Draudzenes - vai jums tādas ir?

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Pēdējā laikā esmu konstatējusi, ka man vairs nav draudzeņu. Meitenes, ko pazinu kopš bērnudārza, smilškastes laikiem, ir attālinājušās. Ar divām sirdsdraudzenēm pārstāju kontaktēties pēc pamatīga strīda (vienā gadījumā ierosinātāja biju es, otrā viņa, un abi strīdi bija par muļķībām), ar trešo vienkārši esam attālinājušās, kaut dzīvojam vienā pilsētā. Varbūt tas ir nepareizi un nereāli, bet man ir par maz ar vienu tikšanos gada laikā.
Ir paziņas, bet zinu, ka nekad nebūsim ļoti tuvas.
Kā jūs saglabājat attiecības ar draudzenēm? Vai jums ir sirdsdraudzenes? Vai tādu esamība jums šķiet svarīga vai arī pieauguša cilvēka vecumā tomēr vairāk koncentrējaties uz vīrieti un bērniem?
13.11.2016 21:50 |

Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Manas draudzenes ir mana mamma,kas man palīdzēs un izrunāsies kaut pusnaktī, un mana māsīca,kas visu mūžu man kā māsa bijusi. Ļoti priecājos,ka viņai ir darbs,dzīvoklis tuvu man un satiekamies,runājamies,varam darīt da jebko...
14.11.2016 11:46 |

Reitings 120
Reģ: 26.09.2016
Tēma uzsita atmiņas nedaudz :D Sākšu ar to, ka šobrīd man ir draugi gan vīrieši, gan sievietes (tās gan mazāk), bet jāsaka, ka tuvāki draugi man tomēr ir puiši, vismaz šobrīd, lai gan arī draudzenes man ir lieliskas, laikam vienkārši neesmu vēl pielaidusi sev tik tuvu klāt, lai sauktu par sirdsdraudzeni kādu no viņām vai arī vienkārši nav tās sajūtas, es nezinu.
Tomēr kādreiz man ir bijušas dažas sirdsdraudzenes, ar kurām kontakts ir pazudis dažādu iemeslu dēļ- dzīvesvietu maiņas(valstu mērogā), strīdi vai interešu mainīšanās. Par dzīvesvietām un interesēm īpaši nav ko piebilst, tas viss notika dabiski un es būtu priecīga, ja pēc kāda laika kaut kas no tā atkal izmainītos un mēs varētu turpināt draudzību. Tad par situāciju ar strīdu gan, atšķirībā no dažām komentētājām šeit, esmu secinājusi, ka laikam tad jau nemaz tādas draudzenes nebijām, ja tā viss sanāca un nonāca tik tālu, vismaz no viņu puses, jo es sevi uzskatu par labu draudzeni un arī pēc visādiem strīdiem un nodevības pret mani, tomēr mēģināju vērst par labu visu, man neizdevās, bet jāsaka, ka neko nenožēloju un ne par ko nepārdzīvoju, jo ar laiku daudz ko sapratu un šis jau sen nav aktuāli :)
Bet tāpat nezaudēju cerību iepazīt jaunas meitenes un izveidot draudzību, labprāt pat pamēģināšu tepat un kādu dienu ierakstīšu tajā "Meklēju labāko draudzeni" diskusijā :D
14.11.2016 11:47 |

Reitings 646
Reģ: 23.02.2015
Fancy
Jā, man arī tagad tā sāk likties, ka tās nebija īstās draudzenes.:-)
14.11.2016 11:58 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Agrāk jau bija vairāk draudzeņu, tagad tādas pa tiešām īstās neteikšu, ka ir palikušas. Laiks atsijā cilvēkus. Ir vairākas ļoti labas paziņas. Pēdējā laikā tie, ar kuriem sakrīt viedoklis un gribētos kaut kā sadraudzēties, īpaši naski uz to nav. Laikam jau tāds vecums, laiks un dzīves ritms, kad ir savi cilvēki apkārt, citiem, jauniem nav laika.
14.11.2016 14:08 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Vakar šīs tēmas ietekmē aizrakstīju divām tuvām meitenēm (draudzenēm?), tātad tik traki tomēr ar mani nav.
15.11.2016 08:06 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
man laikam ir viena draudzene ar kuru kontaktējos katru dienu, viņa gan nedzīvo LV, bet tā, drīzāk jau paziņas, nevis draudzenes!!
15.11.2016 09:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits