Bļāviens Jūs laikam paši visi glupi esiet...
Savā diskusijā pieminēju, ka iespriekšējā diskusijā ir aprakstīta mana bēda daudz sīkāk.
Tad nu, klausies ērzelis un krabis-ooo ja ārste, kas teica, lai šīs zāles nedzeru, pirms neesmu atbraukusi pie viņas, tad arī šī ārste iepriekšējās vizītēs man atklāja miomu.... Tad kad devos pie viņas (vakar) - viņa teica, lai fiksi skrienu uz Usg, tur visticamāk mani apskatīs un ievietos stacionārā, pieliks pie sistēmas.
Kad aizgāju uz Usg (mums usg veic citā kabinetā un jau cita daktere - ginekoloģe) - TĀ daktere apskatot teica, ka tas ir bijis normāli, jo dzeru tabletes tikai otro paku un tā esot blakus parādība, un VAJADZĒJA turpināt dzert, nevis pārtraukt... Un apskatot mani konstatēja, ka man ir nevis mioma, bet gan divas cistas!!! Tad nu lūk - kurai no visām mūsu ginekoloģēm man ticēt???
Tupa klusēju?!? Da es viņu apbēru ar jautājumiem, un viņa teica, ka ja jau esmu pārtraukusi, tad jāgaida, kad beigsies asiņošana un jāsāk viss no jauna, no ms pirmār dienas...
Un par interneta ginekoloģiju - Ja jau katram tur lejā viss pa savam, tad kā online spec. ginekologs var vispār atbildēt uz sievietes jautājumu, ja viņa nav nemaz apskatīta? Jo negāja jau runa par kaut kādām galvas sāpēm... -Hormonālā kontracepcija diemžēl ir nopietna lieta....
Un ja piemēram es zinu tādu lietu, ka no katras Hormonālās kontracepcijas pakas PVN, kas ir 21% tiek ieskaitīts ārstu budžetā?! Ko tad man domāt - ka tik iesmērēt to ok un viss un tieši par Jēkabpils ārstēm es nebrīnos.... Ko Jūs sakiet? Tupa? Vēl joprojām?
Kad pa telefonu draudzenei saka - mudīgi brauc uz vizīti, Tev iekaisums, bet kad draudzene aizbrauc nākamajā dienā, kur dežūrē jau cits ginekologs, viņai pasaka, ko Tu atbrauci? Tev tur viss uzsūksies! Ticēt?
Varbūt reizēm, šādos gadījumos cilvēks vnk nevar konsultēties ar labu privāto ginekologu... Un arī rindas kādas? Mēneši divi? Tad man tik ilgi būtu jāasiņo?
P.S. Un ja sēžot rindā, atnāk meitene ar puisi, ieiet kabinetā, pēc tam ar lapeli rokās ieiet pie vecmātes un sāk raudāt, jo dr teica, ka tomēr nebūs to bērnu ar Policistiskām olnīcām... Da kā var nebūt, Rīgas ārsti NEKAD nav pateikuši pēc pārs mēnešu izmeklēšanas kaut ko tādu, ko pasaka mūsu iestādēs, jo vnk negrib ar tevi tik ilgi ņemties!!!!!!! Ir visādas citas iespējas, kaut vai mākslīgā apaugļošanās...
Tā kā nevajag rupji runājot D**rst, ja neziniet situāciju kā tādu. Un vecums arī man ir 28, un divi bērni, tākā esmu daudz ko jau šajā iestādē piedzīvojusi, un diemžēl ne es vienīgā!