Bļāviens, tie Amway-isti ir vēl trakāki par mormoņiem un pārējiem sektantiem. Jau 3. reizi mani grib ievilināt tajos tīklos, riebjas! Sazīmējās viena paziņa, ar kuru nebiju runājusi gadus 7-8, aicina tikties. Es saku - par kādu tēmu? Esot jauns un ļoti interesants biznesa projekts, absolūti inovatīvs, varot labi nopelnīt, galvenais, ka darbs viegls, bet ļoti ļoti interesants. Saku - izstāsti dažos vārdos, kas par uzņēmumu, kas jādara. Nu to tā nevarot izstāstīt, tur ir jātiekas un jāizrunā klātienē, pārāk sarežģīti viss esot un tā. Es saku - OK, ja nevari noformulēt man ideju 5 teikumos, mani šī ideja neinteresē. Ziniet, ko pateica? :-D :-D Sadarbojas ar starptautisku korporāciju, uz autoratlīdzības līguma pamata sniedzot mārketinga pakalpojumus! Psc! Pēc šī murga es uzreiz sapratu, ka runa ir par Amway, divas reizes mani jau mēģināja ievilināt, 2011. un 2014.g., stāstot par super pelnošu, super inovatīvu un super ģeniāli-fantastisku projektu.
-
Galvenais, tā mana paziņa man vienmēr likusies tāda samērā sakarīga sieviete ar labu izglītību un tā. Simpatizē Amway produkti, agrāk esmu iesaistījusies Avon, Oriflame, Faberlic, pirku kosmētiku sev, draudzenēm, likās forši. Īstenībā gribētu arī Amway pirkt, bet tā slimā sektantu padarīšana, viss tas komunikācijas stils mani absolūti atbaida. Atceros, iepriekšējo reizi, 2014.g., man par to stāsta, es sāku tai sievietei (vecums 50+) uzdot visādus neērtus jautājumus, viņa sāka psihot, es piecēlos un gāju prom, viņa man brēca pakaļ, ka es palikšu veca un nesmuka un mani atlaidīs no darba. :-D