Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ģimenes problēmas

 
Reitings 134
Reģ: 10.07.2013
Sveiki,
Vairāk gribēju vienkārši izstāstīt par pašreizējo problēmu. Māte beidzot izšķīrās no mana tēva (brīnumainā kārtā izdevās tikt cauri ar notāru vien). Mans tēvs ir ļoti emocionāli nestabils cilvēks, ar nopietnām psiholoģiskām problēmām, izteikta agresija un tā, noteiktos brīžos jau ir labs cilvēks, bet punktu pielika tas, ka viņš izdomāja paņemt lielus kredītus un tagad viņam ir parāds vismaz 10 tūkstošu eiro apmērā.
Izšķiršanās iemesls bija ne tikai nestabilais raksturs, bet arī tas, ka mana māte vēlējās, lai mūsu dzīvoklis būtu nevis kopīpašums, bet uz viņas vārda. T.i. lai parādpiedzinēji nevar caur manu tēvu apķīlāt dzīvokli. Gala mērķis ir pārdot šo lielo dzīvokli un nopirkt 2 mazus dzīvokļus - vienu tētim un vienu man ar mammu.
Ņemot vērā, ka saistības ir beigušās un tētis principā dzīvo kā ciemiņš mūsu mājā, ir vēlme uzsākt nelielu remontu pašreizējam dzīvoklim, lai to varētu pārdot pa nedaudz lielāku cenu. Lieta tāda, ka tēvs ir ļoti nestabils cilvēks un vienmēr ir psihojis un uzvedies ļoti neadekvāti, kad esam mēģinājušas uzlikt kaut vai jaunu sienas apdari virtuvē. Tagad viņam it kā nebūtu tiesību neko teikt, ņemot vērā, ka dzīvoklis tagad pieder mammai, bet viņš tāpat ir ļoti neparedzams un neadekvāts. Man bail, ka viņš varētu sākt apzināti bojāt dzīvokli, lai tikai mums ieriebtu un nesanāktu to normāli pārdot. Viņš atsakās saprast, ka tas ir viņa paša interesēs - šo dzīvokli pārdot par labāku cenu. Ar šo cilvēku nevar runāt, viņš ir ļoti emocionāli nestabils un šķiet nesaprot normālu diskusijas kultūru.
Sanāk būt tādā neērtā situācijā, jo mēs nevaram vienkārši tēti izdzīt no dzīvesvietas, mēs gribam viņam nopirkt dzīvokli, lai viņš tur varētu dzīvot atsevišķi no mums. Pamatā tāpēc, ka viņš 20 gadus nedzēra un bija tiešām labs cilvēks (ar nelieliem psihozes uzplaiksnījumiem). Bet viņš pilnībā atsakās sadarboties, tikai sēž istabā, lamājās un dzer. Liekas tikai ar pacietību tas viss jādara. Bet ir ļoti grūti. Nemitīgs stress, atrodoties blakām bumbai ar degli. :(
07.12.2016 23:14 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Vaiii.. :(
07.12.2016 23:33 |
 
Reitings 134
Reģ: 10.07.2013
Nē, nu gan jau viss atrisināsies. Ticu, ka vienmēr jābūt kādai izejai no situācijas. Gan jau viņš nomierināsies un relatīvi savāksies. Vismaz uz kādu laiciņu. :)
07.12.2016 23:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits