Wee, kā tu juties, kad beidzi lietot,viss bija kārtībā??
Man tas viss šķiet tik šaubīgs.
Es esmu lietojusi narkotikas un tajā laikā ēdu ļoti maz, es biju kā skals, bet līdz ar to, ka maz ēdu, biju diezgan vāja, miegaina, nespēks mocīja. (Tas jau pēc ilgākas lietošanas, ne uzreiz)
nu tas ir likumsakarīgi , vērtīgu būtu palietot komplektā kādus vitamīnus + jāpiedomā baigi pie tā ko ēdīsi, lai nav tā , ka tu vai nu neēd neko un tad apēd bulciņas vai baltmaizi ....
Es kad dzēru Lidu, ēdu zupas ....
Man nebija īpašu blakus parādību ... , bet nu tā nebija ne pirmā reize , kad ko lietotu, stiprāku par alko , ne arī pirmā badošanās reize , es pa lielam zināju , kā būs un uz ko eju .... Problēmas varētu sākties tiem , kas nezin , kas ir bezmiega naktis , fatāls nogurums un depresīvs garastāvoklis.
Es beigās nevarēju aizmigt normāli ( principā tas ir tikai normāli no šāda tipa tabletēm , jo tev jābūt kustībā , lai ko dedzinātu ), atrisināju ar pudeli vīna .....
+ zināšanai , protams , ka svars ripos nost kā traks , bet ja pēc lietošanas tu nemainīsi savus ēšanas paradumus un tupināsi pa vakariem rīt dīvānā , tad tas ātri vien nāks atpakaļ ... un es neieteiktu pātraukt vienā dienā , tas organismam ir nenormāls šoks ....