vai tas ir ok, ja viņš IG laiko citu meiču bildes?

Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
Labvakar,
Piedodiet par tik banālu tematu, bet es šodien netieku tam pāri.
Šorīt brokastojot,ieejot Instagram, un paskatoties ko citi draugi ir laikojuši, ieraugu savu pusi(26) laikojam vienas meitenes bildes. (kopā esam gandriz pusotru gadu,dzīvojam kopā)
Un tad tāda nepatīkama sajūta palika, iečekoju meičas prof. un skatos, ka laikojis viņas bildes ik pa laikam,saprastu bildes kur ir viskkas apkārt,citi cilvēki,dzivnieki,daba u.t.t. bet tikai selfijus,kur viņa viena pati.
Nācās šodien aizbraukt pie puiša(darishanas),un es pateicu ka nejūtos labi, jo paskatoties manis laikotās bildes,nav tur citu puišu bildes,pārsvarā daba,dzivnieki,draudzenes u.t.t, jo manuprāt man tas nav vajadzīgs-nav aktuāli, bij pāris laikotas manis pazīstama homoseksuāla puiša bildes.
Kad viņam prasu par to meiču,atbilde ir:"Bet tu tak ar laiko dzeku bildes, uz ko es saku homoseks. nevis manis interesējošu džeku. "
Pavaicāju,kādēļ laikoja(bez strīda, mierīgi ar normālu intonāciju). saņēmu atbildi:"Jo man patika bilde"
Zinu,ļoti labi zinu ka pārspīlēju,bet kā jau jebkuram cilvēkam man arī ir savi trūkumi un lietas kam netieku pāri.
Bet galvenais,kas man interesē ir Jūsu viedoklis.
Vai jums liktos ka tas ir ok,ka jūsu otra puse laiko citu meiteņu bildes?(tieši selfiji,kuri ir vnk pret spoguli u.t.t)
Man neaiziet tā doma,kam viņam to vajag? kāda jēga?
Neesmu es galīgi "kukū" jo saprotu par visadam citam bildem nekad neko neesmu teikusi, lai laiko ko grib, kompanijas bildes,ar dzivniekiem,ar miljotajiem cilvekiem. bet tās pašbildes. es vnk nesaprotu.
Ar viņu ir ļoti grūti runāt, jo ja dialogs sanāk,tad kkā reti viņš kko pasaka,vnk klusē,kad vaicāju vai tev nav ko teikt,vienmer skan atbilde:"A ko man teikt"
Ir bijuši atgadijumi ar viņu,kapēc uzticība ir ļoti zema. pacelt nesanāk,jo viņam vienmer liekas ka nekad nav ne pie kā vainīgs.
05.11.2016 18:43 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
es pamestu
05.11.2016 20:10 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
:-D
05.11.2016 20:10 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Beibe.Marta
Ir bijuši atgadijumi ar viņu,kapēc uzticība ir ļoti zema. pacelt nesanāk,jo viņam vienmer liekas ka nekad nav ne pie kā vainīgs.

Manējais arī laiko meiteņu bildes, bet es baigi tam uzmanību nepievēršu un arī strīdēties netaisos. Es pēc dabas vienkārši neesmu baigi greizsirdīga, manuprāt, ja būs gājējs, tad aizies un jo ātrāk, jo labāk! :D
05.11.2016 20:12 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu ja taa tad pamet.:)
05.11.2016 20:36 |

Reitings 438
Reģ: 04.05.2013
nezināju, ka esot attiecībās, drīkst laikot tikai sava dzimuma bildes. draugs mani droši vien drīz pametīs :(
05.11.2016 20:42 |

Reitings 180
Nevienu mirkli neesmu teikusi ka kādam esmu skalojusi smadzenes, es pavaicāju, atbildi nesaņēmu tapēc arī te ierakstiju.a ja nu kāda izskalos man smadzenes, un es atjēgšos.
Neko nesaku par bilzu laikošanu, lai laiko uz vella paraušanu, bet manas šaubas parādijās tur,kur redzu meitenei pilnu galeriju ar visaadām bildēm, bet laikotas tikai tās kuras ir pašbildes, neviena cita parasta bilde kur meitene redzama ar draudzenem un vel viskko. tik pašiņi. neloģiski.
05.11.2016 21:19 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Jā, atzīšos, ka esmu ar vīru apspriedusi laiku spiešanas "noteikumus" :-D Manuprāt, ir pieņemami laikot, ja bildē ir redzams kaut kas normāls - ceļojuma iespaidi, hobiji utt. Portretus ir ok laikot, ja ir kvalitatīva, mākslinieciska, profesionāla fotogrāfija. Kaut kādus ar telefona kameru fočētus duckface selfijus vai peldkostīma bildes nav pieņemami laikot, jo kas gan tur var patikt, ja ne tieši konkrētās sievietes seja/ķermenis? Un tas, protams, var patikt, bet kāpēc publiski jāizrāda? Manam viedoklim pamatā ir tas, ka, ja es fb redzu, ka kāds aizņemts vīrietis laiko kādas sievietes parastu selfiju, man rodas iespaids, ka viņš ir attiecībās nelaimīgs un siekalojas gar citām. Lieliski apzinos, ka tā var arī nebūt patiesība, bet tā nu man tas izskatās. Arī mans vīrs nebūtu sajūsmā, ja es pēkšņi sāktu laikot kaut kādu čaļu sešpakas.
Tā kā jā, šādas lietas baigi nekontrolējam un scēnas netaisam, bet tēma ir apspriesta. Ir 21.gadsimts, soctīkli ir daļa no dzīves. :-D
05.11.2016 21:21 |

Reitings 180
default, lai laiko cik grib, bet kā jau uzrakstīju iepriekšējā kom. ka aizdomas man parādijās,kad meitenei ir pilna galerija ar viskko+viņu, bet laiko tikai tās bildes kur sefiji.
05.11.2016 21:22 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Citu sieviešu bilžu laikošanu no vīrieša puses noteikti neuzskatu par katastrofu, jāpiekrīt gan RainyDay:
Viena lieta ir laikot internetā un skatīties bildes, pavisam cita - realizēt tādas idejas dzīvē.

Nākamais līmenis ir izaicinošu komentāru rakstīšana, kas man noteikti vairs nekādā mērā nešķiet ok :)
05.11.2016 21:26 |

Reitings 180
Rowan Vispār tā aizdomājoties,es arī laiku pa laikam esmu pieķērusi sevi pie domas,ka tik tiešām redzot citu aizņemtu džeku laikojam peldkostīmu un apakšveļas bildes, nodomāju ka mājās kkas laikam nav paradīze. bet viedokļi un kā redzu cilvēki un attiecības modeļi laikam ir dažādi. varbūt es te esmu iestigusi vnk ar nepareizo cilv. ilgtermiņa attiecībās. maybe. :-/
05.11.2016 21:27 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Mans draugs ar soc.tīkliem neaizraujas. Bet man gan ir daudz vīriešu dzimtes paziņu, arī draugi, kolēģi, mēdzu spiest Like, kāpēc gan nē. :D Neredzu problēmu!
05.11.2016 22:23 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man šādas tēmas vienmēr ir kā no kkādas paralēlās pasaules, jo ne es, ne mans vīrs nelietojam IG. Bet varbūt čalim vienkārši patīk tie selfiji? Nu un, ka nav nekas māksliniecisks? Nu a viņam patīk :D Manam vīram arī patīk lietas, kas man nē. Šādas šaubas un stresošana liecina, ka jūsu attiecībās nav stabilitātes un uzticības. Nu ja nav, tad atliek meklēt iemeslus kāpēc un strādāt ar to ja tas ir iespējams.
05.11.2016 22:24 |

10 gadi
Reitings 13740
Reģ: 30.12.2015
varbūt ka viņš laiko visiem bildes? ir cilvēki, kas laiko visiem bildes bez izņēmuma
05.11.2016 22:33 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Bet tu viņam esi pirms tam tekusi, ka tev nepatiktu ja laikotu citu bildes?
Man likes tik dīvainas tās meitenes, kuras uzskata, ka esot attiecībās čalis pat paskatīties nedrīkst uz citu meiteni. Es at meitene būdama, kurai patīk vīrieši, mēdzu pablenzt (aizskatīties) uz meiteni, jo smuki izskatās, a ko nabaga čalim darīt? Tas jau nenozīmē, ka uzreiz par to meiteni jāfantazē.
Piemēram, situācija. Tu ieliec selfiju. Tev vairāki cilvēki uzspiež laik un tu tagad viņiem visiem brauksi virsū, jo redz tu tač esi attiecībās, kā viņi uzdrošinājās!
Man šīs abas situācijas liekas vienlīdz muļķīgas.
Secinajumi - ko lien skatīties, ko viņš laiko. Mazāk zināsi, labāk gulēsi.
05.11.2016 22:35 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Ja mans draugs laikotu regulāri vienas un tās pašas meitenes selfijus - man noteikti nepatiktu. Ja viņš laikotu sev pazīstamu dažādu meiteņu selfijus - man tas liekas ok. Bet ja laikotu nepazīstamu meiteņu selfijus, tad man arī nepatiktu.
Kāda nu kuram ir tā nostāja, šāda ir manējā :D
05.11.2016 22:42 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Kā vispār var redzēt citas personas laikotās bildes? :D
05.11.2016 22:46 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
nost ar IG, nost ar internetu! Nost ar soc portāliem :D
05.11.2016 22:48 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Pie sirsniņas var redzēt draugu nesen ielaikotās bildes. Un atsevišķi skatoties bildi, kur rādās cik ir ielaikojuši - pirmais parasti rādās no tava draugu loka, kurš ir ielaikojis to bildi. Nezinu vai saprotami izskaidroju :D
05.11.2016 22:50 |

Reitings 228
Reģ: 08.04.2016
Man vienalga, ja viņš spaida laikus sievietēm kuras nav pazīstamas. Nu kaut vai plikas :D Es arī reizēm uz tādām bildēm apskatos un nekā tur slikta nav. Vienīgais ko es esmu teikusi, ka man nepatiktu, ja spiestu laiku kādām bijušajām vai žubītēm, kurām ir bijusi jebkāda interese pret manu draugu, jo citreiz sievietes to muļķīgo laiku var saprast, ka ir piespiests ar slēptu nodomu. Tādēļ, lai miers mājā, tad esmu to pateikusi. Bet draugs nespaida vispār laikus sievietēm, cik nu esmu redzējusi.
Bet man liktos aizdomīgi vai tik tavam draugam nav kādas simpātijas kā pret sievieti, ka tiek likta uzmanība tieši tikai uz selfijiem. Es, piemēram, ievērotu to, ka kāds indivīds piespiež tikai laikus manam selfijam nevis lieliskam skatam uz jūru, nu tas piemērs.
05.11.2016 23:03 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Aaa, jā, chérr, ir kā saki, pāri esmu ievērojusi. :D Man nez kāpēc likās, ka te iet runa par kaut kādu sadaļu, kur rādās draugu ielaikotās bildes. :D
05.11.2016 23:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)