Varbūt kļūdos, bet tas, kā tu aprakstīji sevi, cik devīgs esi, izpalīdzīgs utt, it īpaši vieta, kur meitene guļ uz dīvāna, kamēr tu risini problēmas, liek man domāt, ka tu esi tāds, kuru viegli pabāzt zem tupeles. Ir, protams, izteikti dominantas sievietes, kas sevi uzskata stiprāku par vīrieti jebkurā dzīves jomā, bet pārsvarā vidusmēra sieviete tādus vīriešus kā tu nemīl, daļa tādus vienkārši izmanto. Varbūt ar mani kaut kas nav labi, un neviena man nepiekritīs, bet es vēlētos sev blakus redzēt vīrieti, kas attiecībās spēj parādīt, ka viņš ir vīrietis, tā teikt - dominē, un tajā pat laikā ir labs atbalsts. Šo diskusiju lasot, man prātā iešaujas aina, kurā tava bijušā kažokādā staltu muguru iet pa ielu tev pa priekšu, bet tu sakumpis skrien viņai nopakaļ, paceļot katru papīrīti, kuru viņa demonstratīvi nomet uz zemes, ar domu "ja tu mani mīli, tad tu to pacelsi un izdarīsi visu, ko es tev teikšu". Sievietei blakus ir vajadzīgs vīrietis nevis pakalpiņš. Tev nav jārisina citu cilvēku problēmas. Tev ir jābūt blakus un jāiedrošina pašai spēt to izdarīt, vai vismaz risināt tās problēmas kopā.