Plānotāji - kur, kādu, par cik?

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Tā kā blakus diskusija vairāk runā tieši par personalizētiem plānotājiem, nevis jebkādiem, tad šī būs vispārīgāka.
Kādu plānotāju Tu lietoji šogad? Kādu pirksi nākamajam gadam? Cik tērē plānotājam?
Šādas pārdomas man radušās, jo līdz šim lietoju vienkāršus basic plānotājus no Rozes grāmatnīcas. Nākamajam gadam vēlos kaut ko interesantāku.
02.12.2016 17:08 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Ziemassvētkos tiku pie Moleskine plānotāja. Ērts, lakonisks, pietiekami viegls, lai ikdienā nēsātu līdzi. Cena ap EUR 20.
02.01.2017 21:14 |

Reitings 1027
Reģ: 19.03.2012
Mākoņogai dizains ir foršs. Man šobrīd patīk viens plānotājs, bet vāks ne visai :( :D
02.01.2017 21:55 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Man ar tomēr, dzīvajā pašķirstot, Mākoņoga neiepatikās. Pārcenots rozā burbulis. ZIB arī ne - it kā jau kičīgs, bet kaut kas ne līdz galam. 365 ddienu grāmatai, cik redzēju mājaslapā, ir foršas opcijas, bet neesmu pārliecināta, ka tās man šķitīs gana saistošas, lai aizpildītu.
.
Laikam nākamgad laicīgi jāsaņemas un jāpasūta tāds smuki personalizēts. Jā, jā, zinu, ka varu nopirkt visparastāko, kaķīšu un puskailu ģitāristu bildes salīmējot pati, bet nojaušu, ka tam būšu par slinku. Labāk veltīt vienu vai pārīti vakaru, lai paķibinātos internetā, un pēcāk visu gadu priecāties. Šogad droši vie nopirkšu kādu no grāmatnīcu piedāvātajiem, Rozē parasti ir gana plašs un glīts piedāvājums.
02.01.2017 23:34 |

Reitings 516
Reģ: 25.06.2016
Man ar tomēr, dzīvajā pašķirstot, Mākoņoga neiepatikās. Pārcenots rozā burbulis.

Mākoņoga, vismaz manā skatījumā, savu popularitāti ieguva, jo bildes - glamūrīgas, skaistas, dārgas, bet visu laiku nepazuda jautājums - a kas tur ir iekšā? veselīga dzīvesveida, ceļojumu aprakstu, radošo lidojumu u.c. ierakstiem veltītas lapas - tā tika solīts (un laikam tā arī ir), bet nevienā video iekš facebook nevarēja konkrēti pamanīt saturu, lai saprastu - vai man to patiešām vajag?
.
nu jau otro nedēļu dzīvoju ar savu pelēko PIPARMĒTRA plānotāju, kurš perfekti atbilst manām vēlmēm - i vieta laika saplānošanai, i vieta darbu sarakstam. (l)
P. S. kā jūs 6 minūtes 365 dienas plānojat izmantot kā plānotāju?
03.01.2017 16:56 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Ai katram no plānotājiem ir kkādi mīnusi, vismaz manai gaumei.
Diemžēl nācās izdarīt izvēli, kuri mīnusi man maznozīmīgāki un kurus varu pati pārveidot. Mākoņogai nepatīk tas Cosmo stils, pārāk nu pārāk tomēr. Tur esmu vīlusies :( Dizains un nedēļas plānojums, sadaļas man patīk! Tāpēc arī tomēr izdarīju izvēli par labu tam. Bet nu varēja nedaudz lielāku pievienoto vērtību izdomāt, nevis tikai kā palutināšu sevi, kā ieiešu vannā, staigāšu bez krūštura utt :D
mis_magdalena
Ne gluži...Tas nav plānotājs. Ja nu vien var teikt.. lielo, milzīgo mērķu plānotājs :D Bet vispār jau tur raksta vnk..kā dienasgrāmatā, tikai ar palīdzību - ierosina tēmas, idejas, par ko padomāt, ir arī brīvās lapas... man ļoti patīk 6 minūtes(l)
03.01.2017 17:13 |

Reitings 262
Reģ: 27.03.2012
Priekš manis visi šie plānotāji - mākoņoga, 365 dienas u.tml. ir too much... lai cik fancy neizskatītos, manuprāt, kaut kādu bērnišķīgumu var just. Es plānotāju izmantoju katru dienu, plānoju tikšanās ar klientiem, bet tāda tipa plānotājus būtu neērti izvilkt sabiedrībā, kur nu vēl rozā :D varbūt radošo profesiju pārstāvēm der lieliski. Man ir lakonisks, ādas plānotājs, iegādāts Rozē.
03.01.2017 20:01 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Paris +++
Es tieši to pašu iedomājos :D Atnāk uz biznesa tikšanos un izvelk kaut kādu rozā mākoņogu.
Jādomā taču arī par to, kā sevi pasniegt
03.01.2017 20:13 |

Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
Jūs esat kompleksainas. Man nav Mākoņogas, patīk plānotāji, kuru vāka pamatkrāsa ir melna (ar dažādiem krāsu sprādzieniem pa virsu), taču neienāktu prātā kautrēties no tā, ka biznesa partneris pamanīs rozā bloknotu. Varbūt man savā dzīvē gadījies sastapties ar biznesa cilvēkiem, kuri vairāk koncentrējas un "lietu", nevis "lietiņām".
03.01.2017 20:18 |

Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Vai tiešām - izvelkot rozā plānotāju, kāds sāk stūrī šušināties par to,kāds briesmīgs cilvēks ir šī plānotāja īpašnieks? Tas taču ir tikai plānotājs. Nu tā - pa lielam. :-D
03.01.2017 20:28 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Es arī neesmu baigā plānotāja, tad nu šogad radās ideja uztapināt pašai savu plānotāju - draudzene pirms gada Ziemassvētkos uzdāvināja foršu grāmatiņu (Rijas), ar tukšām lapām (uz vāka latviešu rakstu zīmes, ļoti skaisti, tāds kā bildē vāks), tieši bija nepieciešamo lapu skaits, lai visām gada nedēļām sanāktu, tad nu pati vilku līnijas, rakstīju datumus, kā man pašai patīk :)
03.01.2017 20:54 |

Reitings 382
Reģ: 29.05.2017
Šim gadam izmantoju 6 minūtes 365 dienas, bet tā drīzāk ir pārdomu grāmata, ne plānotājs.
Parastais mazais dienu plānotājs man izmirka ūdenī, jaunu nepērku, izmantoju telefonu.
Paldies par forumu, atklāju jaunas intresantas idejas dāvanām vai pašai sev. (l)
Nezināju, ka tādu plānotāju ir tik daudz ;-)
04.06.2017 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits