Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Slimošana, vīruss

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Aplipināja mani ar vīrusu jeb nu nezinu, varbūt pati kaut kā iemanījos saslimt.
Šodien jau ir 5.slimošanas diena. 1 dienā jutos ciešami, likās, ka būs viegli un būšu vesela drīz. 2.dienā jutos sliktāk. 3.dienā jutos tā, ka nomirt gribās. 4.diena slikti, 5.diena slikti. Man liekas, ka mans stāvoklis ir par sliktu priekš 5dienu gultas režīma. Kādā gadījumā jūs vērstos pie ārsta un sāktu nopietnāk uztraukties? Vai ar parastu vīrusu var nedēļu un pat nedaudz vairāk noslimot? Vai uzreiz jābaidās par ko nopietnāku? Temperatūra ik pa laikam ir 37,2, ik pa laikam ar ibumetīnu vai bez - paliek atkal normāla. Pats jocīgākais ko nevarēju saprast - kā var būt TIK slikti ja nav īsti temperatūras???(3.dienā likās, ka pēdējā stundiņa ir klāt).
Lūdzu bez kritikas, vnk aktīvam cilvēkam ātri iestājas ļoti slikts garastāvoklis ja nākas 5 dienas vārtīties pa gultu pilnīgi bezjēdzīgi. Tik daudz zaudēta laika! :(
Gribu pačīkstēt, uzklausīt viedokļus, lai pačīkst vēl kāds kurš slimo. Tik ceru, ka mani nenodirsīs :D
06.11.2016 19:41 |

Reitings 1143
up

Reitings 1143
up

Reitings 1143
biju par kādu savu medikamentu zvanījusi ģimenes ārstu konsultatīvajam tālrunim un viņi teica, ka šobrīd plosoties īpaši nikns vīruss. vēl kāds kritušais?
06.11.2016 19:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)