Slēpt attiecības/laimi

Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Vai jūs piekrītat apgalvojumam, ka, jo mazāk afišē savas attiecības, jo veiksmīgāk viss noris? Kā arī tas attiecas ne tikai uz šo padarīšanu, bet arī to, kad esi laimīgs, tev veicas, esi vesels utt. - neplātoties ar to.
Kā no jūsu pieredzes, kā no novērojumiem?
17.11.2016 19:24 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Iespējams, ka neuzmanīgi lasīju komentārus, bet neredzēju, ka kāda būtu apgalvojusi, ka publicitāte kā pārim=neveiksme. Es neuzskatu, ka publicējot kaut ko soc.portālos uzreiz attiecībās būsi nelaimīga. Vienkārši apkārt ir pietiekami daudz skauģu, intrigantu un citu, kas paši savā dzīvē ir nelaimīgi un tad arī jauc citu laimi. Un nav runa par slēpšanu vai neslēpšanu, bet nevajadzīgu neafišēšanu. Kāpēc, lai laimīgs cilvēks ietu pa pasauli un kliegtu, ka ir laimīgs, ja viņš tāds patiešām būtu?
25.11.2016 08:35 |

Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
Man pieredze rāda, jo Tu mazāk stāsti, jo labāk viss veicas.
Agrāk es par visu dalījos ar draudzenēm un citiem tuviem cilvēkiem, tagad es to daru ļoti reti.
Bildes soc tīklos arī lieku retāk, jo sapratu, ka nevajag visai pasaulei izrādīt, cik laimīga Tu esi .

Mana pieredze rāda gluži tāpat. Jo mazāk citi zina, jo labāk man klājas. Pietam, es neuzskatu, ka pietiesi laimīgam cilvēkam būtu citiem kas jāpierāda vai jāizradās. Laime slēpjas klusībā.
25.11.2016 09:41 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
daļēji piekrītu.
man liekas, ka tāda uzkrītoša slēpšana notiek tikai kaut kādiem māņticīgiem cilvēkiem, kas domā, ka jebkurš var noskaust viņu laimi un prieku. lielākoties es domāju, ka tādiem tiešām laimīgiem un priecīgiem cilvēkiem gluži vienkārši nav nepieciešams approval no ārpasaules ar miljards Like pie bučbildēm, ka, jā, viņiem tiešām viss forši!
pati pēdejā laikā publicēju ļooti maz personisku bilžu vai info, par maniem priekiem zina vien draugi. un nav tieši nekādas vēlmes vispār kādam ārpus mana loka kaut ko stāstīt.
25.11.2016 10:20 |

Reitings 120
Reģ: 26.09.2016
Es speciāli attiecības neslēpju, bet arī neafišēju nekur sociālajos tīklos utt, lai gan esmu tiešām laimīga, mums viss ir skaisti un daudz ko foršu darām. Arī dzīvē ir ļoti maz cilvēku, kam es stāstu, kā man vispār iet attiecībās. Jo vienkārši... Kāpēc, lai es to afišētu? Cik daudzi tiešām priecāsies?
25.11.2016 11:07 |

10 gadi
Reitings 884
Reģ: 21.11.2009
Es vēl esmu lasījusi, ka tie, kas baigi ar laimīgām attiecībām publiski soc.tīklos dalās, reāli nemaz neesot tik laimīgi, vnk mēģina rast citos tādu priekšstatu.

Piekrītu. Katrās attiecībās ir labākas un ne tik labas dienas, bet es, personīgi, nepublicēju ne soc.tīklos kopbildes, ne savas bildes (izņemot profila bildi). Man tādām lietām nav vēlme laiku tērēt un pēc tam vēl čekot - kurš laiko, kurš kādu komentāru ieraksta. Mēs ar vīru esam laimīgi savā pasaulītē un abi esam absalūtā komfortā, jo savos priekos un bēdās dalāmies viens ar otru, ne ar visu pasauli.
25.11.2016 11:11 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Speciāli slēpt neslēpju, bet arī neafišēju :)
Bildes ar vīru nelieku nemaz. Neuzskatu par vajadzību visiem parādīt savas emocijas, neatkarīgi vai tās ir labas vai sliktas. To, ko citi publicē mani neuztrauc :-) katram ir savs viedoklis, viena pareiza šajā jautājumā nav.
25.11.2016 11:37 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es diezgan reti lieku bildes sociālajos tīklos, varbūt dažas reizes gadā ielieku. Bet es neko ne no viena neslēpju, man patīk reizēm ielikt kādu kopbildi. Tāpat arī prieks skatīties, ka citi liek foršas bildes. Varbūt esmu pārāk naiva vai pārāk pozitīvi domājoša, bet nedomāju, ka kāds citiem sūta ļaunas domas vai noskauž. Bet laikam jau katrs pēc sevis spriež.
25.11.2016 11:42 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Man draugu lokā ir gan tādi, kas visu publicē un jau gadiem ir kopā, un arī tādi, kas sāk likt simts bildes un drīz vien izšķiras, tāpēc nedomāju, ka šāds apgalvojums ir pilnībā patiess, taču savas paralēles tur var savilkt. Laikam jau atkarīgs no bilžu satura. Mana pieredze - dzīves oversharing kļuva neaktuāls pēc attiecību otrā gada, tad kaut kā foršāk likās, ka neviens nezina, cik mēs mīļi dzīvojam un kādas puķes es saņemu. Protams, tas nenozīmē apzinātu izvairīšanos no kopbilžu publicēšanas, vienkārši tas nešķiet vairs tik aktuāli.
25.11.2016 11:46 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Nepiekrītu. Manuprāt, attiecības un to stiprums nebalstās uz to, cik daudz kopbilžu ievietots soc. tīklos, tāpat neuzskatu to par lielīšanos, vai kā te izskanēja viedoklis- ka attiecībās kaut kas nav kārtībā. Bildes ir tikai bildes un to daudzums ir atkarīgs tikai no cilvēka rakstura-kam patīk padalīties ar savas dzīves brīžiem, tie liek, kam nepatīk-neliek. Pati ik pa laikam ielieku kopbildes ar vīru, bet manā draugu lokā gandrīz visi cilvēki ir attiecībās, tāpēc neuzskatu to par kaut ko ļoti īpašu, lai lielītos. Ja ir kopā kaut kas piedzīvots un tas iemūžināts bildē, ja gribas to parādīt- kāpēc nē, un nav tur ko meklēt kaut kādus apslēptus nodomus, lielīšanos vai attiecību problēmas. Vispār nedaudz smieklīgi liekas, ka katrai bildei sāk meklēt "zemūdens akmeņus" no sērijas- re, selfiju ielika, ahā, problēmas ar pašapziņu, kopbildi ielika- lielās vai arī attiecību problēmas utt. Tādas pārlieku lielas bailes no noskaušanas un pilnīgas bilžu nepublicēšanas (ja vien cilvēkam vienkārši nepatīk fotogrāfēties vai rādīt bildes), lai, pasarg' Dievs, kāds nenoskaustu, kaut ko nepadomātu man šķiet tikpat dīvaina kā pārlieku bieža atskaitīšanās soc. tīklos par katru soli, tāpēc dzīvoju tur kaut kur pa vidu- mērenībā.
Vispār ļoti precīzi manu viedokli ArtaV izteica.
25.11.2016 13:19 |

Reitings 260
Reģ: 14.04.2016
Man personīgi iepriekšējās attiecībās, kur 60% laika biju nelaimīga, sākumā liku visādas kopbildes. Laikam jau ne tikai citiem, bet arī sev mēģināju iestāstīt, ka esmu laimīga utml. Beigās jau sapratu, ka nekas tur neiznāks un arī vairs nenorādīju publiski apskatāmu savu attiecību statusu, jo tāpat bija man skaidrs, ka drīz tas izbeigsies (lai arī otra persona tam neticēja). Agrāk es daudz biežāk kaut ko publicēju, bet tagad ar to neaizraujos tādos kvantumos.
Kad satiku tagadējo vīrieti, vispār nebija vēlmes domāt par kādu bildēšanos un to publicēšanu. Es beidzot biju tik laimīga, ka izbaudīju katru mirkli kopā un praktiski maz bildes vispār taisījām. Pāris bildes, protams, esam publicējuši, kad atcerējāmies, ka varētu tomēr ko uzbildēt, lai varam kādu dienu uztaisīt bilžu kolāžu vecmāmiņām. Ir dienas, kad ir vēlme ko publicēt, ir dienas, kad šķiet, ka nevienam negribas pat parādīt, cik esmu laimīga. :-P
25.11.2016 13:27 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Nepiekrītu. Manuprāt, attiecības un to stiprums nebalstās uz to, cik daudz kopbilžu ievietots soc. tīklos, tāpat neuzskatu to par lielīšanos, vai kā te izskanēja viedoklis- ka attiecībās kaut kas nav kārtībā. Bildes ir tikai bildes un to daudzums ir atkarīgs tikai no cilvēka rakstura-kam patīk padalīties ar savas dzīves brīžiem, tie liek, kam nepatīk-neliek.

+++
liekas , ka te daudzām ir mazvērtības kompleksi , ka baidās dalīties ar priekiem vai pat ja ne gluži ar priekiem , tad ikdienišķām kopbildēm ar otru pusīti . Kas tur tāds vispār ir par ko varētu skaust ? Nu Madarai ir draugs ar kuru patīk taisīt buč selfijus kopā un tad ? Tu sveci turi , ka tik ļoti zini , ka viņiem nav kaut kas kārtībā ? Vai esi to izsecinājusi , jo viņa publicē ar viņu daudz bučbilžu ?
Tādas loses jej bogu . :-D
25.11.2016 14:12 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Nu daudzi tiešām ar šādām bildēm cenšas pierādīt citiem, bet vēl vairāk sev, cik laimīgi ir, lai gan patiesībā tā nav. Es esmu redzējusi daudz tādu variantu. Būtu aplami apgalvot, ka visi tā dara, un šajā gadījumā ļoti liela nozīme ir bilžu un citu publikāciju saturam, taču nevar noliegt, ka paralēles starp problēmām attiecībās un laimīgo brīžu oversharing ir. Precīzus linkus gan es te neielikšu (kā jau te patīk cilvēkiem redzēt), taču esmu lasījusi publikācijas un pētījumus, kur cilvēku uzvedība sociālajos tīklos ir tiešs atspoguļojums to emocionālajam stāvoklim, un, jāteic, ka rezultāti visbiežāk tomēr atspoguļoja situāciju, kad sevis un savas dzīves aktīva izlikšana sociālajos tīklos liecināja par sliktu emocionālo stāvokli un iekšējām problēmām. Pirms norejat mani un saucat par losi, kā elzaelza, ņemiet vērā, ka ar svecīti jau es tiešām blakus šiem pētījumiem nestāvēju. P.S. elzaelza, tu pati esi lose, jeijbogu, paldies par jauko komentāra noslēgumu.
25.11.2016 14:24 |

Reitings 202
Reģ: 22.03.2015
Nu Madarai ir draugs ar kuru patīk taisīt buč selfijus kopā un tad ? Tu sveci turi , ka tik ļoti zini , ka viņiem nav kaut kas kārtībā ? Vai esi to izsecinājusi , jo viņa publicē ar viņu daudz bučbilžu ?

Nu es pesonīgi tā neuzskatu. Ja redzu kopbildes vai kāzu bildes, tad automātiski nedomāju-oi, viņiem attiecībās ir problēmas.
Bet manā draugu lokā ir trīs pāri, kas izteikti daudz dalās ar bildēm un laimīgiem tekstiem, visiem redzamām mīlestības vēstulēm utt. Vienā gadījumā sieva liek facebook pateicības tekstus- kāds tu esi labākais vīrs pasaulē,cik labi tu man palīdzi ar bērnu,celies naktī barot utt, lai gan patiesībā viņš ceļas naktī un bļauj uz viņu par to, ka bērns raud. Otrā gadījumā pāris šķiras ik pa divām nedēļām, izvācas dzīvot atsevišķi,lai pēc divām nedēļām atkal būtu kopā. Trešā gadījumā vīrietis krāpj savu bērnu māti patstāvīgi ar jebkuru garāmejošu sievieti, bet sieviete to labi zinot liek laimīgas ģimenes bildes un regulāri šēro tekstus iz dieviete.lv par uzticīgiem vīriešiem un neaizvietojamām sievām.
Redzot šos gadījumus savu draugu lokā, es nevienu nenosodu un nevērtēju pēc bildēm viņu profilos, bet arī nepieņemu visu,kas tur redzams par taisnību un īsto realitāti.
25.11.2016 14:34 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
jo mazák afishé, jo veiksmígákas? tas ir ká? nevienam neteikshu, ka man ir míljotais cilvéks, tad mani péc ménesha bildinás, ja pateikshu, ka tiekamies, mani pametís???
.
neuzskatu, ka tas, ko citi zina, un ko citi domá/runá kaut ká spéj ietekmét manu dzívi!
protams, neko daudz no savas privátás dzíves es nemaz neizlieku publiskai apskatei, bet páris atvaljinájuma mirklji, páris tusinju bildes internetá reizém tiek iemestas. nepublicéju katru man uzdávináto pukji vai dávanu internetá ar tekstu - paskat, ká vinjsh mani míl :D
25.11.2016 14:48 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Palasot komentārus tā vien liekas,ka jāsūta vīram "škiršanas papīri".
Pilnīgi nemaz nepiekrītu. Nevienam neko necenšos pieradīt. Visi portāli man privāti. Izńemot draugiem.lv un tur vairs neko nelieku.
Bildes publicēju bieži deł tā, ka gan man gan vīram pašiem patīk atskatīties atmińās. Kopā nu jau 7ńus gadus, precejušies. "Sociāli aktīvi" esam bijuši no pirmajiem mēnešiem.
25.11.2016 15:24 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
lai gan patiesībā viņš ceļas naktī un bļauj uz viņu par to, ka bērns raud.

:D tu dzīvo kopā vai kā ?
bet tie ir tavi stulbie novērojumi , savukārt manā draugu un paziņu lokā nav tādas saistības :D katrs spriež pēc savas pieredzes un manās attiecībās arī viss ir oki doki , audzinam bērniņu , gaidam otro un arī es lieku mūsu laimīgās ģimenes foto . :-P
25.11.2016 15:43 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nu, mani visvairāk fascinē tās,kuras pēc pāris randiņiem, liek attiecību statusu ''attiecībās''. Nu ļoti iekrita acīs,ka bijušajai klasbiedrenei,pusgada laikā jau piecas ''attiecības'' bijušas, nu tas ir vairāk kā smieklīgi.
25.11.2016 16:01 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
ērzelis, es šo arī esmu ievērojusi, tikai manā paziņu lokā tā rīkojas jauns vīrietis ar babņika slavu. Katras jaunās attiecības, kuras ilgst aptuveni 1-2 mēnešus, neaizmirst izziņot internetā, pie tam klāt piebilstot ar ko viņš ir šajās attiecībās. Pēdējā gada laikā tās bijušas jau ~8 meitenes. Manuprāt, šī rīcība gan tiešā mērā saistāma ar uzmanības kompleksiem un vēlmi par sevi regulāri atgādināt citiem.
25.11.2016 16:08 |

Reitings 202
Reģ: 22.03.2015

tu dzīvo kopā vai kā ?
bet tie ir tavi stulbie novērojumi , savukārt manā draugu un paziņu lokā nav tādas saistības katrs spriež pēc savas pieredzes un manās attiecībās arī viss ir oki doki , audzinam bērniņu , gaidam otro un arī es lieku mūsu laimīgās ģimenes foto .

Viņa pati man to ir stāstījusi. Līdz ar to arī zinu.
Vispār es nekur neteicu,ka pilnīgi visi,kas liek bildes ir nelaimīgi attiecībās. Nevajag uztvert lietas tik nesamērīgi personīgi Es gluži vienkārši dalījos ar saviem novērojumiem savu draugu lokā- par cilvēkiem,kurus pazīstu, kontaktējos un esmu runājusi ar viņiem par viņu attiecībām utt.
Un starp citu novērojumi nevar būt stulbi. Novērojumi ir novērojumi. Tu vari uzskatīt manus spriedumus par stulbiem,ja tev tā labpatīk, bet ne novērojumus. Jeibogu tik tiešām.
25.11.2016 16:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits