Cukurvāvere Jā, ir "obligātās" ikgadējās pārbaudes, kuras tik pat obligāti tiek "veiktas", ķeksītis grāmatiņā, 10eur dokam un skaities vesels :-D
Ja runa ir par to saduršanos, tad nu, diemžēl, ir gadījies daudz, ne speciāli, protams, bet ir.
ES SAPROTU, ka nav tādu PILNO analīžu uz visu, bet es tādas gribu, nav jautājums par to, cik esmu gatava atļauties finansiāli to, bet tīri teorētiski, gribētu zināt CIK... un šaubos vai tā vispār var būt tik augsta cena kā dzīvības cena, vai dzīves kvaliātes cena.
P.S. laikam šo jaunā līmenī pacēla man tuva cilvēka negaidīta izdzišana..viss bija kārtībā līdz brīdim, kad parādījās simptomi, bet bija jau par vēlu- pēdējā stadija, pāris mēneši un bija dārzenis, ne cilvēks, un vēl pāris mēneši un cilvēks izdzisa....Ja vien...būtu laicīgi veiktas pārbaudes, bet nebija.. tad man tas tāds jautājums priekš sevis...kāda jums šķiet dzīvības cena?
Atzīstu, neesmu dzīvojusi perfekti, ko ietver sevī šīs darba traumas, uz ko ir pievērtas acis, tieši tāpat ir daudz smēķēts, daudz lietots alkohols, kā arī esmu neizsargājusies, protams, ka ne jau ar kuru katru, bet ar jau pazīstamu cilvēku, bet tas neko nemaina, jo bieži vien pat inficētie nezina to, ka ir infcēti!