ureaplazma

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Par laimi (vai nelaimi) pavisam nejauši manā organismā atklājās tāds brīnums (par laimi, jo beidzot ir parādījies konkrēts izskaidrojums manām problēmām un radusies cerība BEIDZOT dzīvot pilnvērtīgu un normālu dzīvi!!!).
Varbūt kādai ir pieredze? Labprāt privāti parunātu par ārstēšanās procesu - cik viegli/grūti bija izārstēties, vai ar pirmo reizi, kādas zāles utt.
Mani nedaudz māc šaubas par manu īso 4 dienu AB kursu (un tad 15 dienas PB), lai gan, cik informācijas un personīgās pieredzes lasīts, tur vismaz vajag 2 nedēļas dzert AB.
20.11.2016 13:53 |

Reitings 416
Oho, beidzot mana "sāpe" atdzīvojusies.
Nu, man 3 dienas jādzer Azitromicīns un pēc tam vienu dienu fluconazols (pēc tam 15 dienas probiotiķi). Tās antibiotikas iepakojumos arī tādā daudzumā pārdodas, un draudzene, kas studē medicīnu, tieši vakar mācījās par AB, un teica, ka vajadzētu palīdzēt. Nu, cerēsim. Vakar pat nobrīnījos, ka nemaz tik bieži uz tualeti neprasījās, bet toties visu laiku bija tāda diskomforta sajūta, it kā apsaldējies, šodien gan tādu sajūtu nebija, bet vajadzēja konkrēti visu laiku! Phee. Kā ir apnicis. Iepriekš arī īsti no mājas ārā negāju, pat uz veikalu aiziet nepatīkami, stress. Lai gan atrodas tas 5min gājienā, tāpat bija reizes, kad ieeju tualetē tieši pirms iziešanas no mājas, veikalā iepērkos un tur pat pims iešanas atpakaļ atkal ieeju tualetē. Tagad kaut kas galvā pamainījās ar to, ka nav izvēles, tās 40min paiet, līdz tieku līdz darbam, un ir kaut kā vieglāk.
22.11.2016 19:17 |

Reitings 416
Ko es gribēju uzzināt no tām, kas ir izāstējušās - internetā viena sieviete bija lielisku rakstu izveidojusi par šito, ļoti sīki aprakstot visu atklāšanas, ārstēšanas periodu, diētu utt, kā arī daudz citu cilvēku komentāri par savu pieredzi arī bija. BET visiem tas atlabšanas periods esot bijis diez gan ilgs. Citiem pat līdz pus gadam, kamēr simptomi pāriet, lai gan ureaplazma jau pēc tām 2 doxy (:-O ) nedēļām izārstēta. Tad kā bija jums? Kad izārstējāt ureaplazmu, cik ilgi pēc tam vēl bija man konkrēti interesējošā skraidīšana uz wc?
22.11.2016 19:20 |

Reitings 77
Reģ: 26.06.2016
Man tikai 3 dienas lietojot AB bija jau daudz labāk. Uzreiz pārgāja diskomforts, un uz wc ari nevajadzēja skraidīr. Likās, ka ārstēšanās process bija ātrs! Tikai sekas - urīnpūslis vājāks, tagad uz wc eju biežāk nekā kādreiz ;)
22.11.2016 19:32 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Man ar- ja ne naakamajaa dienaa,tad aiznakamajaa jau bija viss super:)
22.11.2016 20:09 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
PILNIGI jebkuraa sievietes makstii ir shii bakterija.

Pilnīgi jebkurā gan gluži nav. Tomēr mūsdienās šī baktērija tiek uzskatīta par normālu daļiņu no mikrofloras, ja nerada sūdzības :)
22.11.2016 20:26 |

Reitings 416
Vakar vakarā pirmo tableti izdzēru. Pilnīgi šķiet, ka palīdzēja tik ļoti, ka drīzāk sliktāk palika. :-D T.i., ja vakar bija tā diskomforta sajūta, par kuru minēju, bet jutos diez gan normāli, ņemot vērā, ka man apmācības, un ja ne nevar tikt uz tualeti, tad vismaz ir neērti pārāk bieži staigāt. Šodien visu laiku ir sajūta, ka urīnpūslis vienkārši pilns tā, ka bez maz nevar paciesties, aizejot gan nekā diži nav. Jāskatās, kā rīt būs. Vēl jau mani tās AB blakusparādības biedē, ņemot vēra, ka lielāko dienas daļu pavadu darbā. :-D
Kaprizameita, cik vidēji bieži sanāk, ja nav noslēpums? Neesi mēģinājusi trenēt tur tos muskuļus, pašu urīnpūsli?
22.11.2016 20:28 |

Reitings 416
*nevis cik bieži, bet apmēram ik pēc kāda laika prasās?
22.11.2016 20:29 |

Reitings 77
Mistel nuuu... pirms salimšanas man bija ļoti izturīgs pūslis. Dienā uz wc gāju tikai kādas 2-3x. Kādreiz, kad no rīta piecēlos uzreiz negāju uz wc, tagad tas ir pirmais ko daru. Tā kā skolā man ļoti, ļoti nepatīk apmeklēt wc ,ciešos, eju tikai 1-2x, un tad mājās vēl kādas 3x. Nu var teikt kad uz wc eju 2x biežāk nekā kādreiz.
Es ļoti mīlu dzert ūdeni, bet tad vispār ik pēc 40min vajag
22.11.2016 23:36 |

Reitings 416
Nu, tās vismaz nav 10+ reizes. Diez gan pozitīvi.
Man gan ūdens ir vienīgais, ko varu dzert. Kā ir ar tējām, kafijām, alkoholu pēc izārstēšanās? Tagad vispār nav iespējams, liekas, ka viss no tā kā izdzeru, tā uzreiz urīnpūslī. Bet man garšo tēja un kafija, un vīns. :-/
23.11.2016 09:15 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
mistel, es vispar sevi neierobezhoju, dzeru visu. Bet Tev tik ljooooti ielaists bija vai kapec Tev tik ljoti asi reaghee? man 2 gadus bija paaugstinatas ureaplazmas raditajs, bet vispar nejutu... tik shovasar beidzot saaka traucet, jo to saasinaja dzimumdzive. izdzeru antibiotikas, uzreiz palika labak un tagad vispar nejuutu. bet nakamnedelj eju uz atkartotam parbaudem, sirdsmieram :)
23.11.2016 09:37 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Dienā uz wc gāju tikai kādas 2-3x
Baigi maz, vidēji ik pēc 3-4 stundām ieteicams iztukšot pūsli.
Kādreiz, kad no rīta piecēlos uzreiz negāju uz wc, tagad tas ir pirmais ko daru.
Pilnīgi normāli, ja naktī nav iets uz tualeti.
.
Ja ir problēmas ar urīnpūsli, tad ciesties un neiet uz tualeti ir ļooti slikti.
Man ureaplazma ierakstīta kā iemesls priekšlaicīgām dzemdībām, lai gan nedēļu pirms tam taisītās analīzēs tieši uz šo, nekas neuzrādījās. Nebija simptomu, nekas nesāpēja utt.. Pirms grūtniecības arī atklājās analīzēs, nebija simptomu, dzēru antibiotikas, vīrs arī, viss pēc tam bija labi.
23.11.2016 09:51 |

Reitings 416
buuuuu, nezinu. Nu, kādu laiku jau mokos ar šito, no vasaras, bet neko citu kā faktu epasta vēstulē, ka man ir ureaplazma, no ārstiem neesmu saņēmusi. Es arī esmu pārliecināta, ka man tas ir galvā. Vasarā kaut kā izlēmu vienu dienu paciesties, kad gribējās, un gandrīz notika tas, ko neviens negribētu, lai notiek, tāpēc visu laiku bija doma, ka vai nu pāraktīvs urīnpūslis vai vnk fobija, bailes, ka netikšu līdz tualetei. Tagad priecājos, ka ir tā ureaplazma. Antibiotikas vieglàk padzert kā galvu izārstēt. :)
23.11.2016 14:58 |

Reitings 77
Ledussirds es jau minēju, ka man bija ļoti stiprs urīnpūslis
23.11.2016 18:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits