face book un pārejais....

Reitings 13
Reģ: 13.07.2016
Sveiki.
Kā jums ir ?Vai jūs dalaties ar ierakstiem un info par sevi?
Mēdzu lasit ko citi ieliek, arī ko darba biedri ieliek par sevi.
Tad nu problēma. Saslimu.Ieliku face bookā ka esmu slima, lai darba biedri zin, un sanāca mājās kašķis....redz viram zvana mamma,māsa un kas man kaiš , un vel piebvilda lai neeko nelieku tur iekšā...
Dusma man ir , un mazsvarigs aizrādijums ,bet nu nepatikami kad kāds pasaka ko man darīt....
21.11.2016 17:21 |

Reitings 733
Reģ: 25.02.2016
Es arii nesaprotu cepienu :-| personiigi man ir absoluuti vienalga ko katrs liek, lai uzrunaa sunjus, kakjus, mirushaas vecmammmas vai vecteevus, tieshaam, kas tu taada esi, ka noraadiisi ko postot un ko ne? Visi tie cilveeki, kuru posti kaitina vai liekas izcili stulbi sen ir izmesti no draugu loka vai nospiesta viena podzinja - unfollow. Un ljoti shaubos, ka kaadam no vinjiem ir vajadziiga kaut kaada lekcija, acu atveershana un izgliitoshana no dr puses :D :D
21.11.2016 20:34 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Mistel, nu nepārspīlēju gan par to, ka mirušiem cilvēkiem (vai dzīvniekiem) veltīt memuārus facebook ir vienkārši idiotiski. Ja tev tas liekas normāli, es domāju, ka neko vairāk es ar tevi nevēlos diskutēt :D
21.11.2016 20:35 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
dr567309, man nav viedokļa par to - ir tas normāli vai nē -, jo es neuzskatu sevi par to īpašo, kas to spriedīs. Pati es neko tādu nedarītu, kā arī, ja kāds izveidos tādu ierakstu, mani tas pilnīgi nekādā veidā neietekmēs. Pārskrollošu pāri un viss.
21.11.2016 20:41 |

Reitings 2995
eu, varbūt skolās arī nemācīsim kā uzvesties un ko publiski runāt?Jo priekš kam... katram taču ir tiesības izteikties un darīt ko vēlas. Kas par aizvēsturisku domāšanu, vājprāts.
21.11.2016 20:45 |

Reitings 2995
Mistel, nu tur jau tā problēma, ka tev.. un lielākajai daļai sabiedrībai nav viedokļa. Ne par to, vai ir normāli publicēt memuārus mironim facebook, ne par to, kas ir vispār akceptējams publiskā vidē. Mūsu sabiedrība lēnā..bet tomēr, pietiekami ātrā tempā, sāk pārvērsties par bezpersonisku un bezjēdzīgu masu, kas tikai pavairo idiotismu ar savu vienaldzīgo attieksmi, nevis dalās ar vērtīgu, noderīgu un interesantu informāciju vai pieredzi.
Es neuzskatu sevi par pāraku vai labāku kā visi pārējie, bet sorry...ja es redzu, ka uz ielas kāds izmet papīru, tad es arī aizrādu. Un tāpat arī sociālo tīklu vidē, ja kāds vairo miskasti, kādēļ lai par to nevarētu aizrādīt?
21.11.2016 20:50 |

Reitings 416
Īsti nesapratu, kāds tam sakars ar mūsu diskusiju. Atkārtošos vēlreiz - man nav vienalga par visu! Iepriekšminētais tevi vai kādu citu aizskar?
21.11.2016 20:53 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Nav facebook, nav problēmu :)
21.11.2016 20:56 |

Reitings 416
Bezjēdzīgi ar tevi runāt. Iepin kaut kādus faktus, kas ir pilnīgi nevietā. Man apnika. ;-) Neviens tev neaizliedz aizrādīt. Vari tēlot taisnības nesēju, cik vien uziet. Bet vienīgais cilvēks, kam būs sliktāk, esi tu pati, jo KONKRĒTI ŠIS PIEMĒRS (kas un ko posto sociālajos tīklos) nav tik ievērības cienīgs, lai par to tā pārdzīotu un pret to tā cīnītos. :-)
21.11.2016 21:00 |

Reitings 2995
Izglītotāja atradusies!
Tāpat arī par to piebildi, ka "agrāk nebija soc. tīklu, un cilvēki kaut kā mācēja tikt galā ar savām emocijām". Agrāk elektrības nebija, uz priekšu, pārstāj lietot elektrību!

Kāpēc? Viņi drīzāk nevis izglītosies dēļ tā, bet gan iespļaus tev atpakaļ sejā par to, ka centies viņus mācīt.
Un pareizi darīs!

dr567309, man nav viedokļa par to - ir tas normāli vai nē -, jo es neuzskatu sevi par to īpašo, kas to spriedīs.

Paskaties, kāda tev ir attieksme. "Man nav ne par ko viedoklis, man viss vienalga un, ja tev ir viedoklis, tad ko tu no sevis iedomājies?". Man nav vienalga par to, ka cilvēki šēro un priecājas par video, kur padsmit gadīgas meitenes izdzer litru viskija izklaides pēc, man nav vienalga, ka debīli cilvēki ieliek video, kur ISIS nocērt galvu kādam, man nav vienalga, ka kāds izsmej un nerespektē cilvēka nāvi un saraksta memuārus par to facebook. Un zini kas? Ja mums visiem būs vienalga, tu vispār spēj iedomājies, kas darīsies pēc dažiem gadiem? Es saprotu to, ka ne visiem patīk uzņemties iniciatīvu un pamācīt citus, bet tādēļ nevajag citus par to noniecināt.
Manuprāt tava attieksme ar "ja man kas nepatīk- skrullēju tālāk", ir tas pats, kas paiet garām miskastei, ko kāds izmetis uz ielas. Ja mēs paši nerūpēsimies un nekoriģēsim sabiedrību sev apkārt, un ļausim visiem darīt, ko viņi vēlas, neskatoties uz to, cik tas ir pareizi vai nepareizi, tad kas mums apkārt darīsies?
21.11.2016 21:04 |

Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Patiesībā lasīju vairākas reizes , lai intereses pēc iebrauktu Mistel rakstītajā un ne sūda nesapratu no viņas rakstītā. Pretrunas, murgi. Kārtējo reizi tiek uzspiests savs viedoklis un pofig ko otrs saka, vēl uzdrošinas otru izsmiet. (t)
21.11.2016 21:08 |

Reitings 416
Mele, tad varbūt tev ar uztveri nav tik labi kā gribētos? Bet, lūdzu, gaidīšu konkrētus piemērus, kur ir pretrunas vai kaut kā uzspiešana.
21.11.2016 21:17 |

Reitings 1859
Man ar uztveri un spēju tolerēt viss ir ļoti labi! :)
Garus palagus nedrukāšu.
21.11.2016 21:19 |

Reitings 416
Pie tam pati mani izsmēji, tā ka nevajag man uzbrukt. :-)
Tev nav jāraksta palagi. Pietiek ar "Pretruna:" un mani citāti, "Uzspiešana:" un mani citādi. Lai gan man tomēr liekas, ka vaina nav palagu rakstīšanā. Vismaz es pati pārlasīju savus komentārus (un ja nu tev taisnība), bet neko tādu tur neatradu. ;-)
21.11.2016 21:24 |

Reitings 1859
Jajajaja. Kurš sev cits asti pacels ja ne pats.:-)
Jauku vakaru. Pārāk iekarsuši te esam.
21.11.2016 21:27 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Kādi nu kuram draugi :-)
21.11.2016 21:48 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
Ja godīgi, man šķiet muļķīgi aizrādīt kādam, ko viņš posto vai ka uz ielas izmet papīru. Viņš tevī neieklausīsies, bet tu patērēsi enerģiju kādam cenšoties kaut ko iestāstīt. Relax, take it easy.
21.11.2016 22:07 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
faceboook.com u.c. sociālie saiti ir ļoti labs veids ,kā sevi pozicionēt labā vai sliktā nozīmē.Kādā,tā jau ir katra izvēle:D Agrāk vnk stulbums nebija tik acīmredzams un tik plašai publikai demonstrējams...Ne par velti nākamais darba devējs apskatās arī sociālos saitus....privātas informācijas publicēšana,tizli selfiji,čekošanās visās dzertuvēs pēc kārtas utt. ļoti labi demonstrē,cik cilvēks ir ar smadzenēm apdalīts:D
21.11.2016 22:13 |

Reitings 202
Reģ: 22.03.2015
Es visu sociālo tīklu lietošanas laika esmu izmetusi no draugiem divus cilvēkus dēļ viņu postiem- vienu jauno māmiņu, kuras ikdienas bērna bilžu postošana rezultējās ar bērna bildēm uz podiņa, kas man bija tomēr nepieņemami. Un otra meitene tika izmesta pēc sava onkuļa bēru translēšanas selfiju tiešraidē- raudoša viņas seja ar atvērtu viņas onkuļa zārku fonā. Visādi citādi ne mana cūka,ne mana druva. Pati postoju kautko labi ja reizi pusgadā, bet ja kādam citam gribas postot biežāk neredzu tur problēmu.
Vienmēr ir bijuši dažādi cilvēki ar dažādām personībām. Ir cilvēki,kas ir atvērti un grib dalīties ar visu un daudz. Neredzu nekādu iemeslu uzskatīt šos cilvēkus par nekulturālākiem, lai mācītu viņus, ka tā nevajag darīt.
Par tiem, kas posto saviem mirušajiem radiniekiem - es nedomāju,ka kāds no šiem cilvēkiem to tiešām dara "domājot" ,ka viņu vecmamma to izlasīs. Tas varbūt veids, kā izteikt savas skumjas, sakopot domas vai atgādināt draugiem,kas pazina šo cilvēku par zīmīgu datumu utt. Katrs taču sēro citādi. Pati tā nekad nedarītu, bet nosodīt kādu par to man arī nešķiet iejūtīgi.
21.11.2016 23:25 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Jo mazak, jo labak. Nedomaju, ka viss ir japublisko, tas, kas attiecas uz darba deveju-pazvani vinam vsi nosuti privata vestule.
Tie , kas liek ieksa sevi visu ir ...vai nu bizness, vai uzmanibas trukums ,manuprat (lidz ar to ir bildes, es paedu, es pakakaju, es tirgu, es pie Arcas u.t.l. )
Ta patasti rikojas pusaudzi .
21.11.2016 23:29 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Manuprāt, facebook ir publiska telpa, tapēc jārēķinās ar to, ka cilvēki publicēs dažādas lietas. Un uzskats, ka, ja man nepatīk, tad tas nav pareizi, ir tiešām padebīls, ja tev nepatīk, tad neseko tam cilvēkam vai izdzēs no sava draugu loka un problēma atrisināta, bet, nē, te kaut kādi gudrīši atradušies, kuri vēl grib mācīt pieaugušus cilvēkus :-D Un gudri var runāt visi, ka jākoriģē saviedrība, bet varbūt vajag aizodmāties līdz tam, ka problēma ir sevī nevis citos, ja kaut kādi facebook ieraksti par mirušiem cilvēkiem var tevi tik ļoti aizskart un tracināt, ka pilnīgi gribās izglītot citus cilvēkus. Un, zini, salīdzināt to, ka isis nocērt cilvēka galvu ar kāda cilvēka sērām ir neadekvāti. Pietam ko tu zini, kā agrāk cilvēki sēroja? Ja kāds tuvinieks nomira, tāpat kā tagad, ieslīga depresijā varbūt uz kādu laiku, tapēc nesaskatu neko ļaunu, ka cilvēks izsaka sēras internetā, mēs tomēr dzīvojam 21.gadsimtā.
22.11.2016 08:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits