja kāds uzskata, ka es pati dzīvoju briesmīgos apstākļos, tad arī mani suņi tādos dzīvo, jo viņi dzīvo ar mani un guļ manā gultā, zem manas segas. Kucēni man dzimst un aug manā virtuvē, tiek laisti izskrieties arī pa citām telpām, bet tikai uzraudzībā, virtuve ir vienīgā vieta, kur nav elektrības vadu un citu potenciāli bīstamu priekšmetu. Nevienu es apkrāpusi neesmu, ja es saku, ka māte un tēvs ir tas un tas, tad tā tas arī ir un jebkurš cilvēks, kurš ir redzējis vecāku senčus, paskatoties uz kucēniem redzēs, ka nekas melots nav, jo daži kucēni atsitušies savos vecvecākos. Nevienu svešu kuci es par māti uzdevusi neesmu un vispār nezinu kā to var izdarīt - reāli kā? Kur kucei paliek nozīsti pupi? Kā izskaidrot to kāpēc it kā mātei pupi ir perfekti gludi? Ciltsrakstus nopirkt var tikai kreisajos klubos, un ja kāds ir tāds muļķis, ka iet un pērk sev kucēui no batlā ilkņa, favorīta vai vēl nez kādiem brīnumiem, pats vainīgs. Kad pērk telefonu visu izlasīs, tad vajadzētu izlasīt arī, kas tas tāds baltais ilknis ir un saprast, ka nekur tālāk par Latvijas robežām viņu ciltsrakstus var tikai tualetē uz naglas kārt. Vienīgā starptautiskā kinoloģiskā organizācija Latvijā ir LKF un šos ciltsrakstus atzīst visur un nekādas muhļīšanās tur nav iedomājasm, jo viss tiek kontrolēts.
Lauriee, bet izstādes dod precīzāku ieskatu konkrētā suņa eksterjerā un aplīdz izzināt trūkumus, kurus nepieciešams izlabot, uz Krievijas izstādi braukt nav obligāti, nē, bet tici man, ja Latvijas pilsonim vulgaris neinteresē tas čempiona tituls, tad cilvēkiem aiz robežas viņš interesē un šis cilvēks par to kucēnu ir gatavs arī maksāt tā, lai audzētājam nav jādomā vai ir maz vērts to kucēnu pārdot vai labāk sev paturēt. Lielais vairums pircēju Latvijā vispār ir vienkārši dīvaini, viena dāma pie manis brauc šodien jau no 11tiem, piemēram, starp mums ir aptuveni 50km, tad vēl ir visādi kadri, kas atbrauc un ar lepnumu stāsta, ka 2 jau nobraukti esot, jo nevar taču suni nekādi ierobežot, viņš iet kur grib, tad vēl rindām "man jau izstādēm nē, bet bērniņus gan gribēsim", tad vēl visādi nabagi, kas kafijas biezumos zīlē, kas sunim kait un pie ārsta neved. Lielais vairums ir tādu, kas laikam paņem suni, lai no sava pagalma nekad neizvestu, nesocializē un tad brīnās, ka suns izaug bailīgs un neadekvāts, spējīgi izkropļot pilnīgi normālus kucēnus un padarīt par trīcekli zem krēsla.
Un, jā, es strādāju algotu darbu no 7-17, jo pretēji es nespētu nodrošināt savu "biznesu".