Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

iekaisums, HELP!

Reitings 190
Reģ: 21.10.2014
Nesen apaukstējos, ilgi gaidīju autobusu, nosalu. Tagad sāp olnīca, pastāvīgas velkošas sāpes vēdera apakšdaļā, mugurpusē, cirksnī. Lūdzu iesakiet ar kādām tautas metodēm var ārstēt! Ja kādam tā ir bijis, lūdzu pastāstiet, kā jūs izārstējāties? Pati neesmu nekāda tautas metožu fane, biju jau pie 3 ārstiem. Diemžēl dzīvoju Kanādā un šie ārsti man negrib vai nevar neko palīdzēt!
Neviens ārsts nepaņem analīzes, zāles neizraksta. Viens nosūtīja uz ultrasonogrāfiju, to uztaisīju, atbilde jāgaida nedēļu. Jautāju, ko man darīt šo nedēļu, man ārsti saka - neko, dzeriet pretsāpju zāles, ja paliek sliktāk, doties uz ātro palīdzību.
Varbūt ir kādi ieteikumi, ko var darīt lietas labā mājas apstākļos? Jūtos tik stūlbi, ka man ir sāpes, slikta pašsajūta un neko nevaru izdarīt. Vēl uztrauc tas, ka taisīju transvaginālu ultrasonogrāfiju, bet man sonogrāfu neievietoja makstī, bet lika tikai uz kaunuma lūpām. Vai pēc šādas ultrasonogrāfijas varēs pateikt diagnozi?
11.11.2016 19:59 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Kas par dīvainu ārstu gadījies (t), meklē vien citu, ja kaut kas nopietns, iespējams vajadzēs antibiotikas.
Apsaldēšanās un urīnceļu problēmu gadījumā lieliski palīdz milteņu tēja, vai kapsulas ar miltenēm sastāvā ( bearberry, Arctostaphylos uva-ursi). Jums jau arī jābūt dzērvenēm, tās ieto svaigas un sulā. Iekaisumus palīdz dziedēt kurkuma, arī ingvars, kaneēlis.
Turies un veseļojies!
11.11.2016 20:22 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Es notēlotu, ka paliek stiprāk un dotos vien uz ātrajiem. Sava veselība tomēr svarīga
11.11.2016 20:24 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
*paliek sliktāk
11.11.2016 20:24 |

Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
C vitamīns trieciendevās, daudz jālieto šķidrums, ko vēlams paskābināt (ar citronu, piemēram). Jāğērbjas silti.
Varbūt aizej pie urologa? Šādus iekaisumus parasti ārstē ar antibiotikām...
11.11.2016 20:29 |

Reitings 190
Paldies, dzeru dzērveņu sulu, pameklēšu šīs kapsulas. Tur jau tā problēma, katru dienu eju pie cita ārsta, un neviens nesūta uz analīzēm, zāles neizraksta. Šī nav pirmā reize, agrāk, vēl esot Latvijā, biju tāpat apaukstējusies. Tajā pašā dienā man izrakstīja antibiotikas, nodevu analīzes. Man jau nākamajā dienā kļuva vieglāk. Izdzēru visu antibiotiku kursu, bet ārste teica, ka šī ir viltīga slimība, var atkārtoties atkal. Diemžēl tagad esmu Kanādā un ārsti šeit man negrib izrakstīt zāles. Uztaistīja man tikai grūtniecības testu. Teica, ka grūtniecības nav, dzeriet pretsāpju līdzekļus, nāciet pēc nedēļas. Ceru, ka ultrasonogrāfija kautko parādīs un man izrakstīs pareizus medikamentus, kad būs atbilde.
11.11.2016 20:40 |

Reitings 520
Reģ: 28.10.2016
Ginekologs.
11.11.2016 20:42 |

Reitings 190
Diemžēl pie urologa vai ginekologa netieku, jo Kanādā vajag nosūtījumu, lai pie viņiem tiktu, bet man nosūtījumu nedod. Tieku tikai pie terapeitiem, kuri liek gaidīt. Kamēr gaidu, ārstējos mājās kā varu. Jo zinu, ka infekciju nedrīkst ielaist, īpaši ja tās ir olnīcas un olvadi, jo ielaista infekcija var izraisīt neauglību.
Florie, paldies par ideju ar C vitamīnu!
11.11.2016 20:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits