Man parasti tādu nav.. Bet tagad pa tv ir tā žurnāla "Santa" reklāma, kur sieviete saka: "Šobrīd pasaulē... ēēēē aaaa... ir vērtība lietām ar stāstu... Nu kamon. Vai tiešām aizejot filmēt reklāmu, iespējams aizmirst, ko esi gribējis teikt? Un pat ja tā, vai tad nebija iespējas pārfilmēt, uztaisīt otru dubli? (t)(t) Tas liek domāt, ka tas tā apzināti... Nu bet tad vēl dīvaināk... Man nekad neviena reklāma tā nav tracinājusi :-D:-D:-D
+++ Visas Old Spice, smscredit... pēdējā laikā radio ir reklāma, aptuveni teksts, "sieviete jautā ciemos atnākušiem bērniem, vai ciemošanos sāksim ar vannu...", es atvainojos, sviest totāls (t)(e)
Man konkrēti riebās tā tele2 reklāma, kur bija tā meitene, kas festivālā pa dubļiem vārtījās, un vēl nākošajā dienā viņu ar to palagu kā batutu mētāja, lai šī zonu noķertu. Un vēl tā mūzika fonā. (t)
Ātro kredītu reklāmas, nevien satura vai biežuma dēļ, bet to esamības kā tādas dēļ. Ja tas būtu manos spēkos, visas bez nožēlas aizliegtu translēt. Kam ļoti vajadzēs, tāpat atradīs veidu, kā atrast informāciju par tām. Ar draugu vienreiz skaitījām, nepilnu 10 minūšu laikā, bija piecas ātro kredītu reklāmas intervālā starp kādu citu reklāmu. Tas tak nav normāli. :-/
Tā kā TV neskatos un skatos tikai Ugunsgrēku tvplay, tad tur ir 2 reklāmas, kas nenormāli kaitina: 1) Old Spice reklāma 2) Raidījuma reklāma, kur divi jauni pilnīgi tizli džeki reklamē spēles. Šo reklāmu vispār nevaru izturēt.
Kaitina pa radio Skonto reklāma apm. "Tev nav draudzene? Bet ja būtu tāda-un-tāda mašīna, tad gan būtu." Un es pat tagad rakstot nespēju atcerēties, tieši kādu mašīnu reklamē! Tā ka ne tikai kaitinoša, bet arī bezjēdzīga reklāma.
Būtībā neviena reklāma nepatīk, bet visvairāk nepatīk tas, ka tiešraidē vairs neko nespēju paskatīties, jo, kamēr beidzas reklāmas pauze, gandrīz esmu jau aizmirsusi, ko skatījos un par ko bija stāsts vispār (t):-D
Man arī dusmas uzdzen ātro kredītu reklāma(e) Tā sūkšana no salmiņa...un viss pārējais! Tas džeks ar savu runu...jā,visa reklāma ibio! Vēl nepatīk ZZ mataiņi.
kur ir kkada vingrotāja un rāda, kā ielīmē paketi...c'mon!
Jā. tas gan. Riebjas visas tās tizlās tamponu, pakešu, ieliktnīšu reklāmas. Tikko laba bija par tām māsām ,ka viņas ir tik atšķirīgas, bet kopējs viņām ir tas, ka šīs lieto vienas paketes. (t)(t):'-(
neesmu redzējusi/dzirdējusi nevienu reklāmu kādu gadu. pirms nebija adblock datorā, besīja tās reklāmas ar perfektajām sievām un peņa palielināšanas trikiem
Monster leļļu reklāmā skan - ar vienu purkšķi - tas tik stulbi. :D Man tracina viena pa radio - tik superīga melodija, baigi lipīgā dziesmiņa un beigās reklamē kuņģa dedzināšanas zāles - tieši žēl paliek, ka nav problēmas. :D Ā un kaut kādas pretsāpju zāles, kur divas bobslejistes, viena pirms brauciena vēl iedzer tableti - nu tāds tupums, neviens sportists uz savas galvas nerij nekādas tabletes. :D bet vēl jau katra otrā besī, reti ir labas reklāmas.
Ā un kaut kādas pretsāpju zāles, kur divas bobslejistes, viena pirms brauciena vēl iedzer tableti
Tur ir vēl viens stulbums - viņa saka, ka jāstartē pēc 5 min., un iedzer zāles. Bet pēc tam teikts, ka tās iedarbojas 15 minūšu laikā. Tā kā tas bobsleja brauciens arī nav ilgs, sanāk, ka zāles tāpat iedarbosies tikai pēc brauciena :D
Izlasīju šo diskusiju un pārsmējos. :D Tā pakešu reklāma patiesi ir pretīga. Ok, mums tā ir skaidra lieta, bet man nepatīk sēdēt ar ģimeni pie tv un skatīties tādas reklāmas. :D