dr567309Tas pats par to papīru zemē, kas tev likās stulbs piemērs. Man te kāds teica, ka ja es kādam par to aizrādīšu, man iespļaus sejā,
Nu, nopietni? Vismaz pārliecinies, vai tev taisnība, pirms kaut ko raksti.
1. Piemērs ir stulbs, jo papīra nomešanu uz zemes tomēr īsti nevar salīdzināt ar to, par ko te ir runa. Nu, NAV TAS VIENS UN TAS PATS.
2. Par iespļaušanu sejā bija nevis par aizrādīšanu, ka papīru nomet, bet gan par aizrādīšanu, ko kurš drīkst vai nedrīkst publicēt facebook. Tak palasi savus komentārus!
3. Džeka Deniela piemērs... Cik bieži tas notiek? Tu vispār kaut reizi esi tādu video redzējusi? Jā, es arī pa ausu galam esmu dzirdējusi, ka alus dzeršanas stafete dažiem cilvēkiem ieviesa ideju izdzert ~ 40% dzēriena pudeli vienā rāvienā. Jā, tādi cilvēki ir idioti, un visdrīzāk es tā arī uzrakstītu. Tā pat kā man konkrēti riebj Jalal video (kur brāļi tēlo teroristus un biedē cilvēkus, nometot tiem pie kājām mugursomu un skrienot prom), un esmu komentāros to pieminējusi, bet tas tomēr nav tas pats. Viens ir izteikt savu viedokli, otrs ir kaut ko aizrādīt, censties panākt savu. Ar to pašu papīra mešanu - nu, ja cilvēkam nav ieaudzināta cieņa pret citiem un apkārtējo vidi, tad diez vai tu to mainīsi. Nevajag uzskatīt sevi par tik visvarenu.
4. Tas, ka tu facebook uztver tikai kā saziņas līdzekli (lai gan ir tik daudz citu tik pat ērtu aplikāciju), nenozīmē, ka tā ir šī portāla primārā funkcija. Protams, ja uzskati, ka taisnība ir tev un tikai tev, ka nesaproti, kā kaut kādi idioti var izmantot facebook tam paredzētajām darbībām, vērsies pie portāla izstrādātājiem/turētājiem. Es esmu droša, ka viņi būs ļoti pretimnākoši, jo taču viss, ko tu raksti ir tik pareizi un (atkārtošos) visi pārējie ir idioti, kas neko nesaprot un bojā tev dzīves kvalitāti.