Sveiki! Bieži lasu Cosmo forumu, bet reti kaut ko reāli ierakstu, bet šoreiz man patiešām ir nepieciešama palīdzība. Skolā veicu nelielu pētījumu par vizuālo uztveri un dikti trūkst vēl kāds bariņš respondentu. Anketa nav daudz jādomā un daudz laika neaizņems. Uz atvērtajiem jautājumiem nevajag esejas - vien divos vārdos, kas pirmais ienāk prātā. Vai Jūs, lūdzu, nevarētu izglābt studentu izpalīdzot un aizpildot? Atlīdzībā virtuāli cepumi! (l) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQGhNcAhnD0oE0_mXZ4ksY_dPtZIOyHJbYZnh2gl8lolCoEw/viewform?c=0&w=1
Paldies tām, kas jau atbildēja! Atbildot uz vegānu pārmetumiem - neviens nav teicis, ka attēlots govs piens. :) Iepriekšējos pētījumos izmantoju arī attēlus, kur redzama soja un citi produkti, no kā pienu gatavo.
Pametu pie pirma jautājuma - pēc izskata piena svaigumu noteikt nemāku (kamēr nav zaļš palicis), knapi orientējos pat ar ožas/garšas palīdzību. Atvaino, nevaru palīdzēt.
Pirmie 9 jautājumi ir pilnīgi vienādi. Es piekrītu pārmetumiem, ka nav pati jautrākā anketa, bet šoreiz diemžēl pētījuma dizains tādu pieprasa. Bet es tiešām nelūdzu vairāk kā divus vārdus atvērtajā jautājumā līdz ar to anketai ātri vien ir iespējams izklikšķināties cauri. :)
Es gan biju diezgan pārsteigta, kad pildot sapratu, ka jo vairāk šļakst, jo svaigāks man tas šķiet un ka uz tumša fona piens man šķiet svaigāks nekā uz gaiša. Interesanti katrā ziņā! ;-)
Es gan pec foto produkta vel jo vairak piena svaigumu nekad nenoteiktu. Lidz ar to man tas likas sviestaini un smiekligi. Pat i nemeginaju iedzilinaties. :-D
Piedodiet par nokaitināšanu. Bet paldies tām, kas atbildēja! :) Jūs pat iedomāties nevarat, cik interesantus faktorus par uztveri šādā veidā izdodas pierādīt. Izrādās, pavisam niecīgas izmaiņas attēlos būtiski maina produkta uztveri.