nepatstāvīga interese par vīriešiem

Reitings 12
Reģ: 09.10.2016
Šis mani nomāc pārāk ilgi, tāpēc vēlējos uzrakstīt, varbūt kādai no jums būs kāds padoms... uzklausīšu jebkādu kritiku 8-)
Man ir grūti attiecībās - grūti tās nodibināt, uzturēt, es salīdzinoši ātrā laikā zaudēju interesi par vīrieti... Kā tas izpaužas? Man ir bijušas attiecības gan 2, gan 3 gadus, un aptuveni ap šo laiku interese zūd - skatos uz citiem, iekāroju viņus (pat ja man konkrētais vīrietis neinteresē, fantazēju par viņu), esmu attiecībās arī krāpusi... Pārsvarā gan aprobežojos ar kādu pusgadu, maksimums gadu. Bieži gultā ar vīrieti, domāju par kādu citu. Man ir diezgan spēcīgas fantāzijas, bet nekad nespēju tās realizēt dzīvē - kautrējos, jūtu neērtības sajūtu, nevaru atraisīties. Bet tajā pašā laikā, ejot pa ielu un ieraugot simpātisku vīrieti, uzreiz iedomājos, kā būtu kopā ar viņu. Nevienam to nevaru teikt, jo man ir kauns, dažreiz man šķiet, ka esmu atkarīga no vīriešiem, un nesanāk izveidot ilglaicīgas, stabilas un pilnvērtīgas attiecības. Kāpēc - es pat nezinu... Priekš manis ideālas attiecības būtu tādas, kurās satieku vīrieti 1-2 reizes nedēļā, varbūt pat vairākus vīriešus. Varu iedomāties būt kopā ar 1 vīrieti uz visu dzīvi, bet tad viņam jābūt kaut kādam nereālam, tādu nepastāv... Vēl jo vairāk - pati neesmu nekāda super-sieviete. Bet realitātē, cilvēks ar kuru sāku tikties, mani uztver diezgan nopietni, vienmēr vīrieši ir izrādījuši vēlmi dzīvot ar mani kopā, rūpēties, utt. Es zinu, ka tas viss izklausās ļoti lēti un sevis necienoši... Bet kad tas notiek manā galvā, tas vienkārši notiek un nevaru ar to tikt galā :-/(s) viena ilgi es arī nevaru būt - (ne) apzināti vienmēr meklēju kādu...
19.11.2016 17:17 |

Reitings 12
NordicBelle bingo :D bet ko nozīmē būt godīgai pret sevi? Kas man pašai sev ir jāatzīst? Es cenšos būt godīga pret sevi, bet tāpat nejūtos labi :-/
so.so arī ļoti labi aprakstīja sajūtas, kas ir tik pazīstamas man :-/ man ir vairāki vīrieši izteikuši bildinājumu, un es ar galvu saprotu, ka viņi ir bijuši labi vīrieši - labi, ar kuriem pavadīt kopā dzīvi, audzināt bērnus, bet es baidos... ka pāries mīlestība, ka atkal mani vilks uz citu pusi, bet otrs cilvēks pie tā nav vainojams :-(
.nezinu, varbūt drīzāk ārišķīga attieksme pret vīriešiem Tev ir

Nesapratu, kas ir saprotams ar ārišķīgu attieksmi pret vīriešiem?
20.11.2016 15:22 |

Reitings 12
Manuprāt, tie ir kaut kādi mazvērtības kompleksi, kuri visu laiku spiež pašapliecināties. Respektīvi, tev nepieciešama tā sajūta, kad tevī kāds iemīlas.. neder vienkārši, ja ir viens cilvēks blakus. Visu laiku vajag, lai vēl kādam tu patiktu, lai atkal būtu tauriņi vēderā.

Piekrītu, tikai man nekad nav tā sajūta, ka kāds ir manī iemīlējies. It kā ir, bet es to vienmēr apšaubu. Un dažreiz pat kaitina, kad es kādam patiešām patīku. Tas ir - kādam, kas mani neinteresē. Man šķiet, ka man vienmēr prātā paliek tā ilūzija, ka otrpus žogam zāle vienmēr zaļāka.
20.11.2016 15:27 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Tu skaties uz citiem apkārt jau pirmajās nedēļās, dienās vai tomēr ir tauriņi ar taviem bijušajiem kādu laiku? Ja pirmais variants, tad tiešām neesi vēl bijusi ar kādu, ar kuru būtu abpusēja pievilkšanās, tu izvēlies tos, kuriem vairāk patīc tu, nekā viņi tev. Es pirmo reizi uzzināju, kas ir samīlēšanās 26 gadu vecumā. Līdz tam arī vairāki desmiti partneru un par visiem teju vai vienalga.
20.11.2016 17:22 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
Ar āriškjīgu attieksmibes domāju virspusēju attieksmi, Tevi interesē tas, kas ir ārā, nevis tas, kas ir iekšā. Tu kjer adrenalīnu, nevis saikni.
21.11.2016 00:46 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Beidziet racionalizēt maucisku uzvedību!
21.11.2016 00:49 |

Reitings 12
Tu skaties uz citiem apkārt jau pirmajās nedēļās, dienās vai tomēr ir tauriņi ar taviem bijušajiem kādu laiku? Ja pirmais variants, tad tiešām neesi vēl bijusi ar kādu, ar kuru būtu abpusēja pievilkšanās, tu izvēlies tos, kuriem vairāk patīc tu, nekā viņi tev.

Tauriņi var būt ar vairākiem, pat neatkarīgi no tā, vai esmu ar konkrēto vīrieti attiecībās (s) sanāk apvienotais variants
23.11.2016 20:32 |

Reitings 12
Beidziet racionalizēt maucisku uzvedību!

Tu gribēji teikt - attaisnot maucisku uzvedību?
23.11.2016 20:33 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Spriežot pēc autores apraksta, viņa varētu droši kandidēt uz vīrieša statusu. :-D
23.11.2016 21:09 |

Reitings 53
Reģ: 03.11.2016
Attiecības ilglaicīgas nevar veidoties tikai pēc izskata patikas un seksapīla.Ja autore līdz tam nav aizdomājusies,tad nekas nopietns tai nav padomā.Ja patīk vienas nakts sakari to devē savādāk.Bet ja grib attiecības jāpieaug,nevis jauzvedas kā dzivniekam kam instinktos tikai vairoties.Jāskatās dziļāk,plašāk par acīm tīkamo.
23.11.2016 21:26 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
Lasu autores rakstīto un tāda sajūta, ka runa iet par mani. Precīzāk - par to cilvēku, kāds es biju agrāk. Arī es ilgi, ļoti ilgi nespēju veidot nopietnas attiecības, jo mani, jau kopš sevi atceros, šausmīgi baidījusi nopietna dzīve, nopietnas attiecības, kuras cilvēku tomēr ievieto zināmos rāmjos. Es vienmēr dzīvi esmu gribējusi tvert viegli, tāpēc visas attiecības, kuras mēģināju veidot, vienmēr izjuka tieši manis dēļ - pēc pirmajiem taureņiem vēderā, es vienmēr sajutu, ka sāku zaudēt interesi par otru cilvēku. Tiklīdz jutu, ka attiecības kļūst nopietnas, es biju tā, kura visam pielika punktu, jo mani šausmās iedzina jau doma vien par to, ka kāds varētu ienākt manā dzīvē, manā personiskajā telpā, manā ikdienā. Es nespēju pieņemt domu, ka nu man būs cilvēks, kuram jāatskaitās par to, kur eju, ko daru, mani panikā dzina doma par to, ka ar šo vienu cilvēku kopā vajadzētu nodzīvot visu dzīvi. Tas bija laiks, kad man ļoti patika pašapliecināties, patika justies iekārojamai, man gribējās atkal sajust taureņus dejojam pakrūtē un iekāres viļņus pārskrienam pāri mugurai. Es biju atkarīga no šīm sajūtām, tāpēc tās nepārtraukti meklēju, kur vien varēju - nepazīstamu vīriešu skatienos, flirtā. Man nevajadzēja nopietnas attiecības, bet gan iespēju uz vienu nakti justies iekārojamai kāda nepazīstama vīrieša acīs, lai jau nākamās dienas rītā aizmirstu gan viņa vārdu, gan telefona numuru. Jā, esmu krāpusi, esmu melojusi, esmu bijusi totālākā maita pret vīriešiem, kuri savulaik ir gribējuši būt ar mani, veidot ar mani nākotni. Par šo pieredzi es jūtos slikti. Un slikti ne jau tāpēc, ka tās dēļ justos netīra vai piedauzīga. Nē, ne tāpēc. Slikti jūtos tāpēc, ka sāpināju cilvēkus, kuri to nebija pelnījuši.
Viss mainījās mirklī, kad satiku vīrieti ar kuru esmu kopā jau gandrīz divus gadus, kuru laikā manā prātā pat ne uz sekundes simtdaļu nav ienākusi doma par to, ka es vēlētos meklēt ko citu, jo šajās attiecībās es gūstu visu to, ko vienmēr meklēju un nespēju atrast. Es patiešām ticu, ka ir cilvēki, kuri ienāk mūsu dzīvēs un tās pilnībā maina. Tu gluži vienkārši šādu cilvēku vēl neesi sastapusi, taču tas nenozīmē, ka nesastapsi nekad. Kamēr tas vēl nav noticis, dzīvo tā, kā pati uzskati par vajadzīgu, ne tā kā vajadzētu pēc citu domām!
Un maza atkāpīte - man, goda vārds, šāda tipa tēmās riebjas tie gudro vīriešu izteicieni par m****m. Kad runa iet par sievietēm, tad visi tik svēti, tik svēti, ka pilnīgi svētais ūdens apkārt skalojas - ak šausmas, ak šausmas, sieviete tāāādu dzīvesveidu ved! Tai pat laikā vecis, kurš katru piektdienas vakaru klubā nocopē jaunu zaķi, skaitās varonis. Un tikai nevajag tagad visus tos vecos, stulbos tekstus par slēdzenēm un atslēgām, jo fakts nemainās - ja jūsu acīs sieviete, kura savas dzīves laikā atļaujas būt ar vairākiem vīriešiem, ir vieglas uzvedības, tad veči, kuri guļ ar n-tajām sievietēm ir prasti babņiki, kuri savu mazo, niecīgo ego ceļ, saukdami sevi par varoņiem, jo nevar atzīt, ka pašiem grūti savu mantību biksēs noturēt. Laikam grūta dzīve. :)
24.11.2016 00:10 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Klasika - vīriešiem jāizbauda jaunība, bet sievietēm jātur kājas krustā :D
Par tēmu... Man šķiet, ka veiksmīgām attiecībām vajag ne tikai iekāri un romantiku, bet draudzību. Citādi tās tiešām var beigties līdz ar taureņiem un pirmajām problēmām. Dažos pāros abiem gribas nostiprināt savas pozīcijas kā galvenajam, nevienā jautājumā nepiekāpties otram, neizrādīt vājumu (īstu vai iedomātu). Tam arī diez vai ir spoža nākotne.
24.11.2016 00:28 |

Reitings 12
Paldies, Ophelie_! Tiešām ļoti līdzīgi... laikam jau tiešām - vēl joprojām nav bijis īstais. :-/
24.11.2016 21:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits