Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sevis šaustīšana, depresīva sajūta, "nekad gana laba"

 
Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Labrīt.
Ir sajūta it kā neviens no man tuvajiem īsti nesaprastu... Dažreiz jau pašai liekas, ka uzvedos kā jukusi, bet es nevaru apslēpt savas spilgtākās emocijas. Vienvārdsakot - esmu ļoti paškritiska, reizē esmu svārstīga (nu ja tic horoskopiem, tad gaisa stihijas zīme...). Vienvārdsakot - esmu ļoti paškritiska un gatava tiešām mainīt visu, kas pašai nepatīk. Citi to īpaši vai nu nepamana, vai izvairās runāt par to. It kā man netrūkst uzmanības kopumā no pretējā dzimuma, tajā pašā laikā - vairāk piesaistu tādus jocīgos, kas liek domāt - pati tāda esmu, ko var gribēt... Man ir draugs. Mīlu viņu. Agrāk domāju, kad būs normālas uz mīlestību balstītas mainītas attiecības viss mainīsies, bet nav tā...
Tātad mans lielākais mīnuss manis pašas acīs bija deguns un mazas krūtis, jau kopš agriem padsmit. Un es neesmu tāda, kura gatava samierināties. Es labāk gadiem krātu un panāktu un pa vidam raudāt un ņemtos... Deguna operācijai it kā esmu sakrājusi jau, radās vien šaubas par veselību un tāpēc tas ir mazliet atlikts. Bet salīdzinoši nesen esmu sākusi nopietni cepties par savu vagīnu. Nu es nejūtu tik labi puisi visu akta laiku, no sākuma ir ciešāk, ātri aiziet viss viegli, bez vieglas iesildīšanās un tad atveros tā, ka vnk īsti nejūtu. Čalis paliek mīkstāks esot manī. Man stāsta, ka tas, jo mazliet beidzot procesā. Uzskatu, ka bullshits un grib mani vnk mierināt. Un par šo tagad pēdējā laikā deprešojos. Esmu nedzemdējusi, jauna. Mēģināju vnk vingrināt tos muskuļus tur, bet vai nu biežāk vajag, vai nu savādāk, jo izmaiņas nejūtu. Pasūtīju pat tās kegel olas... (t) Zinu, ka tiecos uz perfekcionismu,reizē saprotot, ka pilnība perfekta nevaru būt. Bet mani sāpina tas, ka nav kkas, ko ļoti gribu un kas liekas nozīmīgs. Stulbākais, ka čalis noliedz, ka būtu kāda vaina un saka, ka viņam patīkot, ka atveroties... Kuram patīk plaša vagīna?
Kā jums šķiet - ko man vajag? Reāli kko darīt ar fizisko vai iet pie psihoterapeita? Esmu tiesām histēriķe, kā draugs vakar pateica?
03.12.2016 11:47 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
ko man vajag? Reāli kko darīt ar fizisko vai iet pie psihoterapeita? Esmu tiesām histēriķe, kā draugs vakar pateica?

Tev acīmredzami vajag strādāt pie savas pašapziņas un pašvērtējuma. Ar paškritiku te nav liela sakara, manuprāt. Objektīvi sevi kritizēt un tiekties uz labāko ir ok, bet Tev jau iet tādās kā galējībās, manuprāt. Tās, kas taisa sev degunus, kad pašas deguns ir daudz maz normāls un nav nekāds milzīgs kartupelis pa pusi sejas, arī cieš no mazvērtības kompleksiem un tā īsti nemīl sevi. Šeit var palīdzēt psihoterapeits, bet vislabāk jau sākt pašai strādāt ar sevi. Draugam arī varētu būt taisnība par "histēriķi", bet uzreiz uzstādīt tādu diagnozi varbūt nevajadzētu. Par vagīnu tas pats - iemīli sevi tādu kāda esi vai meklē vīrieti ar lielāku locekli.
03.12.2016 11:58 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Bet mani sāpina tas, ka nav kkas, ko ļoti gribu un kas liekas nozīmīgs.

Pareizi jāsakārto prioritātes.
03.12.2016 12:02 |
 
Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Es uzskatu, ka man ir kartupelis, bet tuvinieki saka, ka nav.
Par krūtīm - viņas tiešām ir ļoti mazas. Nu AA. Draugs saka, ka ideālas. Es saku, ka tur nekā nav. :D Šajā vismaz mamma saprastu, jo pati ir vienmēr gribējusi lielākas, mūsu dzimtā tādas mazās... bet "ja būtu lieka nauda..." Tā nebija viņai prioritāte. Man vienmēr svarīgākais liekas - darīt visu, lai patiktu sev.
Par trešo problēmu - domāju, ka vaina nav puisī. Man gan nav baigi liela partneru vēsture, bet ir bijis gan platāks, gan tievāks par viņu. Par cik viņam ir garumā - nu priekš latvieša garš loceklis, tad attiecīgi, nu zīmulis nav! Normāla resnuma, pie tam es domāju garāks par vidējo. :D Palieku pie tā, ka problēma ir pat ne manā platumā vai šaurumā, bet manā nemācēšanā darbināt tos muskuļus. Viss gandrīz nekustās man tur iekšā procesā... :/ Par šo sāku pārāk daudz domāt vakar, kad kolēģi, kad nebija klienti kko aizrunājās tik tālu humora līmenī... Un frāze "grūtāk vienīgi ārā locekli dabūt, ja sieviete tur lejā saspiež ar muskuļiem". Es sapratu, ka - bļin, es tā nevaru! Un ja es kko nevaru - tas nav ok! :D
03.12.2016 12:11 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Tas, ka Tu seksā nevari atslābināties, izbaudīt sevi, partneri un procesu kopumā, liecina par to pašu zema pašnovērtējuma problēmu. Es ieteiktu parakt dziļāk un saprast pašai sevi, nevis vērtēt tikai sekas - ka kaut kādi muskuļi tur nesatur locekli. Tikko iemetu google "women with big noses" un tāpat neatrodu nevienu, kurai nu tik liels deguns, ka jāskrien taisīt operāciju. Par krūtīm grūti teikt, tagad jau tik daudzas taisa to operāciju, nu uztaisi un beidz sevi mocīt :)
03.12.2016 12:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits