Vispār piekrītu Westpoint komentāriem. Neiet jau runa par to, kādi kuram ir cilvēki apkārt. Runa iet par sabiedrību kopumā. Gan par nelaipniem, īgniem biļešu kasieriem, gan pārdevējiem, gan medicīnas darbiniekiem utt., nemaz nerunājot par sabiedrības vienaldzību un aizspriedumaino domāšanu ļoti daudzos jautājumos. Protams, nav tāda valsts, kurā dzīvotu tikai un vienīgi pozitīvi, draudzīgi cilvēki, tomēr esmu ceļojusi pietiekami daudz, līdz ar to varu salīdzināt. Piekrītu, ka attieksme veido attieksmi, tomēr neuzskatu, ka man no ādas jālien ārā ar savu laipnību, lai tikai tā dusmīgā, īgnā kasiere atbildētu uz manu "Labdien!" Tieši kopējais sabiedrības noskaņojums un tautas mentalitāte principā bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc nolēmu, ka Latvijā nevēlos vairs atgriezties uz dzīvošanu. Ne velti daudz kur dzirdēts, ka daudziem latvieši liekas auksti, nelaipni un īgni. Neticu, ka šie apgalvojumi rauti no zila gaisa.
Bet katram, protams, savs. Un kādam varbūt tieši patīk atturīgā, vēsā attieksme. Es tikai izteicu savas domas un laikam gribēju mazliet aizstāvēt Westpoint viedokli. :D