Man nav pilnīgi neviena draudzene, nemaz nerunājot par sirdsdraudzenēm. Nav. Precīzāk - vairs nav. Bija divas, taču, gadiem ejot uz priekšu, viss mainījās. Abas no viņām izveidoja ģimeni un attālinājās. Neskaitāmas reizes mēģināju izrādīt iniciatīvu satikties, centos glābt draudzību, taču ar laiku sapratu, ka nekas nesanāks, ja viens cilvēks ir pasaules apceļotājs-brīvdomātājs (kā es), bet otrs - ģimenes cilvēks. Beigu beigu zaudēju abas sirdsdraudzenes, bet par to īsti neskumu, jo man ir visfantastiskākie, visbrīnišķīgākie draugi-vīrieši. Ja draudzībā ar sievietēm ļoti bieži esmu izjutusi melus, skaudību, nenovīdību un citas nepatīkamas iezīmes, tad, liekot roku uz sirds, varu teikt, ka nekad ne ar vienu savu vīriešu kārtas draugu neesmu neko tādu pieredzējusi. Bet laikam pie vainas arī tas, ka pati esmu, kā es mīlu teikt, vīrietis, kurš ieslodzīts sievietes ķermenī, jo manī no sievišķās domāšanas ir ļoti, ļoti maz. Taču, ja tā padomā, mani pat nebaida tas, ka es varētu palikt pavisam bez draugiem. Esmu tik ļoti pašpietiekama un tik ļoti pieradusi dzīvot savā pasaulītē, ka citi cilvēki nereti pat traucē. Ar draugiem tiekos reizi pusgadā un man ar to pilnīgi pietiek, tāpat kā viņiem. Biežāk tikties, kopā iet uz kino, rīkot pasēdēšanas... nē, tas nav man.