Ko daram, ko nedaram? Kurš darbos, kurš nedarbos? :D Esmu darbā stundu agrāk ,dzeru lielo kapučīno un eh, viss tik jauki, skaisti! (l) Džoker, šis tev! :-D
Labrit! Gribu gulet. tTacu reaali labi izguleties man iznaks tikai janvari. Decembri vispar ballisu laiks un bus pavisam traki.....ar tiem 2 darbiem. Un barme4niem vispar ap jaungadu neiznak pagulet. Brrrr :-D
Labrīt! Nespēju iztuntulēties no gultas, jo dzīvoklī pavēss. Kā jums mājās ar siltumu (kam centrālā apkure)? Kā parasti plānā darbs. Viss forši, tikai besī, ka ar katru dienu iekavēju arvien vairāk un darbu čupa tikai krājas un krājas :-D
Šodien no rīta mācos. Pēc tam uz darbu. Nezinu, kur tā fīča, bet kopš patiešām tuvu ir mans iešanas prom no darba datums, vispār nevaru darba lietām koncentrēties. Sēžu stundām meklējot iedvesmu (t)
Labrīt, pievienojos gulētgribētājām. Tik ļoti nāk miegs, man ir ļoti grūti 5 celties, domāju, ka pieradīšu, bet nekā. Dienas daļā darbs, vakarā skola. Starplaikā kkur cimdi un cepure jānopērk Veiksmīgu dienu!!
Labrīt :-) Šodien bija lieliska iespēja izgulēties, bet nekā. Tad, kad var, tad miegs nenāk. Tagad gan jāsāk celties un taisìties uz semināru. Vakarā vēl kursi. Besame kur tu mācies, ja nav noslēpums? Ieva tev pofigisms iestājies? :-D kad laidīsi prom? Baile par prombraukšanu nenāk? Jau noliki vācu valodas eksāmenu?
Labrīt. Esmu darbā. Jāuztaisa lielā tējas krūze un tad jau varēs kaut kā iekustēties dienai. Vēl pāris stundas darbā, tad jābrauc mājās skolas darbi jāpapilda, īstenībā šausmīgi daudz ir iekrājies, bet līdz semestra beigām tikai mēnesis vien vairs palicis.
Selīna Laidīšu prom janvārī, bet darbā man tagad pēdējais pilnais mēnesis. Decembris būs tāds aiz ausīm pievilkts - tad arī eksāmens jākārto. Bet kā lai saņemas strādāt ar atdevi, ņipoņimaju! :-/
Labrīt! Man tā patīk sniegs! (l) Pilnai laimei mums vajag ragavas ar stūri :-D:-D Un svētdienu :) Visā visumā esmu sapriecājusies par savu nākamā gada apņēmību,kas ilgs 5 (!) gadu garumā. Visi mani plāni izjūk un paliek vienīgi iekšā maza baile par to,ka būšu 30+ mamma..Bet nebūšu ne pirmā, ne pēdējā :) Galvenais darīt!
Es pamodos jau 3jos naktii :D un nevareju nekadi aizmigt, toties izdariju daudz iekrajusos darbus. diezgan produktiiva diena shodien sanaaks :D .. Man ir riktiigi karsts, es naktii vispaar kaa pirtii, visi logi jaaver valjaa.
Labrīt. Man šausmīga nelaime notika - kafijas uatomatam putošanas kloķis nolūza. Tagad dzeru melnu kafiju. Viņš laikam kā zinādams nolūza, jo tieši vakar runājām, ka jāsāk pāriet uz melnu, bet šorīt kārtējā doma par baltu kaiju :-D Kā jau vienmēr tumšajā laikā sagādā problēmas gultas pievilkšanas spēks - nu tik silti un labi tur. Eh, man šorīt aukstumpumta metās.