Es tiesības kārtoju jau mūžību atpakaļ, bet pirmā braukšana bija kaut kur zaķusalā, kur nebija daudz auto...nu tur, kur visus jauniņos ved :D Uz ielas braucu tik kādā 3. reizē vai 2. reizes beigās!
Bet tu iepriekš nekad nebiji braukusi? Kaut kā dīvaini, ka, piesēžoties pie stūres pirmo reizi, liek uz centru braukt pa tiltiem, kur ātrumi citi un tml.. satiksme.. weird :D
Uzreiz lika braukt, ne gan pilseta uz ielas. Aizbraucam pie kautkadas fabrikas uz liela stavlaukuma. Tad gan nebija Lv. Apstastija ka viss automasinai darbojas, ka pareizi uzsakt utt.
Uz cela man lika braukt 2., 3. reizee, vairs neatceros. Protams vina bail un ilgi bija, masina biezi slaapa, bet apkartejei saprotosi, vienmer palaida, pagaidija, nepipinaja. Ja masina lamajas,vismaz uzvedas pieklajigi.
Kad ar instruktoru pirmo reizi pat laikiem, viņš man jautāja vai esmu sēdējuši pie stūres. Teicu ka ja. Laukuma. Vienu reizi. Un viss. Šoreiz man pašai eja no centra lidz Zakusalai aizbraukt. Mazliet pa trenēties un tad atpakaļ pa centru.