Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai tas ir viņš..?

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Īsi un kodolīgi.
Izteikt gribu, bet nav kam!
Draugs/dzīvesbiedrs jau četrus gadus, pēdējajos mēnešos, pat vairs nezinu vai vēlos atlikušo dzīvi saistīt kopā. Runā par bērniem, par kāzām, bet bail, ka tad, kad būšu apgradzenota būšu tā teikt tikai viņam, nav tā, ka lienu pa kaktiem vai vispār lienu ar citiem kaut kur mīlas priekiem nodoties, bet iekšā sēž doma, ka tūliņ tūliņ dos man to gredzenu un tad ir viss, varbūt kāda sapratīs, bet šķiet, ka tad ir viss, visi vīrieši skatīsies savādāk...
Jā, mīlu savu dzīvesbiedru, reizēm ienīstu, bet nezinu, pēkšņi divu mēnešu laikā viss tā sagriezās, nav bijusi kāda ietekme no trešās personas, nebūt nē, vienkārši palika bail.
Varbūt tā ir rutīna? Varbūt vienkārši nav? Nav tā, ka būtu gatava tagad iet prom, lai gan sevi pilnībā varu uzturēt, bet....
Iztiksim bez stulbiem komentāriem, vienkārši izstāstu, ja kādai ir bijis līdzīgi, droši!
04.12.2016 02:42 |

Reitings 520
Reģ: 28.10.2016
paga, Tu tiešām domā, ka nebūsi vairs iekārojama ar to gredzenu? Tas tak vēl lielāks izaicinājums, laulātu dāmu pavest!
Man te draudzenēm ir bijis līdzīgi, ka gribas to sajūtu, ka vīrieši ar Tevi flirtē un pa pakaļu uzšauj, kaut mājās vīrs ir. Neredzu tur neko sliktu, kamēr tas ir normas robežās.
Es gan tiešī novērtētu sievieti, kas ir monogāmās, stabilās attiecībās un - jo ilgāk, jo labāk. Tas liecina par briedumu.
04.12.2016 03:19 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nezinu vai sapratu problemu. Kapec tev interese citu viriesu iekare uz tevi? Tev ir tadi kompleksi, ka tikai nebeidzama vechu uzmaniba tev liek justies labak?
04.12.2016 19:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!