Šī problēma mani moka vairāk nekā gadu. Lielākoties puiši/vīrieši mani uzskata kā tikai par seksa objektu. Es neuzvedos un neģērbjos izaicinoši. Vienīgais ko vīrieši pamana ir mans dibens,augums un seja, bieži eju uz zāli un sevi kopju, bet es tik stulbi jūtos, liekās , ka es nekam citam nederu. Man gribētos nopietnas attiecības, bet lielākoties man raksta vai iepazīstas vīrieši , kuri grib seksu un viss. Esmu diezgan nogurusi no šīs uzmanības , jo nejūtos pilnvērtīga.
Kā, lai tieku ar šo problēmu galā? Es pat vairs negribu iepazīties vai arī, kad uzrodas jauns vīrietis pie apvāršņiem es domāju,ka nav jēgas turpināt sarunu, jo tikai viens prātā. Uz pēdējiem diviem vīriešiem liku lielas cerības. Viens bija diezgan pieaudzis, nobriedis attiecībām un viņam ļoti patīk mans raksturs, bet bieži pieminēja cik ļoti man ir labs dibens un augums, teica , ka nevēlas tikai seksu , bet protams mani tas nepārliecināja. Ar otru pavadījām labi laiku līdz viņš pateica, ka attiecības nevēlas varam pavadīt laiku kopā kā draugi un ja gribēsim tad sekss. Sapīgi katru reizi to dzirdēt. :-(