Gada kopsavilkums

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Tā kā šodien iestājas 1.decembris, esmu mazliet pārdomās par šo gadu.
Kā jūs raksturotu 2016. gadu? Man personīgi šis bija viens no sliktākajiem gadiem, nācās pamatīgi vilties un aplauzties dažādās jomās. Droši vien pārāk augstas latiņas biju sev uzlikusi, kas iedzina pamatīgā stresā un atstāja iespaidu arī uz veselību. Attiecību ziņā arī piedzīvota liela neveiksme, taču ar nepacietību gaidu 2017. lai sāktu jaunu dzīvi un vērstu visu par labu:-D
01.12.2016 21:14 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Lollipop, izklausās drausmīgi! Ceru, ka pa vidu bija tomēr arī jauki brīži un labi notikumi.
02.12.2016 22:49 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
2016 ir bijis labs gads :-) daudz strādāts, daudz arī esmu iemācījusies, apprecējusies.
Ceru, ka 2017 sanāks kaut kur paceļot :-)
02.12.2016 22:53 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
sákás gads pat ljoti slikti, zaudéts ljoti míljsh cilvéks, bet tá kopumá gads bija pilns gan ar labiem notikumiem - jauki pasákumi, vairáki celjojumi, plus 3 nedéljas vasará Lv, darbá paaugstinájums un algas pielikums... gan arí kaudzíte stresu - ljoti daudz nervu iztéréts pérkot máju un kártojot dokumentus, neparko negribétu vél reizi iet shim visam cauri. un já, labákais gada notikums ir - sava mája! tagad stresi beigushies un mierígi sézhu pie kamína un domáju, ka tomér gads ir bijis vairák neká labs!
02.12.2016 23:17 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
slikts gads...ceru ka nākamais būs veiksmīgāks!
02.12.2016 23:33 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Virdzinija - pāris labi notikumi bija, bet uz pārējā fona tie neizceļas. Ā, aizmirsu pieskaitīt vēl zaudētos cilvēkus, kad maskas krīt un parādās īstā seja. Šogad it īpaši esmu atvadījusies no vairākiem cilvēkiem, kas tikai negatīvi ietekmē manu dzīvi. Varbūt vienkārši man vairs nav spēka ar viņiem auklēties un pielabināties. Kopumā uz jaunā gada sliekšņa jūtos tik nogurusi... Es ceru, ka nākamais gads nesīs ko labu, ja ne labāku, tad ko savādāku.
02.12.2016 23:38 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Šogad it īpaši esmu atvadījusies no vairākiem cilvēkiem, kas tikai negatīvi ietekmē manu dzīvi. Varbūt vienkārši man vairs nav spēka ar viņiem auklēties un pielabināties.

ká punkts uz i par sho gadu... tik tieshám, un es jútos daudz labák, jo saprotu, ka nav vajadzígi dzívé cilvéki, kas ir tik pilni ar negatívismu, ka pilnígi kontaktéjoties tas negatívisms líp klát. nákoshais gads bez vinjiem bús labáks :)
03.12.2016 00:01 |

Reitings 15
Reģ: 22.04.2010
Pirmā gada puse ļoti grūta, attiecību pārtraukšana ar ilgadēju draugu, vīram atklāta nopietna slimība. Cīņa ar to.
Bet otrā puse jau gaišāka- dzīvībai briesmu vairs nav, tagad tikai jāatkopjas.
Viss pārvērties, dzīvojam savādāk, bet vairs nav tik grūti. Šādi motikumi visu saliek savās vietās.
Ir skaidrs, kuri ir tavi īstie draugi un kuri tikai "party friends". Un tie, kurus uzskatīju par paziņām, izrādījās tuvāki par dažiem draugiem.
Viss būs labi! Un cilvēki mīļie, domājiet par savu veselību. Nepārstrādājieties! Velciet savus vīriešus pie ārsta kaut aiz rokas, es zinu, ka mans nav vienīgais tāds, kuram nekādus ārstus nevajag.... kamēr nav galīgi slikti.
03.12.2016 00:12 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es vienmēr esmu uzjautrinājusies par tiem, kas saka ka "man bija slikts gads", domāju - kā gan gads var būt slikts? Bet šis, 2016., man un ģimenei bija ĪPAŠI slikts. Tiešām. Nevaru sagaidīt, kad šis gads beigsies. 4.janvārī kā sākās nedienas, tā joprojām turpinās. Aizdomīgi slikta veselība man un ģimenes locekļiem, tehnika birst nost, darbā totāla katastrofa. Ar finansēm sen nav tik slikti gājis. Ar nepacietību gaidu 2017.
03.12.2016 01:30 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
man šis gads bija kaut kāda kataklizma
03.12.2016 02:16 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Es arī kārtīgi esmu izrevidējusi draugu rindas, dažbrīd ir rūgtums par to, ka tā notika, bet saprotu, ka ilgtermiņā tas ir viennozīmīgi uz labu. Vieta nekad tukša nepaliek un manā dzīvē ir ienākuši jauni cilvēki, kurus gribas jau saukt par draugiem. Viss rit un mainās, tā arī tas jāuztver.
03.12.2016 09:16 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Es arī kārtīgi esmu izrevidējusi draugu rindas,
Man arī tas pats. Gadījās notikumi, kas palīdzēja atklāt cilvēku īstās sejas un saprast kas man ir un kas nav vajadzīgs. Interesanti, ka paziņu loks nemaz diži nav mainījies, bet mainījušies cilvēki, ar kuriem vairāk kontaktējos, iepriekšējie draugi pārgājuši paziņu līmenī, savukārt ar tiem, kurus iepriekš tikai zināju, tagad kontaktējos biežāk.
03.12.2016 09:44 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
https://m.youtube.com/watch?v=b_M2NKE0fyI
Pielikums tām, kam šis bija slikts gads
03.12.2016 11:16 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Gads bijis satraukumu un nepatīkamu pārsteigumu pilns, taču par negatīvo nevēlos rakstīt, tāpēc minēšu pozitīvākās lietas - ieguvu bakalaura grādu, atmetu smēķēšanu un iemācījos nebaidīties no ārstu apmeklēšanas, izpildīju daudzus punktus savā "101 lieta 1001 dienā" sarakstā, pat tādus, kurus nezinu kāpēc tur iekļāvu, jo likās, ka noteikti nepaveikšu.:-)
03.12.2016 11:33 |

Reitings 1852
Šis gads man bijis tāds nekāds. Protams, liels prieciņš par to, ka esmu saderināta un gatavojos kāzām, biju fantastiskā ceļojumā, piedzīvoju fantastiskus mirkļus, satiku jaunus cilvēkus.
Dusmojos uz sevis, jo no sava šī gada plāna, esmu izpildījusi TIKAI 3 punktus, bet gribēju vairāk. Pati vainīga, ka domāju, ka laika daudz, bet še ku re ku , jau gads beidzas.
Visas cerības un pūles jāliek uz 2017.gadu. Jasāk darīt lietas ar lielu pievienoto vērtību! :-D
03.12.2016 11:53 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Gads man bija tīri tā neko, ļoti daudz ir strādāts, daudz esmu mācījusies, ceļoju, pa Šveices kalniem staigāju, biju uz operu Austrijā. Man primāri, lai apkārt visiem ir laba veselība un nav finansiālais trūkums. Nākamajam gadam ir jābūt labam, jo daudz kam ir jārealizējas.
03.12.2016 12:51 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Gads man bija tīri tā neko, ļoti daudz ir strādāts, daudz esmu mācījusies, ceļoju, pa Šveices kalniem staigāju, biju uz operu Austrijā. Man primāri, lai apkārt visiem ir laba veselība un nav finansiālais trūkums. Nākamajam gadam ir jābūt labam, jo daudz kam ir jārealizējas.

Varu teikt šo pašu, tikai aizvietot Šveici un Austriju ar dažām citām valstīm :) ļoti daudz strādāts un apgūts... Un tādas pašas vēlmes primāri. Nākamajā gadā daudz kam jānotiek dažādu apstākļu dēļ - jānoslēdz mierīgi šis gads, lai nākamajā visam pietiek spēka. Žēl tikai, ka pašlaik privātā dzīve klibo, bet vismaz pievērsīšos pārējam un gan jau viss notiks kā jānotiek.
03.12.2016 13:04 |

Reitings 4298
Gribēju jau rakstīt, ka gads bija sliktākais, kāds jebkad bijis, bet tad padomāju, ka netrūka jau arī prieka mirkļi un visas neveikmes un bēdas var pārdzīvot, ja blakus ir īstie cilvēki...
Bet kopumā mani šogad vajāja neveiksmes viena pēc otras. Un es te nerunāju par pazaudētu maku vai uzmetušos pumpu... :-(
Nav nekādu baigo cerību par to, kas būs tālāk - jo, kā būs tā būs, daudz ko es tāpat nevaru ietekmēt. To, ko varu ietekmēt, to mēģināšu ietekmēt tā, lai viss ir labi.
03.12.2016 13:25 |

Reitings 5625
Man gads vienkāršs, nekas tāds dikti nav noticis un no vienas puses jau labi, ka tā :)
Ir bijušas 2 nāves ģimenē,bet abas it kā normālas un dabiskās dzīves notikums, bet skumji jau šā vai tā... Arī vīra māti piemeklējusi smaga slimība,bet cerams un šķiet, ka viss būs labi!
Pa lielam viss labi, bet jebkādiem īpašiem notikumiem...
Vissliktākais pašai, ka 2016 gadu iesāku vieglāka,gāju sportot, bet neskatoties uz to, gadu beidzu par 15 kg smagāka kā gada sākumā ;(
03.12.2016 13:38 |

Reitings 260
Reģ: 14.04.2016
Šis gads kā pa kalniem un lejām. Kopumā diezgan labs gads, jo ļoti daudz pārmaiņu notika. Ievācāmies savā mājā, sāku strādāt, bijām ceļojumā un saderinājāmies (l)
Pie lejām varētu pieskaitīt grūto mācību periodu, atsvešināšanos no saviem vecajiem draugiem un ļoti tuva cilvēka nāvi :'-(
Bet es ticu, ka viss ir kā maza daļiņa no kā lielāka, tikai jāpārdzīvo šī gada grūtā nogale un būs labi :) Februārim vajadzētu būt labam ;-)
03.12.2016 13:41 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Man šis gads bijis salīdzinoši rāms un mierīgs. Pabeidzu magistrus un priecājos, ka manā dzīvē iestājies nedaudz mierīgāks posms, jo pilna laika klātiene skolā+pilnas slodzes darbs prasīja savu. Sañēmu algas pielikumu, līdz ar to sakārtojusies arī finansiālā puse, par ko pagaidām nesūdzos. Ir piedzīvots daudz jauku un laimīgu brīžu (cełojums, minča pañemšana utt.), tomēr vairāk priecājos par to, ka tieši šogad esmu kłuvusi daudz nopietnāka, nosvērtāka, mierīgāka un izturīgāka, biežāk cenšos rīkoties veselā saprāta vadīta. No nākamā gada neko negaidu, protams, ceru vairāk attīstīt sevi karjeras jomā, bet vairāk par visu zinu, ka jāuzlabo savs veselības stāvoklis, kas šogad mani pievīla neskaitāmas reizes.
03.12.2016 16:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits