Pēc 30...

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Jau pāri 30, bet lai kā gribētos, bērnu nav, nopietnu attiecību nav, ir labs darbs, mīļš suņuks, draudzenes un ballītes. It kā jau nesūdzos, bija attiecības ar vīrieti, kuram ir bērni, bet kopš tas viss pajuka, atkal jūtos kā neveiksminiece, kurai jau pāri 30, bet ne ģimenes, ne attiecību nav. Skatos apkāŗt un prātoju, kas ar mani nav riktīgi?
08.11.2016 14:53 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Tu vari tā reāli iedomāties normālu čali, kurš savus labākos gadus 25-30

Es atkal uzskatu ka šis tieši ir vecums kad nevajag iespringt uz attiecībām un gimenes veidošanu un jaizbauda jaunība maksimāli.
Ja viņš pa šo laiku nenodibina ģimeni, bet vnk maina partneres, tad domāt, ka viņš pēc 30 kļūs par ģimenes cilvēku ir biki apšaubāmi

Arī nepiekrītu.Jebkurā vecumā cilvēks var mainīties ja pats to vēlas.
Un 33 tomēr nav maz. Citi šajā vecumā ir uzspējusi i apprecēties, i ģimeni uzveidot...

Atvaino, bet kāda starpība kas ir citiem? Tev ir sava dzīve un dzīvo to tā kā tu to vēlies. Ja tev vēl nav vīra un bērna, tātad vienkārši tev PAGAIDĀM vēl nav lemts un iespējams viss būs ar laiku ;-) Kā saka ,labs nāk ar gaidišanu :-P /Viens no vispatiesākajiem teicieniem/
08.11.2016 19:35 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Arieta, un pēc kā Tu secināji, ka nedrīkstētu?
08.11.2016 19:41 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Un 33 tomēr nav maz. Citi šajā vecumā ir uzspējusi i apprecēties, i ģimeni uzveidot...
..un citi šajā vecumā nav pat nevienās nopietnās attiecībās bijuši. Kāda starpība, kā ir citiem? Tikpat labi var kaisīt pelnus sev uz galvas, ka 30 gados nav nopelnīti pāris miljoni un sagādāta villa jūras krastā - citiem taču ir!
33 nav daudz. Jā, tie nav 16, kad vispār viss pie kājas, bet 33 ir jauns cilvēks, kuram lielākā daļa dzīves tomēr vēl ir priekšā, ja vien netaisās atstiept kājas knapi ap 60.
Turklāt, jo izmisušāka vēlme pēc attiecībām un bērniem, jo mazāka iespēja to dabūt..vīrieši no izmisušajām un iekšēji nepilnīgajām bēg kā no uguns.
08.11.2016 19:41 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
P.S. Es, savos 30+, biju nolēmusi, ka puišiem vēl māsiņu vajadzētu sagādāt, bet tagad, izlasot šos murgus, sapratu, ka vairs nedrīkstu

Tu mani pārsteidzi - vislielākie komplimenti!! :) Man sekojot instagramā pēc bildēm likās, ka tev tik kādi 25 :)
08.11.2016 19:45 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
P.S. Es, savos 30+, biju nolēmusi, ka puišiem vēl māsiņu vajadzētu sagādāt, bet tagad, izlasot šos murgus, sapratu, ka vairs nedrīkstu
Kur tu sito izraki? Nekur nekas tads te neika minets, un kadus murgus ?????:-O
08.11.2016 20:14 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Rīdzinieks
Es atkal uzskatu ka šis tieši ir vecums kad nevajag iespringt uz attiecībām un gimenes veidošanu un jaizbauda jaunība maksimāli.

25-30 nav jaunība. Iztrakoties var līdz 25. Ja 30 g. vēl nav bērnu tad sorry, vai nu "jaunietis" nespēj tos atļauties, vai nu viņš nespēj uzņemties šo atbildību. Tas ir tieši tik vienkārši.
Apzinies, ka Tev būs 50+, kad tavs bērns pabeigs vidusskolu? Ja man būtu jādara viss vēlreiz, man būtu bērni līdz 25 gadiem.
Arī nepiekrītu.Jebkurā vecumā cilvēks var mainīties ja pats to vēlas.

Jā, teorētiski. Bet Tu pats reāli stādies priekšā cilvēku kurš šādi ir nodzīvojis tik ilgi? Kādas ir bijušas viņš prioritātes, cik viņš ir uzticams kā partneris, utt.?
Kāpēc lai viņš pēkšņi mainītos? Te var aiz ausīm pievilkt kkādus mistiskus gadījumus, kad kādam pēkšņi "atvērās čakras", bet ne jau tipisko latvju vīrieti, kurš 30 gados nav ne vēlējies, ne spējis kādu sievieti pārliecināt, ka ir pietiekoši labs kandidāts tēva lomai... :)
Atvaino, bet kāda starpība kas ir citiem? Tev ir sava dzīve un dzīvo to tā kā tu to vēlies.

Šim gan var piekrist, bet padomāt, kāpēc 33 gados vēl nav sastapts pareizais čalis tomēr vajadzētu.
08.11.2016 21:25 |

Reitings 2461
25-30 nav jaunība. Iztrakoties var līdz 25. Ja 30 g. vēl nav bērnu tad sorry, vai nu "jaunietis" nespēj tos atļauties, vai nu viņš nespēj uzņemties šo atbildību. Tas ir tieši tik vienkārši.
Tas ir viens no senilākajiem un aprobežotākajiem viedokļiem, kāds ir dzirdēts. Goda vārds, ko līdzīgu esmu dzirdējusi tikai no omēm 70+.
08.11.2016 21:30 |

Reitings 3267
Delusion
Kāpēc gan es nedrīkstētu tā domāt? (t)
Hmm, bet ok - padalies ar savu pareizo viedokli. :)
08.11.2016 21:43 |

Reitings 727
Caloo-Tu esi tik aprobežota! Kas tad tas ir ja ne jaunība? 25,26,27 gadi vēl ir konkrēts jaunietis, nav vairs tīnis jā, bet jaunietis!!! un es uzskatu ka šajā vecumā vēl nav jādomā par vai nopietnām attiecībām. To visu vēl paspēs izbaudīt līdz vēmienam. Un tādu variantu kā vienkārši NEGRIB vai JUTAS PARAK JAUNS (vienalga 27 tikai vai jau 35) neesi dzirdējusi?
Zini, manai mammai ari ir 50+ kad es pabeidzu vidusskolu un tad? Un??? Ko tas maina? Es tiesi negribu būt jauns vecaks saviem berniem, neko forsu tur nesaskatu un vienkarsi negribu, tapat ka mani vecaki negribeja but jauni vecāki un nekur nesteidzās.
Jā, teorētiski. Bet Tu pats reāli stādies priekšā cilvēku kurš šādi ir nodzīvojis tik ilgi?

Es pazistu loti forsu virieti kuram 48 gados nekad nav bijusas nopietnas attiecibas, sievas un? Vinam tapat ir labi un ir laimigs. Bet ir cilveki, kuriem ar gadiem mainas domasana it ipasi si vecuma 25-35 ietvaros.

Šim gan var piekrist, bet padomāt, kāpēc 33 gados vēl nav sastapts pareizais čalis tomēr vajadzētu.

Un tas ir pilnīgi normāli! 33 gadi ir vēl gaods jauns cilvēks, kur vinam steigties lai tikai sabiedriba nedomatu ka vins kads divains?
08.11.2016 21:51 |

Reitings 2461
Caloo, domāt, protams, Tu drīksti visu ko, bet šāda veida apgalvojums ir visai smieklīgs un no realitātes atrauts.
Cilvēki mūsdienās dzīvo ilgāk, ilgāk studē un vēlāk sāk dibināt ģimenes, tā ka omīšu priekšstati par cilvēka jaunības beigām jau sen vairs nav aktuāli.
Posms no 20-39 tiek uzskatīts par young adult jeb early adulthood, tie ir jaunības gadi.
Ja nemaldos, tad Pasaules Veselības organizācija jaunības ailīti nesen bija pagarinājusi pat līdz 40+.
08.11.2016 21:57 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Neko jau īsti darīt nevar, tikai pārliecināties, ka pati sev neliedz iespējas. Piemēram, ja dzīvē ir tikai mājas, darbs sieviešu kolektīvā un jogas nodarbības, varbūt gluži vienkārši nav, kur tos vīriešus satikt. Ja problēma ir nevis vīriešu neesamība, bet gan tas, ka vīrieši vēlas veidot tikai īslaicīgus sakarus, tad jāpārskata vīriešu izvēle, jāpaanalizē sava uzvedība.
Tas, ka 30 gados nav neviena normāla, brīva vīrieša - nepiekrītu. Ir, un pietiekami daudz. Cilvēkiem dzīvē gadās visādi, arī vīriešiem mēdz notikt kā autorei - vairākas ilglaicīgas attiecības, bet galu galā neveiksmīgas. Ja 30 gados nav ne laulības, ne bērnu, tas automātiski nenozīmē, ka cilvēks ir traks ballētājs, kas piekopj tikai vienas nakts sakarus.
Es pat teiktu, ka mūsdienās tieši trīsdesmit ir tas vecums, kad daudzi sāk domāt par ģimenes veidošanu, plānot bērnus. 25 šķiet diezgan agri, daudziem tikko iegūta izglītība, uzsākta karjera. Tādā vecumā bērnus biežāk plāno pāri, kas ir kopā jau no 17-18 gadiem. Vīrieši, kas vairs nav padsmitnieki, nonākot brīva vīrieša statusā, pēc tam bieži vien izvēlas jaunāku partneri - tas arī ietekmē bērnu plānošanas nesteidzīgumu. Pietiek normālu vīriešu, kam 30 gados vēl nav ne laulības, ne bērnu. Un ir jau arī tie, kas pēc trīsdesmit izšķīrušies no pirmās sievas, nav tāpēc uzreiz nenormāli.
08.11.2016 21:57 |

Reitings 241
Reģ: 24.08.2016

Cilvēks ir jauns tik ilgi, kamēr viņš tāds jūtas. Šie visi tik un tik gados to un to ir nekas cits kā sabiedrības saliktie maldīgie rāmji. 25 gadus jauns cilvēks, kuram nav emociju un kurš jūtas vecs noteikti arī būs vecāks par 40 gadīgu, kurš jūtas sprigans un pietiekami motivēts sevī rast jaunas emocijas. Tieši tik vienkārši.
08.11.2016 21:58 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Tinder. No 50 kandidātiem vienam jābūt tādam, ar kuru ir abpusējas dzirksteles :)
08.11.2016 22:00 |

Reitings 3267
Rīdziniek
Vispār jau es esmu vīrietis, kurš šo vecumu jau kādu laiku kā ir pārdzīvojis, tā ka man var būt zināms priekšstats par šo jautājumu. Un es neapgalvoju, ka nevar būt tā kā Tu saki. Es saku to, ka šādi uzskati un dzīvesveids vēl 30 gadu vecumā norāda uz to, kas šādu puišu galvā darās. Nē nu ok - iespējams citi pieaug tikai uz 30 gadiem, vēl kāds nepieaugs nekad. :D
08.11.2016 22:07 |

Reitings 3267
Delusion
Nu padalies lūdzu - kāpēc viņi vēlāk sāk dibināt ģimenes, a? Vai tāpēc, ka viņiem visiem tā gribās, vai varbūt tāpēc, ka augstskolu pabeidz ar 1 kredītu, savu dzīvi iekārto ar vēl vienu, strādā galvu nepacēluši un nejūtas droši par savu spēju parūpēties par bērniem?
08.11.2016 22:21 |

Reitings 727
Caloo- Tavs priekšstats ir loti aprobežots, jo iemeslu kādēl cilvēkam 30+ gados nav gimenes var būt loti,loti daudz, nevis viens noteikts uz visiem, ko var izsecināt pēc tavas domāšanas.
Katrs dzīvo kā vēlas Citi jau 27 gados sataisa sīkos, daudzi izvēlas nekur nesteigties un vispirms attīstīties un pilnveidot sevi, izbaudīt kārtīgi jaunību,brīvību, sasniegt savus mērkus vispirms un loti daudzi bērnus nevēlas vispār. Visi šie varianti ir pilnīgi normāli.
08.11.2016 22:25 |

Reitings 2461
Nu, es varu atbildēt par sevi - man tuvojas 30 un nav bērnu, jo es bērnus tagad nevēlos - gribu izbaudīt dzīvi, kamēr esmu jauna:) Parādu nav, izglītība iegūta bez maksas, alga laba un personīgais mājoklis dabūts bez kredīta. Vīram tāpat.
Daudziem draugiem un paziņām ir līdzīgi - bērni var pagaidīt, nav kur steigties, arī radu lokā bērnus dzemdē pēc 30. Un? Vai visiem jāmaina dzīves ritms, jo Caloo ir aizkavējies padomju laikos un krata ar pirkstu? :)
08.11.2016 22:27 |

Reitings 727
Tieši nesen noskatījos video youtubā, kur viens loti populārs krievu blogeris, kurš ir arī sarakstījis vairākas grāmatas, pēc savas un draugu pieredzes pastāsta ka tieši vīrietim ir vēlams domāt par bērniem pēc 30 gadu vecuma, ne agŗak. Ja atradīšu, ielinkošu.
08.11.2016 22:30 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Autorei jau visupirms jāsaprot, vai viņai tiešām gribas bērnus un vīru par katru cenu, no visas sirds, tā ka plīst, vai it kā gribas, tāpēc, ka it kā vajadzētu tā kā jau prasties uztaisīt. Un no tā arī tad arī izriet tālākais rīcības plāns. Jo es zinu vairākus puišus pie 30, kuri arī tāpat izmisīgi meklē meiteni, grib bērnus utt. Tad arī jāklausa tepat meiteņu ieteikumiem par vietām, kur tos atrast utt. Bet āķis ir tajā, ka jāmeklē ir tieši šie paši "meklētāji". Bet sievietēm jau gribas dzīvot pasakās par sliktajiem puikām (pašpārliecinātiem ballētājiem/darbaholiķiem/ pasaules apceļotājiem), kuri tevis vienas dēļ mainīs savu dzīvesveidu un papildus savām šarmējošajām īpašībām kļūs par priekšzīmīgiem ģimenes tēviem. Tā notiek, bet nu reeeti. :) Tāpēc tos labāk atstāt tām, kas vēl līdz 30 grib būt dzīves baudītājas un nestiept to trakuli pie altāra.
Savukārt, ja pašai nav pārliecības, vai tas ir pašas bioloģiskais pulkstenis vai arī drīzāk sabiedrības viedoklis, kas klauvē pie auss, tad ir jārisina cita problēma - kāpēc tev nav interesanti pašai ar sevi/draudzenēm/vecākiem/kolēģiem/randiņpartneriem.
Bet jāsāk ar saprašanu.
08.11.2016 22:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits