Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Par virzīšanos uz priekšu

 
Reitings 232
Reģ: 29.01.2009
Visur lasu, ka, lai virzītos uz priekšu, ir jāatstāj pagātne tur, kur tai vieta, jādzīvo tikai un vienīgi tagadnē un jāskatās uz priekšu, pieņemot visu ko sniedz dzīve un nākotne.
Bet, kā, lai neliekas ne zinis par pagātni? Kā, lai ikdienā piespiež sevi nedomāt par to, kas bijis, kā varēja būt utt. Kā pieņemt to kas noticis? Tīri reāli un fiziski kā to pieņemt?
Jā, vajadzīgs laiks, lai emocijas norimtos utt, bet vienam vajag tikai nedēļu, citam gadus, lai aizmirstos un ļautos jaunajam. Kā kļūt par to, kurš izdziedinās jau nedēļas laikā? Gribu reālus piemērus un ieteikumus.
Zinu, ka jāaizņem sev laiks, visu laiku jādarbojas. Bet tai pašā laikā - ceļā uz darbu vai atpakaļ, mierīgi sēžot sabiedriskajā, klausoties mūziku, domas lido tur kur nevajag. Darbā, kad jāstrādā patstāvīgi, klusumā, arī domas ir pavisam kur citur un darbs darās automātiski. Lasot grāmatas, kur smelies iedvesmu, lai saņemtos, tāpat galvā ir tas bubulis un viņš zina kāpēc lasu tās grāmatas, jo gribi tikt vaļā no tām domām, bet rezultātā tu par to domā vēl vairāk.
Ah.
Man vienai ir tik grūti kontrolēt sevi?
30.11.2016 19:17 |
 
Reitings 53
Reģ: 03.11.2016
Tieši tā laiks.Nevar gaidīt,kad pēkšņi nedēļas laikā viss mainīsies un būs labāk.Tā saucās rētu dziedēšanas laiks.Nekad nevar aizmirst,bet ar laiku var iemācīties sadzīvot ar pagātni,un kamēr nasapratīs to,tikmēr nekļūs labāk.N3var aizmirst to kas bijis,tas ir neiespējami,bet mēğināt censties piedot un samierināties gan var.Man konkrēti 2 gadus vajadzēja rētas dziedēt.Tas atkarīgs no situācijas un cilvēka.
30.11.2016 19:29 |
 
Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Laiks.
30.11.2016 19:47 |
 
10 gadi
Reitings 24
Reģ: 27.03.2012
Jā, noteikti laiks. Šobrīd arī ar to cīnos, bet ir jau daudz labāk un TĀS domas daudz retāk nāk prātā. Šodien mani iedvesmoja filozofijas pasniedzēja. ''Notikušā vērtību var pateikt, ja laika ziņā no tā atkāpjas''. To, kāpēc tā bija jānotiek mēs sapratīsim pēc laika un tad tā būs mūsu vērtība un mēs jutīsimies daudz stiprākas.
Manā gadījumā, man ir arī ļoti labas draudzenes. Ar viņām es varu runāt par savām sajūtām. Viņas ļauj man runāt par to līdz tādam riebumam, ka šī tēma man pašai paliek neinteresanta un par to pat vairs negribās domāt.
02.12.2016 18:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!