kas jādara,lai no neglīta pīlēna kļūtu par skaistu gulbi ?

Reitings 22
Reģ: 24.10.2016
Pabeidzu skolu gandrīz divus gadus atpakaļ,skatos uz saviem bijušiem klasesbiedrenēm..Visas ir tik skaistas,visas ir ar puišiem un te es..Kā biju neglīta,tā arī un paliku..Katru reizi,kad skatos spogulī gribu raudāt,jo saprotu,ka manī nav nekā skaista,kas varētu citiem iepatikties..Izskātos kā narkomāns ar stāžu un pat mana mamma tam piekrīt:-|:-|Mēģināju eksperimentēt ar apģērbu,frizūru utt.bet kļuva vēl sliktāk(t)(t)Vot ko tādu jāizdara,lai kļūtu par skaistu gulbi ?
04.11.2016 20:19 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Ar figūru pats no sevis nekas nemainīsies, jāpievēršas sportam un jāsakārto uzturs. Varbūt sports arī pacels pašapziņu un ļaus iepazīt jaunus cilvēkus.
05.11.2016 08:07 |

Reitings 190
Reģ: 06.09.2015
Ja autorei ir nedrošība un zems pašnovērtējums, tad no sākuma jāpastrādā pie sava pašnovērtējuma, piemēram, sevi pierādot kādā jomā vai aizsākot/turpinot hobiju, JO CITĀDI - NEKAD neliksies labi un pietiekami labi, jo viss sākas galvāun pašnovērtējumā!. Varbūt citas tevi šobrīd ieraugot teiktu, ka esi burvīga, bet šo visu neglītuma lietu esi vienkārši salikusi savā galvā, un patiesībā vienīgais, kas tev ir ir zems pašnovērtējums.
Es pazīstu daudzus tādus cilvēkus :)
05.11.2016 09:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits