Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko darīt??

Reitings 71
Reģ: 27.05.2015
Sveikas meitenes. Iepriekšējā diskusijā rakstīju savu stāstu par Belaru un starp cikla asiņošanu... Bet tagad runa nav par to. ārstu dēļ esmu izlaidusi 3 dienas, vai es drīkstu tās atsākt dzert jeb tomēr jādara kā dr teica? T.i. jāgaida kad beigsies asiņošana un jāsāk viss no jauna no pirmās ms dienas?
Jautāju šeit, jo manā situācijā gadījās tā, ka viens ārsts teica nedzert vairs zāles, dēļ asiņošanas un otrs teica, ka vajadzēja turpināt...
Rezultātā tagad ir vēl stiprāka asiņošana, askorutīns neko nelīdz..
Ja drīkstu turpināt dzer, kādi ir turpmākie nosacījumi??? Tad tās izlaistās nedzert un arī atstāt? Jo dienas taču iet uz priekšu.....
Kā var apturēt asiņošanu , jo tā nav menstruālā asiņošana... Vai drīkst lietot tamponus? Vēdera lejas daļu vnk rauj čokurā, gribētos, lai ārtāk beigtos tas murgs...
11.11.2016 14:17 |

Reitings 71
Piebildīšu: Nebūtu dzērusi šāda veida tabletes vispār, ja vien nebūtu atklājusies cista un sāpīgas ms pirmajās dienās bija vnk neizturamas.
11.11.2016 14:18 |

Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Kapēc tu nepieraksties pie ārsta divas reizes pēc kārtas un to visu nejautā viņam?
11.11.2016 14:25 |

Reitings 71
Tāpēc, ka ārsts skaidri un gaiši pateica, ka tā nedrīkst, bet lasīju rakstu kur atbild ginekologi, ka aizmirstot iedzert tabletes tās var atsākt un jāturpina dzert arī 7 brīvo dienu laikā.
Tad ko tagad sanāk, ka katrā Latvijas malā katrs ārsts ja saka ko citu, tad tur ko zāļu sastāvs mainās vai kas? Vai vnk mūsu ārsti katram pacientam borē galvās visu kas pagadās un reāli ir pie dirsas, kas notiek tālāk???
11.11.2016 14:32 |

Reitings 1859
ka ārsts skaidri un gaiši pateica, ka tā nedrīkst,

(t) kas notiek?!
bet lasīju rakstu kur atbild ginekologi

situācijas var būt dažādas? neesi iedomājusies,ka iespējams Tev tur lejā nedaudz pa savam strādā?
pie dirsas, kas notiek tālāk

izskatās, ka Tev ir pie ... (t)
11.11.2016 14:37 |

Reitings 169
Reģ: 28.04.2011
Lūdzu piezvani savām ārstam un pajautā. Savādāk atkal salasīsies internetā visādas lietas un būs sliktāk.
11.11.2016 15:34 |

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Autore, tava vietā klausītu ārsti, kas teica, ka nevajag turpināt. Ja vēl pastiprinās asiņošana, tad vispār.
Tomēr ir atšķirba starp internetā izlasītu atbildi un to, ko saka ginekologs, kurš tev šos medikamentus ir izrakstījis un. Pie kā esi bijusi uz apskati.
Par pārējiem jautājumiem vai var izmantot tamponus jeb labāk paketes un kā mazināt sāpes ja esošas pretsāpju zāles nelīdz labāk pazvani un pajautā.
Man parasti palīdz pret visām sāpēm ibumetin, un es ņemtu paketes, jo tomēr labāk lai tek laukā, nevis sūcas tamponā
11.11.2016 15:40 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nenožīdo naudu un aizej vēlreiz pie ārsta.Un jautā to visu ārstam,jo izskatās,ka tu pie ārsta tupa klusē, aizej mājās un tad bliez augšā diskusiju.
11.11.2016 15:45 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Man gan izskatā, ka autore tupa ne ārsts. Atvainojos.
Ja jau ārsts skaidri un gaiši pateica...
11.11.2016 16:20 |

Reitings 71
Bļāviens Jūs laikam paši visi glupi esiet...
Savā diskusijā pieminēju, ka iespriekšējā diskusijā ir aprakstīta mana bēda daudz sīkāk.
Tad nu, klausies ērzelis un krabis-ooo ja ārste, kas teica, lai šīs zāles nedzeru, pirms neesmu atbraukusi pie viņas, tad arī šī ārste iepriekšējās vizītēs man atklāja miomu.... Tad kad devos pie viņas (vakar) - viņa teica, lai fiksi skrienu uz Usg, tur visticamāk mani apskatīs un ievietos stacionārā, pieliks pie sistēmas.
Kad aizgāju uz Usg (mums usg veic citā kabinetā un jau cita daktere - ginekoloģe) - TĀ daktere apskatot teica, ka tas ir bijis normāli, jo dzeru tabletes tikai otro paku un tā esot blakus parādība, un VAJADZĒJA turpināt dzert, nevis pārtraukt... Un apskatot mani konstatēja, ka man ir nevis mioma, bet gan divas cistas!!! Tad nu lūk - kurai no visām mūsu ginekoloģēm man ticēt???
Tupa klusēju?!? Da es viņu apbēru ar jautājumiem, un viņa teica, ka ja jau esmu pārtraukusi, tad jāgaida, kad beigsies asiņošana un jāsāk viss no jauna, no ms pirmār dienas...
Un par interneta ginekoloģiju - Ja jau katram tur lejā viss pa savam, tad kā online spec. ginekologs var vispār atbildēt uz sievietes jautājumu, ja viņa nav nemaz apskatīta? Jo negāja jau runa par kaut kādām galvas sāpēm... -Hormonālā kontracepcija diemžēl ir nopietna lieta....
Un ja piemēram es zinu tādu lietu, ka no katras Hormonālās kontracepcijas pakas PVN, kas ir 21% tiek ieskaitīts ārstu budžetā?! Ko tad man domāt - ka tik iesmērēt to ok un viss un tieši par Jēkabpils ārstēm es nebrīnos.... Ko Jūs sakiet? Tupa? Vēl joprojām?
Kad pa telefonu draudzenei saka - mudīgi brauc uz vizīti, Tev iekaisums, bet kad draudzene aizbrauc nākamajā dienā, kur dežūrē jau cits ginekologs, viņai pasaka, ko Tu atbrauci? Tev tur viss uzsūksies! Ticēt?
Varbūt reizēm, šādos gadījumos cilvēks vnk nevar konsultēties ar labu privāto ginekologu... Un arī rindas kādas? Mēneši divi? Tad man tik ilgi būtu jāasiņo?
P.S. Un ja sēžot rindā, atnāk meitene ar puisi, ieiet kabinetā, pēc tam ar lapeli rokās ieiet pie vecmātes un sāk raudāt, jo dr teica, ka tomēr nebūs to bērnu ar Policistiskām olnīcām... Da kā var nebūt, Rīgas ārsti NEKAD nav pateikuši pēc pārs mēnešu izmeklēšanas kaut ko tādu, ko pasaka mūsu iestādēs, jo vnk negrib ar tevi tik ilgi ņemties!!!!!!! Ir visādas citas iespējas, kaut vai mākslīgā apaugļošanās...
Tā kā nevajag rupji runājot D**rst, ja neziniet situāciju kā tādu. Un vecums arī man ir 28, un divi bērni, tākā esmu daudz ko jau šajā iestādē piedzīvojusi, un diemžēl ne es vienīgā!
11.11.2016 17:38 |

Reitings 1859
Essssss ja šādi runā, tad uz kādu līdzjūtības vārdu neceri.
Varēji nevis forumā palagu raksīt, bet braukt uz Rīgu un iet pie ginekologa. Tas prātīgāk būtu. 8-):-)
11.11.2016 17:42 |

Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
Varbūt vērts meklēt citu ārstu citā iestādē?
11.11.2016 17:44 |

Reitings 544
Reģ: 22.04.2016
Un ja piemēram es zinu tādu lietu, ka no katras Hormonālās kontracepcijas pakas PVN, kas ir 21% tiek ieskaitīts ārstu budžetā?!

Tu gribēji teikt nevis "es zinu", bet "es domāju", vai ne?
11.11.2016 17:48 |

Reitings 71
Tu gribēji teikt nevis "es zinu", bet "es domāju", vai ne?

Es zinu.
Tu laikam maz iedziļinies medicīnā! Bet derētu! ;-)
23.11.2016 02:24 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Kad aizgāju uz Usg (mums usg veic citā kabinetā un jau cita daktere - ginekoloģe) - TĀ daktere apskatot konstatēja, ka man ir nevis mioma, bet gan divas cistas!!!
viņa teica, ka ja jau esmu pārtraukusi, tad jāgaida, kad beigsies asiņošana un jāsāk viss no jauna, no ms pirmār dienas...

Tev viss ir pateikts!!
Pirmā ārste nosūtīja Tevi uz USG uz aidomu pamata un no USG rezultātiem arī radās jauna diagnoze un jauns zāļu grafiks. VISS!
23.11.2016 03:09 |

Reitings 71
un no USG rezultātiem arī radās jauna diagnoze un jauns zāļu grafiks. VISS!

No usg rezultātiem jauns zāļu grafiks nav radies! Izskatās, ka Tev nav ne jausmas kas ir hormonālās tabletes. :D Šīm zālēm ir viens un tas pats grafiks...
Otro usg man veica tikai dēļ iemesla, ka ir asiņošana, kas radās lietojot ok. Un tikai pēc tam pamanīja, ka ir divas cistas. Un miomas pazīmes tur pat neesot bijušas, taču iepriekšējā dr to pamanīja! :D
Asiņošana man jau ir beigusies, un jau 15.datumā... Padzēru askorutīnu, ir ok.
23.11.2016 16:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits