Sveikas meitenes. 30. septembrī sāku lietot Belara. Daktere izrakstīja sāpīgo menstruāciju dēļ. Sāku lietot otrajā ms dienā, nevienu tableti neizlaidu. Nākamās ms sākās Belaras brīvdienu 4. dienā un ilga vien 4 dienas, bez jebkādām sāpēm un nebija stipras. Pēc instrukcijas sāku dzert otro paciņu, bet kad tiku jau līdz 11 tabletei sākās asiņošana, diezgan stipra, brīžiem tumšākas asinis, brīžiem pat spilgtas, plus olnīcu rajonā velkošas sāpes, vēders gārguļo, parādījās caureja. Sazvanīju dr - pierakstījos uz vizīti, teica jānomaina zāles, tā tam nevajadzētu būt. Pagaidām līdz dr vizītei Belaru nedzeršu sanāks kaut kur 3 dienas nedzert - vakar, šodien un rīt. Jautājums, kā es varu būt droša ka no nākamjām zālēm neatkārtosies tas pats, ja iepriekšējo reizi es pat iedomāties nevarēju, ka kaut kas tāds atgadīsies?! Un vai nebūs vēl švakāk, ja es tomēr uz visiem laikiem atteikšos lietot hormonālo kontracepciju, t.i. nākamās ms nebūs vēl sāpīgākas, stiprākas, ilgākas? Ņemot vērā, ka pagaidām tablešu lietošanas periods nav tik ilgs, vien pus otrs mēnesis... Nevaru neko sliktu teikts par šīm tabletēm, jo mazliet pastiprinājās apetīte un par pāris kg man pretenziju nav, turklāt iepriekš nemaz nejutu diskomfortu ms laikā, tikai šī pēkšņā asiņošana... Kā viņu apturēt? Vai tas nozimē, ka mans organisms vispār nepanes sintētiskos hormonus? Kā par to pārliecināties? Kā dr apskaidrot pēc iespējas labāk, lai varētu atrast sev piemērotas tabletes???
P.S. Un pagaidām šo zāļu lietošanas laiku sekss nav bijis, jo vīrs atbrauks tik pēc 2. nedēļām.
Esmu ļoti noraizējusies un tā kā līdz dr vizītei vēl mazliet jāpaciešas, jautāju Jums.
Ja neziniet ko atbildēt, tad labāk neatbildiet, nekā rakstat tizlus komentārus par to, ka sagaidi taču ārstu un redzēsi ko teiks... Ja ņemot vērā mūsu valsts patreizējo stāvokli, vairs jau nezini kurā Latvijas malā atrast tādu ārstu, kurš tevi patiešām sapratīs... Ļoti maz ir palicis labu ārstu, un labus ārstus/speciālistus ne vienmēr var atļauties! :-/:-/