Nuu, vispār, NB viedoklis ir diezgan novecojis, ka Visums veidojies no putekļiem. Tikpat novecojis viedoklis kā par lielo sprādzienu. Jā, Havkings ir diezgan gudrs (big bang ir viņa aprakstītā teorija). Šobrīd zinātne apskata citus modeļus kā veidojies Visums. No starpzvaigžņu gāzes vai arī putekļu mākoņiem veidojas jaunas zvaigznes - Saule, un milži un pārmilži kas vairākus simtu reižu pārsniedz Saules masu.
Mani jau fascinē ticība par maiju kalendāru un ''pasaules galu''. Pasaules gals būs, būs. Kad būs cilvēces pasaules gals. Tad, kad Saule pārstās spīdēt. Viņa šobrīd ir pusmūžā. Tātad pasaules gals būs pēc 5 miljardiem gadu. Tas cilvēci neietekmēs nekādi, jo jautājums, vai vispār cilvēce vēl pastāvēs? Rezultātā Saule sprāgs un sadedzinās visas planētas līdz pat Marsam. Nevar zināt, kas vispār vēl notiks ar Visumu, jo kā mums ir zināms, Visums izplešas un piekaut kādas robežas atkal saraujas vienā punktā, kura blīvums ir 0. Bet tā jau ir kārtējā teorija no Havkinga, patīk viņa grāmatas. :-P
Vispār, spoki, zombiji nāk no Holivudas un visādām spēlēm :-D
Ā, par reliģiju. Ko lai saka, neticu. Vienīgais ko atzīstu ir budisms. Budisma mācībā ir astrālā projekcija, apzinātā sapņošana un meditācija, kas paredz inner self izzināšanu. Man ir bijuši apzinātie sapņi, esmu arī meditējusi, lai sakārtotu domas. Par kristietību - tikpat ļauna cik karš, un plusā vēl uzspiesta, jo, ja padomājam un atceramies krusta karus, tad reliģija tika uzspiesta un neticīgie sadedzināti uz sārta.
Par pēcnāves dzīvi nemācēšu skaidrot, nomiršu un tad jau pastāstīšu. :-D