Šķiršanās pieredze

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
Apmēram pēc cik ilga laika jums pazuda sāpes, dusmas, it īpaši, ja šķiršanās bija neglīta, piemēram, krāpšana, meli utt.? Ko darīt, lai ātrāk atgūtos?
Cilvēki saka,ka jāsamierinās, bet tas ir - kā? Kā var samierināties, ja pat no rīta piecelies no murgiem par to cilvēku un situācijām un jau no paša rīta tāpēc esi asarās vai dusmās. Kā atvairīt uzmācīgās domas, par pagātni un to, ko viņš dara tagad utt.? Padalieties ar savu šķiršanās pieredzi..
07.12.2016 20:26 |

Reitings 165
Reģ: 23.05.2012
Es parasti ļoti labi sajutu, kad attiecības gāja uz beigām, un pēdējā pusgada laikā izsāpēju to šķiršanos kamēr vēl bijām kopā :-D un kad jau viss tiešām beidzās, varēju mierīgi dzīvot tālāk. Divas ilgākas attiecības bija, un abās bija šis identiskais beigu scenārijs.
08.12.2016 11:42 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Man pati šķiršanās bija ilgs un mokošs process. Mums uz robežas starp kopā būšanu un šķiršanos pagāja kādi 3 vai pat 4 mēneši. No brīža kad pilnīgi un galīgi izšķīrāmies jau vairāk kā pus gads pagājis. Pirmo laiku vispār mums nebija nekāda kontakta, tagad mums ir izdevies nodibināt ļoti draudzīgas attiecības. Vajadzības gadījumā izpalīdzam, aprunājamies ja vajag.
Dažkārt uznāk bēdu vilnis. Lai vai kā, pa lielam tam ir tikts pāri, taču jaunām attiecībām es vēl noteikti neesmu gatava.
08.12.2016 11:55 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es ieteiktu vienkārši aizliegt sev domāt un analizēt visu. ej un dari savas lietas, un apzinies savu vērtību pret tā cilvēka vērtību, kas Tev nodarījis pāri. Tu reāli gribētu būt ar viņu atkal kopā un visa pārdzīvošana ir tā vērta, lai sagruzītu savu ikdienu?
es piederu tai kategorijai, kas pāris dienas paskumst, padusmojas, padomā un tad viss - nogriežu ar nazi, aizliedzu sev domāt, analizēt un apsvērt visus what if - eju dzīvoju savu superīgo dzīvi. kā ir noticis, tā ir, un man viiiiienmēr ir pierādījies, ka tas viss ir noticis daudz foršāku nākotnes notikumu vārdā (l) es arī nesaprotu to mēnešiem ilgo skumšanu, raudāšanu un ilgošanos - nenosodu, katram sāp savādāk, bet, nu, bāc, es necienītu sevi, ja tā pārdzīvotu cilvēka dēļ, kam neesmu vajadzīga :-O kavēšanās pagātnē nozog tiiik daudz laika tagadnes baudīšanai.
08.12.2016 11:58 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Zināmā mērā jāpiekrīt DieKleineHexe. Lai gan es pati, kā jau teicu, sēroju vien pāris nedēļas, bet tagad atceroties toreiz biju tik stulba, ka pieļāvu tādu izturēšanos pret sevi. Bet tas bija pirms daudziem gadiem, biju jauna un tas ir saprotams, ka meitenes tādā vecumā no dzīves neko daudz nesaprot, tāpēc nav pareizi viņas nosodīt. Un tikai izejot cauri šādai pieredzei tu kaut ko iemācies un sāc saprast.
Kopš tā laika es nevienam vīrietim neesmu ļāvusi sev darīt pāri. Kā redzu, ka nav pret mani godīgs vai kā citādi dara pāri, tā pagriežos un aizeju.
Un, lai vai cik vīrietis būtu uzticīgs un mīlošs, nekad simtprocentīgi nedrīkst paļauties, ka viņš nu nekad nekrāps. Jo pat viņš pats to nevar zināt, kur nu vēl kāds cits.
08.12.2016 12:06 |

Reitings 109
Reģ: 17.08.2015
René
Varētu parakstīties zem katra vārda!
es necienītu sevi, ja tā pārdzīvotu cilvēka dēļ, kam neesmu vajadzīga
Tieši tā - sevi necienīt nozīmē sevi nemīlēt. Bet sevi ir jāmīl visvairāk par visu pasaulē. Vienīgais izņēmums varētu būt savi bērni.
08.12.2016 12:10 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
René pa gadiem, kas nosēdeti forumā, atstāj iespaidu kā patīkama persona ar milzīgu pašdisciplīnu. Tas iedvesmo pacensties kaut nedaudz no tās aizgūt sev. Paldies :)
08.12.2016 12:11 |

Reitings 123
Reģ: 17.04.2015
Es arī pārdzīvoju gana ilgi, bet nejau tāpēc, ka mīlēju bezgala stipri! Sāpes bija par nodevību, par tādu cūcību pret mani, jo es taču neko sliktu nebiju izdarījusi, lai pret mani tā.. Jā, sāpēja nodevība, nevis pazaudēts cilvēks.
Piekrītu Lovisa, vairs nekad neesmu ļāvusi vīrietim sevi sāponātm tiklīdz jūtu, ka attieksme nav tāda kādu esmu pelnījusi, viss. Kā arī vairs nevienam uz pasaules nevaru 100% uzticēties.
08.12.2016 12:25 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Atgriežoties vakarā no darba,cilvēks ar kuru bija nodzīvoti kopā pieci gadi,tā vienkārši bija aizgājis. Pirmās nedēļas bija grūtas,visu laiku likās,ka viss atgriezīsies,viss atkal būs tāpat,raudāju un biju dziļi nelaimīga. Pagāja mēnesis sevis žēlošanas un tad sapratu,ka tas ko viņš izdarīja,bija sasodīti labs lēmums,jo attiecības bija vienkārši drausmīgas. Jutos brīva,laimīga un mīlēju sevi. Kaut arī gribējās uzrakstīt,ka man viņa pietrūkst,tomēr kaut kas katru reizi atturēja un arī labi,ka tā.
08.12.2016 12:43 |

Reitings 226
Patīkami, ka tik plaša diskusija izveidojusies un ir iedvesmojoši komentāri, tostarp arī Diekleinehexe uztvēru kā pozitīvu komentāru.
.
Es arī pārdzīvoju gana ilgi, bet nejau tāpēc, ka mīlēju bezgala stipri! Sāpes bija par nodevību, par tādu cūcību pret mani, jo es taču neko sliktu nebiju izdarījusi, lai pret mani tā..

Man viss noticis samērā nesen, bet arī sāpes nav tikai par cilvēka zaudējumu (lai gan, protams, sāp visas nepiepildītās ilūzijas, jo jau bija sapņi par ģimeni utt.), bet arī par nodarījumu (sliktu izturēšanos, krāpšanu, meliem) un nepateicību, jo cilvēka labā darīju daudz (domāju taustāmu lietu, reāli palīdzēju), bet pretī saņēmu - neko, pat vairāk nekā neko, spļāvienu sejā. Šķiet, tāds dubults uzmetiens, gan romantiskā/attiecību ziņā, gan cilvēciskā - draudzīgā ziņā.
08.12.2016 12:50 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu te daža laba dzīvo gandrīz kā pēc grāmatas. Bet tā nav norma.
09.12.2016 07:42 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 01.02.2015
Nebija nekad tādu tiešām sāpīgu šķiršanās gadījumu, jo divās no iepriekšējām attiecībām pati piedāvāju visu izbeigt :-D Vienu reizi gan cerēju, ka puisis tomēr skries pakaļ un negribēs visu pārtraukt, bet nu tā tomēr nebija. Un labi vien ir, jo drīz vien satiku tagadējo draugu, ar kuru esmu laimīga.
09.12.2016 09:31 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
katram tās emocijas ir pilnīgi citādākas, katrs cilvēks jau ir atšķirīgs, kur nu vēl attiecības.. un teikt "tu jau vispār nepārdzīvo" vai "tu sevi nemīli, ka tā mokies" utt. nav gluži normāli, nezinot situācijas. katram tās dzīves mācības ir tādas kā ir un pārdzīvot par maz vai par ilgu nav iespējams - pārdzīvo tik cik vajag.
09.12.2016 13:22 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
REBOUND! Palīdz vienmēr :-D
09.12.2016 14:34 |

Reitings 226
Kas ir Rebound? Tā saucamais - plāksteris?
Nez, nesanāk cita cilvēka izmantošana?
11.12.2016 20:41 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ja pareizi atceros, 3 gadi. Bet tās bija pirmās attiecības, pirmā mīla. Otrās - dažas dienas.
11.12.2016 21:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits