buuuuu Ohohohoho, tusiņš līdz 9 no rīta. Godīgi teikšu - ne reizi dzīvē tā man nav bijs. Līdz 7, pus8 pāris reizes ir bijis, bet tā, ka līdz 9 - tā es nemāku. Līdz 9 vakarā tik māku un klusi nozust uz mājām vienītī seriālus paskatīties un pagulēt :-D Es nezinu, vai ir īstais brīdis sākt mācīties tā tusēt :-D
Man bija līdzīga doma, bet pielauzu sevi uz pankūkām. Varētu pakārdināt ar savām pankūkām, lai Tev vieglāka izvēle, bet mans bilžu limits šodien izsmelts.
Mans rekords ir ierasties uz balliiti dziivoklii 4 peecpusdienaa un 5 no riita iziet aaraa)) Eh, bija laiki, tagad tik diivaans,pleds un celsh liidz ledusskapim.:-D Varbuut no 30it otraa elpa paraadiisies.
jackie, man atveeraas:D :D :D pec pirmaa posma, bija 5-6 gadi miers, godiga dzive, neko negribu, viss forshi...un tagad atkal atveeraas:D un sapratu, ka dzive pec 30 IR IDEALA ;D
Man ļoti ilgu laiku bijis klubiņu/ballīšu periods, gāju kā uz darbu, no rīta varēju mierīgi uz darbu/skolu, laikam esmu savu normu attusējusi. Bet, kas zin, man pēc 30 periods arī nav aiz kalniem :-D
Skatos, ka nav piegdienas seska beztēma :-D un paliels klusums, bet es arī drīzumā uz gultas pusi, tik jāpiebeidz vīna glāze :) Rīt suņu izstādē, kur piedalāmies, tāka nekāds vēlais brīvdienu rīts nesanāks |-)
Sodien dabuju jaunu telefonu:-D bet nu taaa faktiski vispar gruti guleet, jo mazos baroju, bet nu priecaajos par mazulu attistiibu. Lien pie manis mazie brinumini...vakar ap 5iem ritaa mazie uzmodinaaja kakeeni ka automaatiski visiem pienu deevu un tad nejausi ari savu 1,5 gadigo runci saaku barot ,jo akut kaa maisijaas pa kaajaam:-D:-D:-D:-D Tad tikai sapratu ka akut kas isti nav laagaaa.:-D Tagad mazuli gulj...