čatoju ar vienu čāli jau vairākus gadus,esam satikušies dzīvē vairākas reizēs.Pēc tam viņš iepazinās ar kaut kādu meiteni un it kā iemīlējās viņā.Visas mūsu sarunas,satikšanās beidzās ar to,ka viņš runāja tikai un tikai par to meiteni(t)It kā man būtu ļoti interesanti klausīties,ka tai meitenei ir alerģija uz suņiem,viņai nepatīk āboli utt.:-DViss beidzās ar to,ka viņš vienkārši izdzēsa mani no draugiem visur un ielika mana numuru melnajā sarakstā:-DVispirms,es biju sarugtināta,jo var pateikt-sorry,atradu sev draudzeni,vairs nevarēsim draudzēties utt.Bet tā bērnišķīga uzvedība 29 gados ir smieklīga...Tagad viņš man raksta un izskatās,ka viņš domā,ka tāda uzvedība ir normāla.Es viņam pateicu,ka tas nav normāli un tā neuzvedās pieaugušie cilvēki..Uz ko viņš man atbildēja,ka nav mans puisis,viņš nav man neko apsolījis utt.Es vairs neko neatbildēju un dažas stundas atpakaļ viņš man raksta-es gribu cupcakes,izcepsi man tos lūdzu:-DEs atbildēju,lai viņam tos cep kāda cita.Viņš apvainojās un pateica,ka nekad nav domājis,ka es esmu nodevēja un pametīšu viņu vienu grutājā dzīves situācijā(t)(t)Es nesaprotu tādu uzvedību..Vispirms,viņš mani bloķē visur un tagad uzvedās,ka es esmu viņa draudzene un man vajag rūpēties par viņu-izcept tos stulbos cupcakes,palīdzēt izvēlēties jaunās tapetes virtuvei utt.Vienkārši WTF ?Ko darīt tādā situācijā ?